Skydedøre til garderobe – Brug skydedør i garderobeskabet

DecoSlide skydedøre til garderoben er en rigtig god idé. En skydedør i garderobeskabet sparer nemlig meget plads i soveværelset i forhold til en dør, der åbner udad.

skydedøre

DecoSlide skydedøre er ideelle til garderobeskabet – her ses designet Shake – de købes på Decoslide.dk

Skal du have nyt skab i soveværelset, eller har du allerede åbne hylder, så er en skydedør i garderobeskabet et rigtig godt valg.

DecoSlide skydedørene ser moderne ud med deres glatte overflade, og de kan spare virkelig meget plads i et lille værelse.

Det er let at installere skydedøre til din garderobe

skydedøre til garderoben i hvid

Skydedøre i designet Funkis

Traditionelle skydedøre er meget besværlige at få målt rigtig op til, og de er svære at installere. DecoSlide er en ny slags skydedør til garderoben, der er så let at installere, at alle kan gøre det på en formiddag.

DecoSlide har designet et fleksibelt system af skydedøre, der passer til alle højder mellem 210 og 250 cm i flere flotte designs og farver.

Du kan vælge mellem flere bredder af skydedøre online på DecoSlide.dk, og få dem leveret til kantstenen. Der er gratis fragt, hvis du køber for over 2000 kr. og ellers koster levering kun 300 kr.

Skydedørene leveres som samlesæt med alle plader, skinner, hjul, lister, skruer og hvad du ellers har brug for, så du let selv kan installere dem. Du sparer således mange penge på at få en fagmand til at installere dem for dig.Billige priser på skydedøre af høj kvalitet

Skydedøre til skab

DecoSlide skydedøre i Modern design

Det er let at bruge DecoSlide’s webshop, som du kan se her. Du starter med at vælge hvilken bredde, som du har brug for i den lille menu øverst i shoppen.

Derefter kan du vælge, om designet på skydedørene skal være Funkis, Shake eller Modern, samt i hvilken farve – hvid, sort, grå, gylden eller brændt egestruktur.

Modern har mellemstykker i ægte aluminium, som du kan se på billedet til højre. Funkis har mellemstykker i træ, og Shake har ingen mellemstykker. Her overlapper frontalpladerne hinanden og giver et anderledes og glat udseende. Du kan se Funkis og Shake på billeder højere oppe i artiklen.

Har du valgt Funkis i webshoppen, skal du også vælge farve på træmellemstykkerne. Vælger du f.eks. hvide frontalplader med sorte mellemstykker, får du en flot kontrast på skabets overflade.

Når du har truffet dine valg omkring design og farver, viser systemet i webshoppen hvilke muligheder, som du har for at sammensætte dine skydedøre med hensyn til bredden af de enkelte skydedøre. Skydedørene fås i tre bredder: 62 cm, 82 cm og 102 cm.

Har du brug for skydedøre til et garderobeskab med 300 cm’s bredde, har hjemmesiden to forslag:

 • Tre skydedøre i designet Shake i hvid egestruktur med en bredde på 102 cm koster 8.300 kr.
 • Tre skydedøre med en bredde på 82 cm og en skydedør på 62 cm i designet Shake med hvid egestruktur koster 9.540 kr.

Det er billigere at vælge tre døre med en bredde på 102 cm, men det kan være, at du hellere vil have 4 døre.

De tre designs er alle flotte, men der er en del forskel på prisen:

 • Shake er det billigste: de tre døre på 102 cm koster 8.300 kr.
 • Funkis er lidt dyrere: de tre døre på 102 cm koster ca. 9.800 kr.
 • Modern er det dyreste: de tre døre på 102 cm koster ca. 13.454 kr.

Det er smag og behag hvilket design, som du foretrækker, da de alle sammen er meget trendy og smagfulde.


Skydedørene leveres let og hurtigt

Skydedøre til garderobe

Skydedørene leveres i små pakker

Når du bestiller skydedørene, tager det kun 48 timer, før du får leveret alt, hvad du har brug for til at installere skydedørene:

 • Alle frontalpladerne til skydedørene
 • En samlevejledning og soft-close beslag
 • Hjul og beslag
 • Håndlister
 • Skinner til gulv og loft
 • Beslag til ekstra skinner

Du kan herefter på et par timer installere din skydedør i garderobeskabet, og så er den klar til brug.

Der er 10 års garanti på både træet og de bevægelige dele, så du kan være sikker på at nyde din nye skydedør de næste mange år.

Brug DecoSlide skydedøre til garderobe

skydedør til garderobe i sort

Flot sort garderobe skydedør

DecoSlide skydedøre er et godt valg til garderobeskabet. De er moderne og af høj kvalitet, og de giver dig ekstra gulvplads.

Tilsvarende skydedøre er dyrere, tager lang tid at få fremstillet, og de kan være meget svære at måle op til. Ofte må du have en professionel ud for at måle den rigtige højde, før du bestiller skydedørene.

Vælger du DecoSlide’s skydedøre, kan du derimod være sikker på, at de passer til dit hus, blot du har mellem 210 og 250 cm imellem gulv og loft. Du kan vælge mellem flere lækre designs og farver, og skydedørene er hurtige at installere. De vil være flotte i både soveværelse, børneværelset, gangen og stuen.

Priserne er billige i forhold til andre skydedøre af lignende kvalitet, og du får en meget høj kvalitet for rimelige penge. Du kan bestille skydedørene i webshoppen her.

TAGS: Skydedøre , skydedøre til garderobe , skydeør i garderobeskabet

Karen interesserer sig for alt, som gør hjemmet smukkere, sjovere og mere funktionelt at være i. Hun foretager indgående research af nye smarte maskiner og redskaber, og finder ud af, hvor de kan købes billigst. Dybdeborende undersøgelser af, hvordan huset og haven bedst forbedres og vedligeholdes, bliver viderebragt i tilbundsgående og læsevenlige guides.

Kommentarer