Skrivebordsunderlag – Billig, læder eller måske verdenskort?

Skrivebordsunderlag - TheMAT
Skrivebordsunderlag (TheMAT) i luksuskvalitet. Sælges lige nu hos Antondam.dk
Der findes dog også væsentligt billigere underlag.

Det er praktisk at have et skrivebordsunderlag, så du beskytter skrivebordet mod mærker fra blyanter og kuglepenne.

Hvilket motiv, der passer bedst, afhænger af, hvor skrivebordsunderlaget skal bruges. Er det til børneværelset, til kontoret eller hjemmearbejdspladsen?

Et verdenskort er et populært motiv til både voksne og børn, og skal du have et flot og lækkert skrivebordsunderlag, er læder et godt valg.

Hvor kan jeg købe et skrivebordsunderlag med verdenskort?

Verdenskort som skriveunderlag
Verdenskort som skriveunderlag

Der er flere steder at finde et godt og billigt skrivebordsunderlag med verdenskort.

Du kan slå et smut forbi Bog-ide, hvor der er mange fine skrivebordsunderlag at vælge imellem, heriblandt Danmarkskort, Europakort og Verdenskort til 130 kr. inkl. levering.

Har du en Bog&Idé tæt på, kan du også bestille til afhentning i butikken, så du sparer fragtgebyret. Du kan finde den nærmeste Bog&Idé på deres hjemmeside.

Viergronne.dk har relativt billige skrivebordsunderlag, og sælger også Verdenskort, Europakort eller Danmarkskort, der koster ca. 115 kr. inkl. levering.

Deres billigste skrivebordsunderlag er et gennemsigtigt underlag på 40×53 cm til knap 100 kr. inkl. levering.

Skrivebordsundlerlag til børn med sjove motiver

Skal dit barn have et skrivebordsunderlag, vil det sætte pris på at få et underlag med sjove motiver med figurer, som de kender og elsker.

Cars skriveunderlag
Cars skriveunderlag fra Coop.dk

Coops webbutik har mange skægge motiver, der er møntet på børn. Der er underlag med de kendte figurer fra børnefilmen Cars, Peter Plys og Hannah Montana, så hvis du har et mindre barn, er det et godt sted at kigge. De måler 38,5 x 58,5 cm.

Der er verdenskort, Hello Kitty og FC Barcelona, så der er noget for både drenge og piger i flere aldre. Skrivebordsunderlagene måler 35×50 cm.

Designer Læderunderlag fra Ørskov i høj kvalitet

Vil du gerne have et skrivebordsunderlag i høj kvalitet, der udstråler stil og klasse, er Ørskovs skrivebordsunderlag et godt valg.

Ørskov skrivebordsunderlag
Ørskov underlag i sort læder

Underlagene er i læder, og fås i flere størrelser og farver. Du kan købe dem de følgende steder:

  • I Illums Bolighus fås det i brun eller sort læder og koster 375 kr. inkl. levering for størrelsen 37×50 cm og ca. 500 kr. inkl. levering for størrelsen på 45×62 cm.
  • Fenomen.dk fås det i rød læder til 440 kr. inkl. levering for størrelsen 37×50 og 640 kr. for størrelsen 54×62 cm.

Det er lidt dyrere at købe det på Fenomen.dk, men den røde farve giver til gengæld et frisk pust i forhold til de mere afdæmpede farver.

TheMAT er kurvede eller firkantede underlag i genbrugslæder

TheMAT designer lækre musemåtter og skrivebordsunderlag, som også er beregnet til at en bærbar computer står oven på det.

De er lavet i genbrugslæder, og er meget hårdføre og særdeles god til musen. Disse skrivebordsunderlag er et godt valg til hverdagsbrug, hvis du sidder meget ved computeren.

TheMAT har kurvede skrivebordsunderlag i forskellige størrelser:

  • TheMAT Curve (28 x 34 cm) musemåtte i mørk brun, natur eller sort uden stikning til 300 kr. og med hvid eller orange stikning til 375 kr.
  • TheMAT Curve XL (53 x 62 cm) til 900 kr.
  • TheMAT Curve XXL (62 x 73 cm) til 1000 kr.
TheMat kurvet underlag
TheMat skriveunderlag sælges hos Antondam.dk
Her ser du Curve modellen.

Der er firkantede skrivebordsunderlag fås i tilsvarende størrelser:

  • TheMAT Square (25 x 30 cm) musemåtte i mørk brun, natur eller sort uden stikning til 300 kr. og med hvid eller orange stikning til 375 kr.
  • TheMAT Square XL (44 x 64 cm) til 900 kr.
  • TheMAT Square XXL (54 x 74 cm) til 1000 kr.

Alle ovenstående kan findes hos Antondam.dk.

De store størrelser XL og XXL fås i følgende farver: mørk, natur eller sort med hvid stikning og sort med orange stikning.

IKEA har billige skriverbordsunderlag

IKEA har også to spændende skrivebordsunderlag. De kan dog ikke bestilles online, men skal købes i et af IKEA varehusene i Aarhus, Odense, Aalborg, Gentofte eller Taastrup.

Pröjs Skrivebordsunderlag fra IKEA
Pröjs Skrivebordsunderlag fra IKEA til 39 kr.

Du kan vælge imellem:

  • Det billige Pröjs underlag til 39 kr. Det er i plast og måler 45x65cm.
  • Det dyre Knös underlag til 219 kr. Det er halvmåneformet og måler 70x51cm og er lavet i stål med rustbeskyttende fosfatbelægning.

Sidstnævnte er ikke velegnet til en computermus, men du kan købe en musemåtte til 5 kr. i IKEA, så den kan du lægge ovenpå, hvis du planlægger at bruge underlaget til en bærbar computer.

Hvilket skrivebordsunderlag skal jeg vælge?

Sidder du meget ved dit skrivebord, er det en god investering at vælge et af de dyrere skrivebordsunderlag i læder, da de holder godt mange år.

Både Ørskov og TheMAT er to lækre klassiske design, som du vil være glad for.

Leder du efter et skrivebordsunderlag til børnene kan du vælge et af de mange sjove underlag med de figurer som de kender. De fleste små børn vil være glade for Peter Plys eller Cars, og de lidt større drenge vil sætte pris på et underlag med yndlingsfodboldklubben.

Et verdenskort egner sig til de fleste skriveborde, hvad enten det er til børn eller voksne. Kortet er et dekorativt motiv i sig selv, og børnene kan øve sig i at genkende de forskellige lande og verdensdele.

Skriv en kommentar