Parketgulv – Tilbud på billige parketgulve i eg eller ask

Parketgulv tilbudStår du og skal have lagt parketgulv, så er der flere ting at tage stilling til. Du skal f.eks. afgøre farve, da parketgulve både fås i lyse farver og mørke farver. Lyse farver er velegnede til at give rummet en lethed, mens en mørk farve er med til at give rummet en tyngde.

Dernæst skal du tage stilling til hvilken træsort, det skal være – skal det være eg eller ask? I det følgende vil vi hjælpe dig på vej med at træffe dette valg ved at give dig de mest attraktive tilbud på markedet – uanset hvilken træ kategori, du måtte være interesseret i. Der tages dog forbehold for, at disse tilbud kun er lige nu, så de kan ændre sig.

Gode tilbud online – vær opmærksom på tykkelsen

Der er generelt ikke den store prisforskel på, om parketgulvet samles via er et klik-system eller med lim, så her skal du tænke på, hvad der er bedst for dig. Hvis du selv skal lægge gulvet, så vil vi anbefale dig klik-gulvet, da det er det nemmeste.

Hvad der gør en forskel i prisen er mest af alt hvilken træsort og tykkelse af træ, du vælger. Der er generelt ikke det store udsving i prisen mellem eg eller ask – selvom eg i nogle tilfælde synes en lille smule dyrere.

Du kan finde ask parketgulv helt ned til 189 kr. m2, hvilket er meget billigt. Bemærk dog at jo billigere gulvene er, jo tyndere er de også ofte. Det omtalte gulv er 11 mm. tykt. Hvis du vil have det på 13,5 mm, så kommer det op på 249 kr. pr. m2.

Parketgulv

Et andet meget attraktivt tilbud vi fandt, er hos Jysk Gulvcenter, hvor du i øjeblikket sparer omkring en fjerdedel, både når det gælder ask og eg. Dette er 14 mm. tykt. Du kan få et hvidt matlakeret ask gulv, der før kostede 468 kr., men nu koster 248 kr.

Parketgulv - ask

Også når det gælder eg, er der dømt gode tilbud: Du kan f.eks. få et Bearsafe parketgulv, hvilket også er 14 mm. i tykkelsen, der før kostede 428 kr., nu koster det 198 kr. Se tilbuddene – og andre med – her: jyskgulvcenter.dk

Bemærk at begge parketgulve kan bruges med gulvvarme.

Et andet sted, hvor du finder fristende tilbud er hos Gulvexperten, hvor der er tilbud på ask 3-stavs parketgulv i hvidolie Classic. Det koster 209 kr. pr kvadratmeter lige nu – og det har den kvalitet, at det er 14 mm tykt.

Der er også tilbud på eg, der koster 209 kr. pr. kvadratmeter, også med 14 mm’s tykkelse. Den vejledende pris er ifølge forhandleren på 439 kr. pr. kvadratmeter, så der er mange penge at spare.

Tysk gulv billigt

Kigger vi mod vores tyske naboer kan vi her også finde en yderst konkurrence-dygtig producent af parketgulve.

Du kan f.eks. få en ask hvid med kliksystem til kun 199 kr. pr. kvadratmeter. Gulvet er 11 mm tykt . Det er altid en god idé at tjekke op på målene, inden du køber et givent gulv, da det siger noget om holdbarheden.

Parketgulv - hvid matlak

Ligeledes kan du samme sted få en mat eg til kun 199 kr. pr. kvadratmeter.

I topklassen

Luksus parketgulveGår vi op i de lidt mere luksuriøse lag, så kan du f.eks. finde en afrikansk træsort af eg, der er meget mørk i træet og kræver minimum af vedligeholdelse. Tykkelsen er på 13,5 mm. Det koster 349 kr. pr. m2.

I luksusklassen kan du også finde Ask Prime, som er en flot hvid model med 14 mm tykkelse. Det koster 429 kr. pr. m2.

Vedligeholdelse af parketgulv

En af fordelene ved parketgulvet er, at det har en lav fugtighed, ofte under 5-8 procent. Det bevirker, at parketgulve sjældent svinder ind under montering, og dermed undgår du revner i gulvet. Desuden har parketgulve en lang holdbarhed, da træet kan slibes igen og igen.

Er du på jagt efter et flot og billigt parketgulv, så har det ikke det store at sige, om du vælger ask eller eg, når det gælder prisen.

Eg synes dog en lille smule dyrere, men det er først og fremmest en smagssag. Hvad der derimod spiller ind er tykkelsen og kvaliteten af træet, specielle varianter af eg som f.eks. en afrikansk træsort er dyrere end almindelig eg.

Det billigste tilbud vi fandt, var hos ditgulv.dk, hvor et parketgulv kostede 199 kr. for en kvadratmeter, hvad enten det var eg eller ask. Tykkelsen var 11 mm. Er du interesseret i noget tykkere, så vil prisen vokse støt opad.

2 kommentarer til “Parketgulv – Tilbud på billige parketgulve i eg eller ask”

 1. Kahrs Egetræs 3-lags parket gulv fra Garant er fuld af knaster der er spartlet ud med en plastspartel..der falder ud.
  Prisen pr. kvadratmeter er 249 kroner.
  Er det tilladt at sælge et gulv, hvor alle knaster er spartlet ud?

  Svar
 2. Hej Paul,

  Der er mig bekendt ingen lov imod at spartle knasterne ud, men man bør gå ud fra, at de oplyser om det. Er det ikke tilfældet?

  Svar

Skriv en kommentar