Reoler med skydedøre – Til kontor, stue og soveværelset

Reoler med skydedøre giver dig et helt minimilaistisk look i dit kontor, din stue eller dit soveværelse. Du kan let skjule de mange mapper, bøger og andre dingenoter i reolen med de flotte skydedøre fra Decoslide, som er meget lette at installere.

decoslide
Decoslide skydedøre installeres fra gulv til loft

Skydedørene fås med 5 smarte farver: White Oak, Black Oak, Grey Oak, Golden Oak og Burned Oak. Du kan således få den helt rette farve, som matcher resten af værelset, så dine reoler med skydedøre passer perfekt til resten af designet i dit kontor eller dit hjem.

Reoler med skydedøre fra DecoSlide

forskellige farver
DecoSlide skydedørene fås i flere forskellige designs og farver

Reoler er praktisk opbevaringsplads, men kommer hurtigt til at se rodede ud, da der samler sig et væld af forskellige ting i dem. På kontoret er reolen måske fyldt op med en masse mapper i umage størrelser og forskelligt slags kontortilbehør. Det ser ofte uorganiseret ud, men med smarte skydedøre foran reolen, så kan du bare lukke dørene, og så er der ryddet op med det samme.

DecoSlide er et dansk firma med kontor og showroom på adressen Priorsvej 2,
8600 Silkeborg. Deres skydedøre er fremstillet efter et helt genialt koncept: de kommer i flade pakker, som er lette at sende eller putte i bilens bagagerum – og derhjemme sættes de nemt sammen til skydedøre. De flade pakker gør det også let og billigt at bestille dem online og få dem tilsendt.

Skydedørene fås i bredder mellem 110 cm og 462 cm og højder op til 250 cm.

Skydedøre med en fleksibel højde

DecoSlide skydedøre varieres let i højden
Skydedørene kan varieres i højden

Skydedørene installeres mellem de medfølgende skinner, hvor den ene monteres til gulvet og den anden på loftet. Du kan således let installere skydedørene foran en stor reol på kontoret eller i stuen derhjemme.

Højden er meget fleksibel takket være den smarte måde hvorpå skydedørene samles.

Hver skydedør sættes sammen af store frontplader og mindre mellemstykker, og da du kan selv bestemme, hvor meget overlap der skal være imellem hvert at disse stykker, så har du mulighed for at variere højden, så skydedøren bliver præcis den rette størrelse mellem gulv og loft.

Som udgangspunkt får du 5 store frontplader i pakken, men har du lavt til loftet, eller vil installere skydedørene ved en skunk, kan du blot udelade nogle af pladerne.

DecoSlide har verdenspatent på deres skydedøre

Skydedør
DecoSlide skydedør i  Black Oak

Skydedørene fra Decoslide er helt enestående forhold til andre skydedøre, som stort set altid fremstilles i ét stykke og derfor er svære at transportere og installere. Har du et skævt mål mellem gulv og loft, er det ofte nødvendigt at få skydedøre specialfremstillet og få dem installeret af en tømrer, og det bliver meget dyrt.

DecoSlide har verdenspatent på deres design med det fleksible system, som gør at skydedørene kan installeres mellem alle højder uden nogen som helst form for ekspertise. Kan du samle en reol, kan du også let selv samle DecoSlide skydedørene foran reolen.

Du kan bruge DecoSlide skydedørene foran alle reoler, så du kan beholde et helt stilrent udseende på kontoret eller i stuen.

DecoSlide skydedørene er også et godt valg til garderobeskabet, og du kan købe skabe som passer perfekt til skydedørene på DecoSlides hjemmeside.  Andre steder, hvor de kan anvendes, er f.eks. også foran en walk-in-wardrobe eller endda mellem to værelser. Dog er det tydeligt at se, hvad der forside og hvad der er bagside, da skruerne er tydelige fra bagsiden.

Sådan køber du de rette skydedøre til din reol

lyst trae
Skydedørene installeres let både i soveværelset, stuen eller på kontoret

Hvis du allerede har en stor reol som går hele vejen fra gulvet til loftet, så kan du med skydedørene få en virkelig flot løsning, som samtidig er utrolig let at installere. Ellers kan du blot bestille en reol, som passer til højden mellem dit gulv og loft og bruge skydedørene fra DecoSlide foran reolen. Du kan få lidt inspiration i denne artikel om forskellige reolsystemer.

For at finde den rette løsning skal du blot måle hvor bredde skydedørene skal være samt måle afstanden mellem dit gulv og dit loft, og så er det let at bestille skydedørene i DecoSlides webshop.

Højden på alle skydedørene kan varieres mellem 210 og 250 cm og i webshoppen kan vælge en bredde mellem 110 cm og 462 cm. Hvis du har andre ønsker, kan du blot kontakte DecoSlide og så hjælper de med at finde den rette løsning.

Priserne starter ved 3.900 kr. inkl. levering for den mindste bredde i designet SHAKE, og er for det lidt dyrere design MODERN starter de ved 5.040 kr. inkl. levering. Grunden til at MODERN er dyrere end SHAKE er at de leveres med aluminium mellemstykker, som sættes imellem frontpladerne.

Med DecoSlide skydedørene kan du således let få en flot reol med skydedøre foran, så dit kontor eller din stue altid fremstår ryddelig – i et design som passer til resten af møblementet.

Skriv en kommentar