Roomba 780 – Du er tosset hvis ikke du sparer disse penge

Roomba 780 er et godt køb lige nu, hvor den nye Roomba 800-serie er kommet på markedet. Det er en grundig robotstøvsuger, som er suveræn til at navigere rundt i hele huset, og den kommer helt rundt i hjørnerne. Du får derfor rigtig meget for pengene, hvis du benytter dig af de gode tilbud på Roomba 700-serien.

irobot 780

irobot Roomba 780 er en suveræn robotstøvsuger

Roomba 780 er blandt de allerbedste robotstøvsugere, og den har i lang tid også været en af de dyreste. Selvom den nye Roomba 880 blev lanceret for nylig, er Roomba 780 fortsat en rigtig god robotstøvsuger, som er suveræn til at navigere og den er meget grundig, når den støvsuger.

Spar 1.500 kr. på Roomba 780 robotstøvsuger

roomba 780 robot

Roomba 780 har et praktisk håndtag

Roomba 780 har sammen med den lignende model Roomba 790 været langt den bedste robotstøvsuger på markedet i lang tid. I forhold til de tidligere robotstøvsugere kom den med mange nye funktioner:

 • Mulighed for at navigere fra værelse til værelse via Virtual Wall Lighthouses
 • Dirt Detect 2 der finder væsentlig mere skidt på gulvet i forhold til det tidligere Dirt Detect 1
 • Touch knapper i stedet for fysiske knapper

Samtidige har en iRobot Roomba 780 den de mange fordele fra 700-serien, som blev forbedret i forhold til 500/600-serien:

 • HEPA filter for allergikere – dette filter sørger for at fjerne meget små partikler, så de ikke kommer ud i luften, når du støvsuger
 • Mulighed for at indstille et ugentlig skema, så den kan støvsuge på faste ugedage og tidspunkter, når du ikke er hjemme
 • AeroVac serie 2, som suger endnu bedre end AeroVac og har mere plads
 • Indikerer når støvbeholderen er fuld

En Roomba 780 koster kun ca. 4.000 kr. fra denne forhandler, som har specialiseret sig i salg af Roomba’s støvsugere. Det er i følge forhandleren 1.500 kr. mindre end den sædvanlige pris.

Roomba 780 er god til at navigere

Navigerer ved hjælp af Virtual Wall Lighthouse

Roomba 780 navigerer fra værelse til værelse

Roomba 780 bruger den nyeste og bedste navigationsteknologi, og den kan selv finde rundt i hele huset og støvsuge:

 • Når den kommer ind i et værelse, starter den med at scanne værelset og beregner, hvor stort værelset er.
 • Roomba støvsugeren sender hele tiden infrarøde signaler ud, så den bliver advaret om trapper og andre steder, hvor den kan falde ned. Den har samtidig mekaniske sensorer, som registrerer, når den støder ind i noget, og så snurrer den rundt, og kører i en anden retning.
 • En anden infrarød sensor opdager når Roomba støder ind i en væg, og lader den følge væggen, så hele kanten af rummet bliver støvsuget.
 • Du bruger de medfølgende Virtual Wall Lighthouse til at hjælpe Roomba’en med at færdiggøre ét værelse ad gangen.

Nogle robotstøvsugere kortlægger værelset og kører i forudbestemte linjer rundt i værelserne, og det er ofte hurtigere end Roomba’en tilsyndeladende forvirrede måde at køre rundt på.

Til gengæld kommer en Roomba robotstøvsuger forbi det samme sted flere gange, og derved bliver det samme sted støvsuget mange gange.

Spar 2.000 kr. ved at købe Roomba 780 istedet for Roomba 880

Roomba 880 og Roomba 880 ligner hinanden meget

Roomba 880 og 780 har begge Dirt Detect 2

I slutningen af 2013 lancerede iRobot Roomba den nye 800-serie med model 880, som bruger et nyt AeroForce system. Du kan læse meget mere om Roomba 880 i denne artikel, hvor jeg kigger nærmere på denne nye model fra Roomba, men de største forbedringer er:

 • Roomba 880 har gummibørster i stedet for de sædvanlige børster, så hårene ikke så let sidder fast i børsterne
 • Den har et kraftigere sug, og suger flere hundehår op af gulvtæpper, men ikke på hårde gulve.

Da iRobot Roomba 780 nu ikke er den nyeste model på markedet, er den også væsentligt billigere end Roomba 880 som koster 6.000 kr. Du sparer således 2.000 kr. ved at købe en Roomba 780 i forhold til den nyeste model af robostøvsugerne fra Roomba.

Selvom denne serie er forbedret, så er mange af teknologierne i både 700-serien og 800-serien fortsat det samme, og der er slet ikke sket en opgradering af navigations-teknologien. Både Roomba 780 og 880 navigerer på præcis samme måde rundt i boligen.

En test af Cnet.com, som er en stor amerikansk testhjemmeside under det amerikanske TV-selskab CBS, viser at Roomba 790 og Roomba 880 støvsuger stort set lige så godt på hårde trægulve.

Roomba 880 støvsuger dog mange flere hundehår ud af gulvtæpperne, så døjer du med mange hår, anbefales en Roomba 880 i stedet for.

Har du ikke hund eller kat, vil en Roomba 780 eller 790 være et rigtig godt valg, hvis du gerne vil have mest for pengene.

Roomba 790 er identisk til Roomba 780, dog leveres den med et trådløst kontrol center. Jeg har kigget nærmere på Roomba 790 i denne artikel, hvis du vil vide mere om denne robotstøvsuger.

Spar mange penge ved at købe en Roomba 780

roomba-fjern

Roomba 780 har en fjernbetjening

Roomba 780 er fortsat en af de allerbedste robotstøvsugere. På grund af det geniale navigationssystem finder den selv rundt i hele huset. Stiller du fyrtårnene op i døråbningerne, støvsuger den værelserne færdige et ad gange, før den suser videre til det næste.

Takket være Dirt Detect 2 opdager den både krummer, popcorn, hår, støv, clips, madrester, nullermænd og alt det andet skidt, som ligger rundt omkring i dit hjem.

Roomba 780 er 2.000 kr. billigere end den nye Roomba 880. De bruger helt den samme navigationsteknologi, men Roomba 880 har kraftigere sug, så den får støvsuget flere dyrehår op. Har du ikke et kæledyr, kan du dog roligt købe en Roomba 780 i stedet for, da den får støvsuget alt andet rigtig godt op.

Det er en god idé at købe din nye Roomba 780 ved denne forhandler, som har specialiseret sig i Roombas robotstøvsugere, og som lige nu sælger den til 1.500 kr. mindre end den sædvanlige pris til kun ca. 4.000 kr.

Links

Test af Roomba 790 og 880 på Cnet.com her

TAGS: robotstøvsuger , Roomba 780 , Roomba robotstøvusger

Karen interesserer sig for alt, som gør hjemmet smukkere, sjovere og mere funktionelt at være i. Hun foretager indgående research af nye smarte maskiner og redskaber, og finder ud af, hvor de kan købes billigst. Dybdeborende undersøgelser af, hvordan huset og haven bedst forbedres og vedligeholdes, bliver viderebragt i tilbundsgående og læsevenlige guides.

Kommentarer