Smalle højskabe til de steder med lidt plads – Priser og udvalg

Smalle højskabe
Med et lille badeværelse kan smalle højskabe være den helt rette løsning.

Smalle højskabe er et populært valg til badeværelset, i gangen og andre steder med lidt plads, da du får meget opbevaringsplads i et smalt højskab. Smalle højskabe er typisk 30-60 cm i bredden, og op til 2 meter høje, og der er mange at vælge imellem.

Populære producenter til badeværelset er Ifö og Hafa, og skal du have en billig løsning til gangen eller soveværelset, har både Bilka godt udvalg. Læs med og se nogen rigtig smarte smalle højskabe fra de forskellige producenter.

Ifö smalle højskabe er flotte og i god kvalitet

Ifö Sense højskab
Ifö Sense højskab

Ïfö har flere lækre smalle højskabe at vælge imellem i forskellige materialer. Vær opmærksom på, at du når du bestiller skabskorpus, følger der ingen låge med. Lågen skal købes separat og du kan vælge imellem flere forskellige. Priserne afhænger i høj grad af materialevalg.

Ifö Sense SHS 30 skabskorpus får du billigt ved lavprisvvs.dk til ca. 1.885 kr. inkl. levering eller multikoeb.dk til 1.960 kr. inkl. levering.

Det er 30 cm i bredden, 176 cm i højden og 41,6 cm i dybden, og leveres med 2 faste hylder og 2 løse hylder. Der kan købes skuffer til skabet for ca. 750 kr. pr. stk.

Du kan vælge imellem flere forskellige låger til Ifö Sense SHS 30:

 • Frosthvid til ca. 930 kr.
 • Egefiner til ca. 1230 kr.
 • Valnød til ca. 1530 kr.
 • Sort højglans til 1842 kr.

Vælger du den billigste løsning, kan du få Ifö Sense SHS 30 med en frosthvid låge til ca. 2.790 kr. inkl. levering.

ifö Sense højskab
ifö Sense højskab

I den dyre ende kan du købe Ifö Sense Art i mørk eg eller lys eg. Du kan vælge mellem 2 pakker:

 • Ifö Sense Art i eg skabskorpus og låge til ca. 7.165 kr. inkl. levering.
 • Ifö Sense Art i eg skabskorpus og låge med 4 skuffer og 2 hylder til ca. 8.485 kr. inkl. levering.

Skabslågen har soft closing, så det ikke kan smække, men lukker stille og roligt. Skabet er fremstillet af fugtsikkert MDF.

Ifös højskabe er beregnet til badeværelset, og der er masser af opbevaringsplads til både toiletpapir, babergrej, tandbørster, make-up, førstehjælps-sættet og hvad du ellers gerne vil gemme af vejen.

Smalle højskabe fra Hafa er smalt både i bredden og dybden

Skal du have et meget smalt skab, der både er smalt i bredden og dybden, kan du købe et smalt Spirit højskab fra Hafa. Det er kun 29,6 cm bredt og 12,5 cm dybt, og har en højde på 164 cm.

Hafa Spirit højskabe
Hafa Spirit højskab

Det kommer med 5 flytbare hylder og fås i hvid eller mørk eg. Skabet hænges på væggen, så det hænger 10-20 cm over gulvet. Spirit kommer i to versioner:

 • Det smalle Spirit højskab fra Hafa koster ca. 3.800 kr. i hvid og 4.200 kr. i mørk eg.
 • Du kan også få Spirit højskabet med en større dybde på 33 cm i hvid til ca. 4.780 kr. og i mørk eg til 5.175 kr.

Hafa har mange andre smalle højskabe at vælge imellem. Det enkle hvide Hafa Quick måler 30x30x176 cm, og har 2 låger og en skuffe. Det koster ca. 2.165 kr. inkl. levering.

Det smarte Hafa Lime vægskab er 157,5 cm højt med en bredde på 30 cm og en dybde på 25 cm. Det har en softclose låge, så døren lukkes stille og roligt.

Det har afrundede hjørner og døren kan hænges til højre eller venstre. Det fås i hvid højglans til 4.615 kr. eller Wenge til 6.810 kr. inkl. levering her.

Bilka har billige smalle højskabe til under 1300 kr.

Bilka har flere smalle højskabe til under 1.300 kr. inkl. levering.

Roma højskab Bilka
Roma højskab

Der er f.eks. et flot brunt højskab i antracit, der måler 150 cm i højden, 30 cm i bredden og 22 cm i dybden, så det hører til blandt de højskabe, der er smalle både i bredden og dybden. Det leveres med 1 låge og 4 hylder.

Jeg kan godt lide Roma højskabet fra Bilka. Det koster kun 1.300 kr. inkl. levering, og måler H 177 cm. x D 35,5 cm. x B 33 cm. Det er i hvidolieret eg, og har en skabslåge øverst, en åben hylde i midten, to skuffer under den åbne hylde og en skabslåge nederst.

Der er derfor mange måder at opbevare dine ting på. Skabet vil egne sig godt til en moderne stue, hvor du kan have dine yndlingsfotografier stående fremme på den åbne hylde. I skufferne kan du gemme CD’er og DVD’er, og i skabene kan du have dit hemmelige barskab eller måske tegnepapir og tusser til ungerne.

Udnyt pladsen optimalt med de smalle højskabe

De smalle højskabe er praktiske på de steder, hvor du typisk har for lidt plads, og alligevel en masse ting, der roder, hvis de ikke bliver gemt af vejen. På badeværelset er det skønt at få et højskab, der giver dig den ekstra plads, som du har brug for til toiletsager og toiletpapir.

Har du kun en smule plads kan du måske få plads til et af de smalle højskabe med en dybde på kun 12,5 cm. Det er ikke meget, du kan få plads til på de smalle hylder, men både tandbørste, makeup, negleklipper, vatrondeller og plastre kan let få deres egen plads i et ekstra smalt højskab.

Andre steder med lidt plads, hvor du kan have god brug for et smalt højskab er bryggerset, gangen, eller entreen. De dybe smalle højskabe med en dybde på 41,6 cm har plads til rigtig meget, og du kan få plads til CD-samlinger, huer og vanter eller fotoalbum.

2 kommentarer til “Smalle højskabe til de steder med lidt plads – Priser og udvalg”

 1. Jeg overvejer at købe hus, men der mangler skabspladsen bl.a i spisestuen. Men et skab langs væggen på ca 30 cm er der plads til, men for at det ikke skal være for bastant skal det være med glaslåger. Kan du hjælpe med godt råd.
  Spisebordet er Hvidt med sort kant og stolene sorte.

  Svar
  • Hej Anni,

   Jeg vil anbefale at besøge enten IKEA, et køkkenfirma eller et af de store byggemarkeder. Ofte har de et stort udvalg og mange gange kan der vælges forskellige låger til det enkelte skab. Så i dit tilfælde kan du blot vælge at få glaslåger så du undgår det bastante.

   Med venlig hilsen
   Mikael

   Svar

Skriv en kommentar