Siemens opvaskemaskiner til underbygning – Se vores favorit

Siemens opvaskemaskiner til underbygning er energirigtige og brugervenlige opvaskemaskiner. Takket være Zeolite tørrer opvaskemaskinen al bestik og porcelæn, så det er både rent og tørt, når du åbner opvaskemaskinen.

opvaskemaskine simenes
Siemens opvaskemaskiner til underbygning vinder flere tests af Tænk

Opvaskemaskinerne fra Siemens er virkelige gode opvaskemaskiner, og flere af dem har vundet test af opvaskemaskiner i Tænk, og andre nordiske forbrugertests. Priserne er også yderst rimelige, og du får meget for pengene ved at vælge en Siemens.

Siemens SN45M231SK Zeolite er Tænks’s testvinder fra 2013

gafler opvask
Siemens gør alt skinnende rent

Det danske forbrugermagasin Tænk er kendt for deres grundige og objektive tests af alle mulige ting til hjemmet, og deres test af opvaskemaskiner bliver ofte opdateret. I april 2013 blev Siemens  SN45M231SK Zeolite kåret som vinder, da den var bedst til at tørre både plastickasser og andet service. Den er beregnet til underbygning, så vær opmærksom på, at den skal bygges ind i et skabsmodul, og ikke er fritstående.

De fleste opvaskemaskiner er udmærkede til at vaske al servicet, men det som adskiller en suveræn opvaskemaskine fra gode opvaskemaskiner er tørreevnen.

Siemens har udviklet en hel speciel teknologi, hvor de bruger et materiale, der hedder Zeolite. Dette er et naturligt mineral, som absorberer al fugtighed i opvaskemaskinen, så det er lynhurtigt at tørre al servicet. Resultatet er, at når du åbner opvaskemaskinen er alt derinde tørt – slut med at vente på at det står og tørrer i opvaskemaskinen eller er fugtigt, når du tager det ud.

Siemens  SN45M231SK Zeolite har også et særdeles lavt energi- og vandforbrug, og er mærket med det bedste energimærke A+++. Så det er endnu en god grund til at vælge denne testvinder. Den koster ca. 3.770 kr. inkl. levering.

Brugerne af Siemens SN45M231SK er også meget begejstrede, og på Whiteaway.com, skriver mange begejstrede kunder, at de er imponerede over, hvor lydsvag denne siemens opvaskemaskine er.

Der er plads til 13 kuverter i denne maskine.

Lav Siemens opvaskemaskine til underbygning

siemens-underbygning opvask
Denne kompakte Siemens opvaskemaskine til  underbygning sparer plads

Siemens SK76M540EU er en fantastisk lille opvaskemaskine til underbygning, og den er kun ca. 45 cm i højden, hvor de fleste andre opvaskemaskiner er ca. 80 cm i højden. Du sparer derfor meget plads i køkkenet ved at vælge denne kompakte opvaskemaskine.

Er I en eller to personer i hjemmet, er denne størrelse med plads til 6 kuverter helt perfekt. En opvaskemaskine med plads til 13 kuverter kan tage lang tid at fylde helt op, hvis man ikke er en børnefamilie.

Denne flotte Siemens opvaskemaskine i rustfrit stål koster kun ca. 4.725 inkl. levering.

Test af Tænk i 2012 kårer Siemens SN45M205SK som vinder

siemens opvaskemaskine
Opvaskemaskine fra Siemens vinder Tænks test i 2012

En lidt ældre test af opvaskemaskiner af Tænk i 2012 kårer Siemens SN45M205SK som vinder. Den koster kun ca. 2.800 kr. inkl. levering, og er dermed en af de billigste Siemens opvaskemaskiner.

Brugerne er også meget begejstrede for denne opvaskemaskine, som beskrives af mange bruger på Whiteaway.com som “både hurtig og lydløs”, og den roses også for den brugervenlige betjening.

I forhold til testvinderen fra 2013, er denne Siemens opvaskemaskine ikke helt så energivenlig, men med en energimærkning på A++ er den stadig blandt de mest energivenlige opvaskemaskiner. Det er energiforbruget, der er den største forskel mellem de to testvindere, ellers er de stort set ens og har begge plads til 13 kuverter.

Siemens opvaskemaskiner med smart bestikbakke øverst

smart bestikbakke
Nogle Siemens opvaskemaskiner har smart bestikbakke øverst.

Siemens har udviklet et smart bakkesystem, så du kan variere hvor bakkerne skal sættes alt efter, hvad der skal i opvaskemaskinen. Øverst kan du sætte den geniale bestikbakke, der sparer rigtig meget plads i forhold til de store kurve, som plejer at stå nederst i opvaskemaskinen.

Det er altid svært at placere store ting som gryder og fade rundt om disse store bestikkurve. Med det variable bakkesystem, kan du skabe meget plads til gryder nederst, hvis du har brug for det, og alligevel få plads til al bestikket øverst i bestikbakken.

Du får flere forskellige Siemens opvaskemaskiner til underbygning med dette smarte variable bakkesystem, deriblandt:

  • Siemens SN46T297SK koster ca. 4.695 kr. inkl. levering. Den har masser af plads, og du kan få plads til 14 kuverter i denne gode opvaskemaskine. Den har energimærket A++ og hører dermed til blandt de mere energirigtige opvaskemaskiner.
  • Siemens SR45M280SK, der koster 4.565 kr. inkl. levering. Dette er en smal opvaskemaskine, der kun er 45 cm i bredden – i forhold til de fleste opvaskemaskiner, der har en bredde på 60 cm. Den er derfor et godt valg, hvis du vil spare plads i køkkenet. Selvom den er smal er der plads til 10 kuverter i opvaskemaskinen. Den har energimærket A+.
  • Siemens SN46T598SK er blandt de dyreste af Siemens opvaskemaskiner til underbygning, og koster 7.450 kr. inkl. levering. Den er i lækkert rustfrit stål, og bruger meget lidt elektricitet, og er derfor mærket med den bedste energimærkning A+++. Den har plads til 13 kuverter.

Det giver en dejlig fleksibilitet i hverdagen, at du kan justere bakkerne, så de passer lige præcis til de gryder, bøtter, tallerkner og bestik, som skal vaskes op den dag.

Siemens er høj kvalitet til yderst rimelig priser

opvaske siemens
Simenes opvaskemaskine

Der er mange gode opvaskemaskiner at vælge imellem fra Siemens, som er kendt for høj kvalitet til rimelige priser.

Siemens og Bosch hører under samme firma, BSH Group, som fremstiller både Siemens og Bosch vaskemaskiner. De samme teknologier bruges i begge mærker, og både Zeolite, og det smarte fleksible bakkesystem bruges i både Siemens opvaskemaskiner og Bosch opvaskemaskiner. Du får som regel den samme teknologi billigere, når du vælger en Siemens fremfor en Bosch.

Testvinderen fra 2013, SN45M231SK Zeolite,  er en favorit blandt Siemens opvaskemaskiner til underbygning, da den bruger denne smarte Zeolite teknologi, der sørger for at alt servicet bliver helt tørt. Det er skønt at slippe for våde plasticcontainere, og smart at du kan sætte alt på plads, ligeså snart du åbner maskinen.

Alle de gode opvaskemaskiner fra Siemens kan købes her til rigtig gode priser.

Skriv en kommentar