Sikring af hjemmet – Skræm tyven væk med 90 db Sirene

Sikring af hjemmet kan foregå med et GSM alarmsystem med sirener, som skræmmer tyven væk og forstyrrer ham, så han ikke kan koncentrere sig. Hvis nogen bryder ind, får du en sms, så du selv kan kontakte naboerne eller politiet.

Sikring af hjemmet
Alarmsystemer og sirener skræmmer indbrudstyvene væk.

De fleste tænker først på at sikre deres hjem mod indbrud, når de har oplevet, hvor knusende det er at komme hjem til et hus, som er fuldkommen rodet igennem.

Pyt med at dit dyre fjernsyn bliver stjålet; de penge kan du få igen af forsikringen. Men tænk hvis computeren med dine uerstattelige billeder bliver stjålet. Lige meget hvor mange penge du bruger, kan du aldrig få billederne af dit barns første skridt tilbage. Måske har du også mange vigtige arbejdsrelaterede dokumenter på computeren, som er uerstattelige eller fortrolige.

Tyven vælger huse uden alarmsystemer

Alarmsystem til villa
Alarmpakke til villa

Studier af indbrudstyves vaner viser, at 60 % af tyvene ofte vælger et andet hus, hvis der er et alarmsystem på huset. Derfor er det meget vigtigt, at du tydeligt skilter med, at du har et alarmsystem ved at sætte mærker på vinduerne og dørene.

En billig måde at få et alarmsystem er ved at installere et GSM alarmsystem, som sender en sms eller ringer til dig, hvis nogen bryder ind. Når du får besked, kan du selv ringe til en nabo eller til politet.

Du kan købe en alarmpakke til villaer med både vinduesmærker, alarmpanel, 2 bevægelsesdetektorer og 2 åbningskontaker for kun ca. 1.675 kr. inkl. levering. Det har mange smarte funktioner:

  • Det smarte panel gør det let at programmere systemet. Du kan vælge mellem at få en sms eller at systemet ringer til dig. Besvarer du opkaldet, kan du lytte med i huset via mikrofonen i panelet.
  • Du kan have forskellige zoner i huset, så du for eksempel kan sove ovenpå og have bevægelsdetektorer og åbningskontakter nedenunder, så du også er sikret om natten.
  • Der følger også fjernbetjeninger med, så det er let at tænde og slukke for alarmsystemet, og du kan også slå det til og fra med sms og telefonopkald, selv om du ikke er hjemme.
  • Der er ingen månedlige ydelser, du skal blot bruge et sim-kort, som skal isættes alarmsystemet. Du kan købe et sim-kort separat for 180 kr. inkl. levering, som kan sende sms. Hvis du vil benytte opkaldsfunktionen, skal du bruge et sim-kort fra et mobilselskab.

Du kan tilslutte op til 50 trådløse enheder til systemet, og ekstra bevægelsesdetektorer og åbningskontakter koster kun 170 kr. pr. stk.

En høj sirene skræmmer tyven væk fra huset

Sikring af hjemmet med sirener
Høje sirener skræmmer tyven væk

De høje alarmer gør en tyv forskrækket, og får ofte tyven til at løbe væk fra huset, når han hører den høje alarm. Skulle tyven vælge at tage chancen og blive i huset, mens alarmen lyder, vil den høje lyd virke yderst forstyrrende, og gøre naboer og forbipasserende opmærksom på tyven.

For kun 260 kr. inkl. levering kan du købe en indendørs trådløs sirene som med 90 dB er ligeså høj som en høj benzinplæneklipper. Den skal tilsluttes betjeningspanelet og resten af alarmsystemet.

Sirenen kommunikerer med betjeningspanelet på lang afstand, så du kan placere sirenen langt væk fra betjeningspanelet og dermed aflede tyvens opmærksomhed fra panelet.

Sætter du sirenen til alarmsystemet er du således sikret på tre måder:

  • Tyven skræmmes væk af den høje lyd fra sirenen og naboerne bliver alarmeret.
  • Du får en sms eller en telefonopringning og kan derefter selv ringe til politiet eller naboer.
  • Indbrudstyvene vælger i 60 % af tilfældene et andet hus, hvis de kan se, at du har alarm på dit hus. Husk derfor at sætte de medfølgende klistermærker op på huset.

Det er en rigtig god måde at skræmme tyvene væk på.

Få også besked om brand og oversvømmelse via alarmsystemet

Du kan købe et alarmsystem, som er tilsluttet et vagtværn, som er meget dyrere. Men tror du, at det er bedre, blot fordi at det er dyrere, kan du godt tro om igen. Ifølge en undersøgelse af det danske forbrugermagasin Tænk, tager det som regel 20-25 minutter før at vagten fra vagtværnet kommer – og tyven er inde og ude af huset på kun 3-5 minutter.

Du opnår derfor samme effekt ved at tilslutte dit eget alarmsystem, som ved at betale et vagtværn et månedligt gebyr.

Du kan også spare lidt på din indboforsikring. Mange forsikringsselskaber giver en rabat på 10-15 %, når du installerer alarmer med lokal alarmering. Du skal blot selv gøre opmærksom på det.

Køb et alarmsystem i dag – det er bedre end at vente til tyven allerede har været der!

Du kan købe alt, hvad du har brug for til dit eget alarmsystem her.

Links

Resultater af undersøgelse om svenske indbrudstyves valg af huse her.

Skriv en kommentar