Skoreol – 6 praktiske reoler til dine sko

En skoreol holder styr på dine sko og skaber orden i entréen. Har du en stor familie, har du måske brug for en stor skoreol eller mange mindre skoreoler.

Tjusig fra Ikea er billig og praktisk

Ikea sælger den praktiske Tjusig skoreol som kan stables

I denne artikel kan du se 6 spændende skoreoler. De helt billige koster under 200 kr. inkl. levering. De lækre designer-skoreoler koster op til ca. 2.000 kr., men vil være et rigtig flot møbel at have i din entré.

Billige skoreoler i træ

billig skoreol

Skoreol fra traesalg.dk

Trævarefabrikkernes udsalg har et godt udvalg af billige skoreoler.

En helt enkel skoreol med plads til 12 par sko på tre hylder koster 180 kr. inkl. levering. Den er fremstillet i ubehandlet fyrretræ og skal derfor behandles med træolie. Denne skohylde måler B:80  D:30 cm H:50.

Samme sted kan du få en større skoreol med 5 hylder, der koster koster 350 kr. inkl. levering. Du kan hurtigt få fyldt både 3 hylder og 5 hylder op.

Cutlab skoreol med kubiske rum

Skoreol fra Cutlab

Cutlab skoreol

Du kan købe en flot Flatpack skoreol fra Cutlab til ca. 1.600 kr. inkl. levering her

Den er usædvanlig blandt skoreoler, da den består af flere kubiske rum. Rummene måler hver især 18 x 22 x 26 cm , og selve reolen måler i alt 62,5 x 146,5 x 26 cm.

Den vil være virkelig fin at have stående i gangen, da den ikke ligner andre skoreoler, og så er der plads til ca. 18 par sko.

Det fine ved denne Flatpack skoreol er at den ligner en almindelig reol, og er derfor også flot at bruge til andre pyntegenstande, så den kan være med til at pynte på entréen.

Tjusig fra Ikea er en skoreol som kan stables.

Tjusig fra Ikea - skohylde som kan stables

Tjusig fra Ikea fås i rød, hvid eller sort

Ikeas Tjusig er smart skoreol, som kan stables. Den er helt enkel i designet, og kombinerer træ og metal. Både rammen og benene består af malet træ mens de to hylder til fodtøjet hver især er 5 blankpolerede stålrør.

Har du brug for  meget plads til dine sko, og har du en lille gang, er Tjusig en god løsning, da du kan få plads til mange sko på en lille plads.

Modellen, der kan fås med både hvid og sort træ-ramme, koster 269 kr. Den kan desværre ikke bestilles online, så vil du have denne skoreol, må du selv køre forbi Ikea.

Vægophængt skoreol i stål

Væghængt skoreol fra Silvan

Væghængt skoreol i stål fra Multikøb

Det kan være praktisk at hænge din skoreol på væggen, så du lettere kan gøre rent under skoreolen. Denne flotte skoreol koster kun ca. 440 kr inkl. levering, og kan købes ved Multikøb. Silvan har den også til salg en gang i mellem, men den er udsolgt i Silvan lige for tiden.

Normann Copenhagen – en skoreol i godt design

Skoe Shoe Rack er en skøn moderne skohylde

Sko Shoe Rack designet af Simon Legald for Normann Copenhagen

Er du vild med godt dansk design, vil du elske skoreolen fra Normann Copenhagen. Selv om den på mange måder er en hel traditionel skoreol med en ramme af ask og to hylder i stål, så er det alligevel nogle lækre detaljer, som gør den usædvanlig og til noget helt særligt.

Rammen af ask er fremstillet af to stykker træ, som er sat sammen med en stor skrue, og stålbakken, som skoene står på er i et helt stykke stål, som er perforeret. Perforeringen gør at der kommer rigtig sjove skygger fra skoreolen og skaber derved liv i garderoben.

Skoreolen fra Normann Copenhagen er designet af den unge danske designer Simon Legald, og den hedder helt enkelt Sko. Simon Legald er uddannet på Kunstakademiets designskole, og han har designet mange utrolig lækre produkter for Normann Copenhagen.

Sko fra Normann Copenhagen måler 76 x 34 cm og er 42 cm høj. Den fås med stålhylder i hvid eller i grå, og især den hvide er ret usædvanlig. Du kan købe den i mange webshops, f.eks. på Livingshop.dk, hvor den koster 1.500 kr. inkl. levering.

Kan du lide denne Sko skoreol, kan du også købe det matchende Toj, som er et tøjstativ til garderoben med en hylde nederst i samme perforerede stål, som Sko skoreolen bruger, og stativet af samme slags træ.

Lady Long og Gaston giver meget plads til skoene

Lady long og Gaston skoreoler fra Side by Side

Side by Side skoreoler

Det tyske designfirma Side by Side har to meget lækre skoreoler i deres sortiment. Begge skoreolerne lænes op ad væggen, og har et spinkelt og elegant udeseende.Træet er ubehandlet asketræ.

Den ene af skoreolerne fra Side by Side hedder Gaston og er en bred skoreol med målene 72 x 22 cm med en højde på 66 cm.

Den anden af skoreolerne hedder Lady Long og er en høj og smal skoreol, som gør oprør mod de sædvanlige brede og lave skoreoler. På hver af de 7 hylder er der plads til et par voksensko eller to par barneskoh. Den måler 30 x 25 cm og har en højde på 116 cm.

Du får også andre produkter fra Side by Side, som passer til gangen, og der er en flot hattehylde og et garderobestativ som matcher de to skoreoler.

Gaston koster ca. 1290 kr. inkl. levering og Lady Long koster ca. 1480 kr. inkl. levering.

Køb en stilfuld skoreol og få styr på skoene

Du kan få billige skoreoler fra kun 180 kr. inkl. levering, og dem kan du finde blandt andet på Trævarefabrikkernes udsalg. Både Jysk, Silvan, Bilka og Ikea har også et stort udvalg af billige skoreoler i både træ og metal, og kan du selv hente, sparer du penge på leveringen.

Ikea sælger blandt andet den smarte Tjusig, som kan stables. Den fås i både rød, hvid og sort, og du har derfor mange muligheder for at holde styr på skoene med Tjusig skoreolen. Skal du alligevel i Ikea, kan du ligeså godt tage et par stykker med.

Vil du hellere betale ekstra for spændene design, er reolerne fra både Normann Copenhagen, Side by Side og Cutlab et rigtig godt valg. De er usædvanlige på hver sin måde, og de vil give entréen et flot og stilfuld udseende. De koster alle sammen et godt stykke under 2.000 kr. og det er derfor en relativ billig måde at få noget flot design i hjemmet.

De fleste af disse skoreoler stilles på gulvet, og det er på mange måder mest praktisk at have en skoreol i fodhøjde, når du tager skoene af. Hænger du en skoreol på væggen, har du derimod fordelen af, at der ikke samles støv under skoreolen. Den fine stålreol fra Multikøb vil således være et godt valg, hvis du vil have en skoreol til væggen.

TAGS: Hvid skoreol , Skoreol i stål , Skoreol i træ

Karen interesserer sig for alt, som gør hjemmet smukkere, sjovere og mere funktionelt at være i. Hun foretager indgående research af nye smarte maskiner og redskaber, og finder ud af, hvor de kan købes billigst. Dybdeborende undersøgelser af, hvordan huset og haven bedst forbedres og vedligeholdes, bliver viderebragt i tilbundsgående og læsevenlige guides.

Kommentarer

Kontakt brevkassen

Har du et problem eller spørgsmål omkring et emne indenfor hus og have, så kontakt vores brevkasse.

Skriv til brevkasse

3 Kommentarer på Skoreol – 6 praktiske reoler til dine sko

 1. Dan Boje siger:

  Hej. Den skoreol i stål fra silvan, findes den stadig?? Den figurerer ikke på deres site. Kan den skaffes fra et andet sted?? Mvh. Dan B Marjatta

 2. Mikael siger:

  Hej Dan,

  Den pågældende hylde er fra Millarco.dk.

  Umiddelbart ser det ud til, at Multikoeb.dk har den til salg lige nu.

 3. Jens siger:

  den væghængte model (fra Silvan) kan osse købes i Bilka.. de har den ihvertfald i butikken.. til 399,- svjh…