Runde haveborde – Lækre borde i teak træ

Runde haveborde
Der findes mange lækre runde haveborde i Teak træ. Her er det modellen Drachmann fra Trip Trap. Få inspiration og gode råd i artiklen herunder.

Teak træ er et lækkert og holdbart materiale til udendørsmøbler. Det kræver meget lidt vedligeholdelse, og du kan have dine teaktræsmøbler år efter år.

Hent inspiration her

Teak træ er ideelt til haveborde, og der er mange lækre runde haveborde i teaktræ. Læs med, og bliv inspireret af disse skønne borde i forskellige prisklasser og størrelser:

  • Drachmann fra Trip Trap (Ø126 cm)
  • Bengal fra Alexander Rose (Ø145 cm)
  • Bord af genbrugs teak fra Greenface (Ø 120 cm)
  • Luksus Teak bord (Ø120 cm)
  • Anni Cafebord (Ø70 cm)
  • Teak foldebord (Ø 50 cm)

Det runde havebord Drachmann fra Trip Trap

Trip Trap fremstiller klassisk dansk kvalitet i rigtig lækkert design, og har også skønne runde haveborde i teak træ, som f.eks. det runde Drachmann bord.

Det runde Drachmann bord er designet af Bernt Santesson. Det er en del af Drachmann-serien, som er en klassiker inden for dansk design. Bordet er 126 x 72 cm, og fås i to farver: teaktræ og hvid. Der er hul i midten, så parasollen kan sættes i midten af bordet på en varm dag.

Bordpladen er lagkageopdelt i 4 stykker, hvor lamellerne går på tværs af hinanden. Bordet har 4 ben.

Rundt Havebord - Trip-Trap
Det lækre runde havebord fra Trip Trap

Det kan købes på Trip Traps egen hjemmeside, og koster 8500 inkl. levering.

De flotte havestole i Drachmann serien, der passer til bordet, har det velkendte kryds fra Drachmann bænken i ryggen. De koster ca. 4000 kr. pr stk. inkl. levering.

Du behøver ikke at behandle teak træ møbler fra Trip Trap, da teaktræet i sig selv er så holdbart. Hvis du ikke behandler møblerne med olie, får de efter nogle år en sølvgrå farve.

Hvis du hellere vil beholde den varme lød fra træet, kan du behandle dine Trip Trap møbler af teak træ med Trip Traps møbelolie, som kan købes på deres hjemmeside, og koster 180 kr. for 0,75 ml.

Du bør rengøre møblerne jævnligt med Trip Traps møbelrens, som koster 100 kr. pr L.

Designer bord fra Alexander Rose til 13.000 kr.

Det engelske firma Alexander Rose har et enestående smukt designerbord, der hedder Bengal og er 145 cm i diameter og en højde på 73 cm.

Bordet står på en piedestal med 4 lange fødder, så du slipper for bordben, og der er bedre plads under bordet. Det er et kraftigt bord, der vejer 47 kg., så det er meget robust og holdbart.

Alexander Rose - havebord rundt
Bengal havebordet fra engelske Alexander Rose

Bordpladen er meget usædvanlig, da lamellerne går rundt i gradvise større cirkler, hver især sammensat af flere mindre stykker træ. Inderst er der et hul til parasollen. Du kan også købe en drejeplade “lazy susan” til at sætte inderst, så du let kan række maden rundt.

Der er 12 års garanti på bordet. Du behøves ikke at vedligeholde det, og det får med tiden en sølvgrå farve.

På meganart.dk har de det skønneste udvalg af eksklusive runde teaktræ haveborde, og de sælger også Bengal fra Alexander Rose til 13.000 kr. inkl. levering til dansk adresse.

Trebenet rundt bord fra Greenface i genbrugs-teak

Vil du have et rigtig lækkert og solidt havebord, og samtidig købe et bord, der er 100 % miljøbevidst, så er et teakbord i genbrugsteak lige noget for dig.

Greenface teaktræs møbler laves af genbrugs teaktræ fra f.eks. jernbaner, huse og andre bygninger. Teaktræet er op til 100 år gammelt, og er helt udtørret. Der er derfor mindre chance for at træet giver sig eller krymper, og det er meget holdbart.

Dette lækre trebenede bord er 75 cm højt, og 120 cm i diameter. Det koster 7.300 kr. inkl. levering på novasolo.dk.

Spar 1000 kr. på teak træ bord

På havemoebelland.dk har de også et rigtig lækkert rundt havebord i teaktræ. Bordet har teak-lameller, der ligesom solstråler spredes ud fra midten, og er smallest inderst og bredere yderst. Det er et meget elegant og tiltalende design.

Rundt bord i Teak træ
Smukt rundt bord i teak træ fra Havemoebelland.dk

Det er 120 cm i diameter, og lavet i kerne teak træ, som er den mest holdbare del af træet. Der er foldeben under bordet.

Bordet er på tilbud til 2.500 kr. nedsat fra knap 3.500 kr.

Anni Cafebord til 1000 kr.

Rundt cafebord model Anni
Rundt cafebord

Anni er et lille lækkert cafe-bord med en diameter på 70 cm, så der er plads til morgenkaffen og croissanten.

Der er aluminiumsfod på bordet med stolpe i midten, så der er ekstra plads til fødderne under bordet.

Bordpladen er af teak, og er opdelt i 4 lagkagestykker, hvor lamellerne er lige store.

Fragten er 400 kr., så alt i alt koster Anni Cafebordet 1400 kr. inkl. levering.

Teak foldebord til 200 kr.

Jeg faldt over et skønt lille foldebord i teak træ, som lige passer til en god kop kaffe og en bog, når du skal sidde og læse i solen. Til altanen er det også et godt lille bord.

Bordpladen er 50 cm i diameter og det er 50 cm højt. Det kan klappes sammen, så det er let at pakke væk.

Dette lille bord koster kun 200 kr. inkl. levering på havemoebelland.dk.

Hvilket bord skal du vælge?

Disse skønne runde haveborde i teak træ er meget smukke og holdbare. De store designerborde fra Trip Trap, Alexander Rose og Greenface er en stor investering, men da de holder i så mange år, er det en god investering. Du vil helt sikkert blive glad for et af disse smukke borde.

Det skønne bord fra havemoebelland.dk som er nedsat med 1000 kr. er et rigtig godt tilbud, og det er mange tusinde kroner billigere end de dyre designerborde.

Det er et bord i god kvalitet af det holdbare kerne teak træ, så selv om det er så billigt, går du ikke nødvendigvis på kompromis med kvaliteten.

Cafebordet og det lille foldebord er mindre borde til en kop kaffe eller et lille måltid, og de er praktiske, da de fylder så lidt, og lige kan foldes sammen.

Skriv en kommentar