Skuffeindsats holder styr på dine køkkenskuffer

En god skuffeindsats holder styr på dine køkkenskuffer, og sparer dig meget tid, når du roder rundt efter det lille piskeris eller hvidløgspresseren i skuffen.

indsats
En god skuffeindsats holder styr på rodet i dine skuffer

En skuffeindsats til bestik er en selvfølge, så knive, gafler, spiseskeer og teskeer har hver deres rum, og ikke bliver blandet sammen.

Men alt for ofte ligger de andre køkkenredskaber og roder rundt i en stor skuffe; og det kan være næsten umuligt at finde stegetermometeret imellem kødknive, persillehakkere, piskeris, håndholdte mælkeskummere, paletknive og grydeskeer.

Smart design fra Joseph Joseph

Joseph Joseph skuffe
Joseph Joseph skuffeindsats – luksusdyret.dk

Joseph Joseph er et engelsk designfirma, der producerer lækre og farvestrålende produkter til køkkenet. Firmaet er grundlagt af tvillingerne Richard and Antony Joseph i 2003, og de har vundet mange designpriser for deres funktionelle og æstetiske produkter.

Joseph Joseph har en skøn skuffeindsats i deres sortiment, der fås i farvekombinationerne hvid/grå og hvid/lime, og er fremstillet i plast.

Skuffeindsatsen har 4 rum til bestik, hvor et af rummene har en lille bevægelig beholder til f.eks. køkkenelastikker. Den justerbare del er beregnet til de større køkkenredskaber, og indsatsen kan tilpasses skuffer med størrelsen 28-48 cm.

Joseph Joseph koster 325 kr. inkl. levering på Q-mi.dk eller 320 kr. inkl. levering.

En meget billig skuffeindsats til kun 4 kr.

ikea.dk skuffeindsats
Skuffeindsats i birk fra Ikea.dk

IKEA har ofte en meget billig løsning på dine indretningsproblemer, og her kan du få en skuffeindsats i IKEA til kun 4 kr. Rationell Variera måler 31 x 26 x 4 cm.

Ulempen er, at du ikke kan købe den online, men skal du alligevel en tur i IKEA, så er det let at købe den med.

Du kan også få Rationell i birketræ. Der er en flot bestikbakke i birk til ca. 80 kr., der kan kombineres med en tilbygningsdel til stort bestik for ca. 40 kr. Bestikbakken måler 50.1 x 31 cm og tilbygningsdelen måler 20.0 x 50.1 x 5.0 cm. De kan godt købes via hjemmesiden, men vær opmærksom på at du skal betale ca. 300 kr. for at få dem leveret.

Du kan se IKEAs udvalg på deres hjemmeside.

Krydderiindsats og bestikindsats i kraftig grå plastic

Stor skuffeindsats
Stor skuffeindsats fra Kitchn.dk holder styr på dine køkkenskuffer

På kitchn.dk kan du få skuffeindsatser til bestik i kraftig grå plastic, der passer til følgende størrelser skuffer:

 • 40 cm måler 32,2 x 47,7 cm og koster ca. 70 kr.
 • 50 cm måler 42,2 x 47,7 cm og koster ca. 80 kr.
 • 60 cm måler 52,2 x 47,7 cm og koster ca. 95 kr.
 • 80 cm måler 72,2 x 47,7 cm og koster ca. 200 kr.
 • 100 cm måler 92,2 x 47,7 cm og koster ca. 246 kr.

Den mindste har 4 mindre rum beregnet til bestik, og ét større rum til køkkenredskaber. Den største skuffeindsats har 10 mindre rum og 4 større rum. Du kan se udvalget her.

Du kan også få rigtig smarte krydderiindsatser, så du kan holde styr på alle dine glas. Du kan vælge mellem tre størrelser:

 • Krydderiindsats, der passer til 40 cm skuffe, måler 31,5 x 47,7 cm og koster ca. 85 kr. med plads til 18 glas med krydderier.
 • Krydderiindsats, der passer til 50 cm skuffe, måler 41,5 x 47,7 cm og koster ca. 105 kr. med plads til 24 glas.
 • Krydderiindsats, der passer til 60 cm skuffe, måler 51,5 x 47,7 cm og koster ca. 120 kr. med plads til 30 glas.

Varene leveres med fragtmand, og du skal lægge 75 kr. oveni prisen for levering.

Skuffeindsatser i bambus, kork og MDF

Bestikskuffen kan justeres
Justerbar bestikskuffe fra Gaverogbrugskunst.dk

En skuffeindsat i træ er rigtig flot og stilfuld, og Gaverogbrugskunst.dk har et lækkert udvalg i bl.a. bambus, gummitræ og MDF.

En flot mørk indsats i bambus, der kan justeres i bredden mellem 35 til 58 cm, koster 240 kr. inkl. levering med GSL pakkepost til pakkeshop.

Når den er slået sammen er der 5 mindre rum til bestik og et stort rum til store knive og andre køkkenredskaber. Når den er slået ud, er der et ekstra rum i hver side til store køkkenredskaber. Den måler 43 cm i dybden og er ca. 6 cm høj.

En tilsvarende justerbar indsats i gummitræ koster 230 kr. inkl. levering med GSL pakkepost til pakkeshop. Den kan justeres mellem 38 og 50 cm i bredden, og er 31,5 cm i dybden og 6 cm høj.

I hvidmalet MDF koster den 200 kr. inkl. levering med GSL pakkepost til pakkeshop.

Du kan også vælge at få dine køb leveret til døren med Post Danmark for 50 kr. ekstra.

En god skuffeindsats holder styr på dine køkkenskuffer

Der er mange gode skuffeindsatser at vælge imellem, og de vil alle sammen være en god hjælp, når du skal holde styr på dine køkkenskuffer.

Dejlig bestikskuffe
En god skuffeindsats holder styr på dit bestik

IKEAs er ekstremt billig til kun 4 kr., så hvis du alligevel skal forbi, kan det godt betale sig at tage et par stykker med hjem. Du kan også vælge Rationell skuffeindsatser i en dejlig trækvalitet til kun 80 kr. Designet er blødt og meget skandinavisk.

Vil du gerne give lidt mere for et smart og godt design, er Joseph Joseph bestikskuffen meget trendy og flot i farvekombinationen af lime og hvid. Den er også smart, da den kan justeres til forskellige størrelser, og der er plads til både bestik og større køkkenredskaber. Den fordel har de lækre træskuffeindsatser fra Gaverogbrugskunst.dk også, og kan du godt lide naturprodukter, så er de et oplagt valg.

Vil du gerne have god kvalitet uden at betale for meget, kan du kigge nærmere på indsatserne fra Kitchn.dk. De er i kraftig grå plastic, og fås i mange forskellige størrelser, så du er helt sikker på at finde den rette størrelse. Du kan oveni købet få de smarte krydderiskuffeindsatser, så du endelig kan få styr på din krydderisamling.

2 kommentarer til “Skuffeindsats holder styr på dine køkkenskuffer”

 1. Hej.
  Den lækre træskuffe indsats som angives at kunne fås i Gaverogbrugskunsk.dk
  kan ikke fås der, mon der er et andet sted du kender? Eller hvad hedder producenten?
  Hilsen
  Anna

  Svar

Skriv en kommentar