Mora armatur – Billige brusearmaturer og brusebatterier fra Mora

Mora har mange flotte brusearmaturer såsom Mora Rexx, Mora MMIX, Mora Cera og Mora Classic i deres sortiment af armaturer. Både ergonomisk design og vand-og energisparefunktioner er helt i fokus på de armaturer som Mora producerer.

Mora armatur - Billige brusearmaturer og brusebatterier fra Mora
Mora armatur er ergonomisk design kombineret med miljørigtige funktioner

Mora er en svensk virksomhed, der producerer armaturer til bad og køkken, og de er de mest populære producenter af blandingsbatterier i Sverige. De har siden halvfjerdserne haft fokus på miljøet, og har mange indbyggede teknologier i deres blandingsbatterier, som minimerer energi- og vandforbruget.

Mora MMIX armatur med ergonomisk design

MMIX armatur med bruser
MMIX armatur og bruseæt

Mora MMIX er en serie af armaturer fra Mora, hvor der er tænkt både på et suverænt ergonomisk flot design og på at energiforbruget skal minimeres.

Mora MMIX blandingsbatterierne har to greb. Det temperaturregulerende greb med skoldningsspærre ved både 38 og 42 grader, så man ikke ved et uheld skruer alt for højt op for temperaturen. Dette er især vigtigt, hvis du har børn i huset.

Batterierne har også en vandsparefunktion med ECO-funktion, der spærrer ved halvdelen af fuld mængde, hvilket er 9 L pr. minut. Derved spares meget vand, da man ikke automatisk tænder for fuld styrke på vandhanerne. Der sidder en ECO-knap, som let kan trykkes ned, hvis man alligevel vil have fuld styrke.

Alle MMIX armaturerne er helt blyfri, og de fås både med opadvendt og nedadvendt tilslutning til bruseren.

Du kan vælge imellem flere forskellige Mora MMIX brusebatterier:

Mora MMIX er et godt valg, hvis du har meget fokus på miljøet, da de både har vandsparefunktion og er blyfri.

Mora Rexx er Skandinavisk minimalisme

Mora-armatur-mora rexx
Mora Rexx blandingsbatteri

Mora Rexx brusearmatur er et armatur med helt lige linjer og er meget typisk minimalistisk skandinavisk design.

Det bruger Comfort Shower så at vandets temperatur er konstant, selvom temperaturen varierer i de kolde og varme vandledningsrør.

Som Mora MMIX batterierne har Mora Rexx også en EcoStop knap installeret, så vandledningshastigheden stopper halvvejs. Det er dog let at trykke knappen ned, såfremt du ønsker høj hastighed.

Du kan vælge imellem to varianter:

  • Mora Rexx i krom
  • Mora Rexx i krom med sorte detaljer

Begge slags koster ca. 2.325 kr. inkl. levering.

Rustfrit stål er mere holdbart end krom og ruster næsten ikke i modsætning til messing eller krom som forkromede blandingsbatteriers krop ofte er fremstillet af. Det er også blyfrit.

Mora Cera bruger meget lidt vand

Blandingsbatteri Mora Cera
Mora-Cera armatur

Mora Cera T4 brusebatteri har en EcoStop knap, der stopper ved kun 6 L pr. minut, og derved sparer endnu mere vand en Mora MMIX, der stopper ved 9 L. pr. minut. Du kan naturligvis blot trykke knappen ned, hvis du ønsker en kraftigere stråle.

Som Mora MMIX og Mora Rexx kompenserer Mora Cera også for temperatur-og tryk-variationer, så brusebadet altid har den perfekte temperatur og strålen den samme mængde vand. Det har også skoldningsspærre ved både 38 og 42 grader.

Der er ekstra brugervenlige greb, som er godkendt af det svenske gigtforbund, så de er lette at skrue op og ned på.

Designet minder om Mora Rexx med helt rene linjer.

Du kan få Mora Cera med EcoStop for 1.325 kr. inkl. levering.

Mora Classic er et flot retro armatur

Mora Classic brusearmatur
Mora Classic armatur

Mora Classic er det mest usædvanlige blandt Moras brusearmaturer, da det ikke har termostat, og dermed har et greb til den kolde hane og et greb til den varme hane. På den måde er det et klassisk brusebatteri.

Da Mora classisc ikke har termostat, er der derfor hverken skoldningsspærre eller vandsparefunktion, men til gengæld kan du selv regulere både det varme vand og det kolde vand.

Mora Classic er nostalgisk og vil passe godt til et retrobadeværelse, hvor håndvask, bad og toilet er gammeldags i designet.

Mora Classic i krom/guld har flere detaljer i guld, som er mere holdbart end krom, og giver armaturet et rigtig flot udseende. Det koster 1.450 kr. inkl. levering.

Køb et Mora armatur af høj kvalitet

Du kan være sikker på, at du køber et armatur af meget høj kvalitet, når du køber et Mora armatur.

Samtidig har Mora stort fokus på miljøet og vandsparende der fokus på miljøet: Dels er der Eco-funktion på armaturerne, så der stoppes halvvejs ved flowet af vandet, så du bruger meget mindre vand. Dels kan du få helt blyfri armaturer.

Designet på armatuererne fokuserer på det ergonomiske, og Mora Rexx har et særligt gigtvenligt greb på armaturerne, så de er lette at skrue op og i.

Moras armaturer er også meget smukke, og du kan vælge den helt rigtige stil blandt de mange smukke armaturer. Vil du have et nostalgisk look, kan du vælge Mora Classic.

Moras armaturer kan købes i denne webshop.

Skriv en kommentar