Køb sorte lanterner til udendørs på nettet

Fra A2 Living
Sort lanterne – A2 Living

Lanterner skaber en dejlig stemning udendørs, hvor du med et enkelt lys i lanternen kan skabe hygge på terrassen eller i haven. De er praktiske, da de beskytter stearinlyset for vinden, så du kan bruge dem i al slags vejr.

Sorte lanterner er meget stemningsfulde, og du kan arrangere én eller flere udenfor for at få den helt rette stemning.

Sorte lanterner der er sjove, robuste og romantiske

Jeg har fundet både sjove, romantiske og robuste lanterner, der kan holde til det danske vejr. De kan alle købes på nettet. Læs med om:

 • Lighthouse fra Normann Copenhagen
 • A2 Living lanterner
 • Sorte lanterner fra Norr11
 • Sorte lanterner fra Bahne

Lighthouse er dansk design fra Normann Copenhagen

Sebastian Holmbäck og Ulrik Nordentoft har for Normann Copenhagen designet en spændende og sjov lanterne, der er formet som et hus med vægge af glas og et solidt tag af stål.

Normann Copenhagen er et dansk designfirma, der blev dannet i 2003. De producerer originalt design med moderne rene linjer, og Lighthouse lanternen vil være smuk både om dagen og om aftenen, når lyset stråler ud igennem det lille lyshus.

Lanterner Normann Copenhagen
Normann Copenhagen Lighthouse lanterner i 5 farver

Lighthouse lanternen måler: 24,5 x 43,7 x 24 cm. Udover sort fås den også i lime, lyserød, hvid og turkis. Du kan blandt andet købe den til 700 kr. inkl. levering.

A2 Living lanterner er fremstillet til det danske vejr

Sort lanterne A2 fra pindhus.dk
Sort lanterne A2 fra pindhus.dk

Vil du have en lanterne, der kan holde til at stå udendørs i det danske klima året rundt, er lanternerne fra A2 Living de helt rigtige.

De er fremstillet i galvaniseret jern, og er ret tunge, så de ikke vælter let.

Derudover er der praktisk magnetlukning, så lanternerne er lette at åbne og lukke.

Designet er helt enkelt og klassisk, og lanternerne kan bruges udendørs år efter år, uden at de ruster.
De fås i 4 størrelser:

 • Micro: 12,5 x 12,5 x 25 cm, vægt 1,2 kg til ca. 400 kr.
 • Mini: 17 x 17 x 33,5 cm, vægt 1,8 kg til ca. 550 kr.
 • Midi: 19 x 19 x 42,5 cm, vægt 2,5 kg til ca. 750 kr.
 • Maxi: 22,5 x 22,5 x 60 cm, vægt 3,8 kg til ca. 1100 kr.

Lanternerne kan bl.a. købes på somo-art.dk, hvor du skal betale ca. 80 kr. for levering eller på pindhus.dk, hvor du betaler mellem 40 og 80 kr. i levering alt efter leveringsform.

Udover sort fås A2 Livings lanterner også i metalfarvet.

Norr11 kombinerer Skandinavisk og Asiatisk design

Norr11 designer produkter, der kombinerer Skandinavisk og Asiatisk design. De har showrooms i Aarhus, København, Berlin og på Samsø.

Sort Norr11 Boheme lanterne
Norr11 Boheme

Norr11 har deres egne fabrikker i Asien, hvor designer og producent samarbejder om at lave produkterne. Bruger de eksterne fabrikker, tjekker en repræsentant fra Norr11 arbejdsforholdene, så du kan købe deres produkter med god samvittighed.

Norr11 har flere flotte sorte lanterner, der kan bruges både indendørs og udendørs:

 • Den flotte Boheme Lanterne er i massivt træ, metal og glas og har et rustikt udseende. Du kan bruge både stearinlys og bloklys i lanternen. Lanternen måler 43 x 25,5 x 25,5 cm og koster ca. 600 kr. inkl. levering.
 • Tower lanterne er en høj og smal lanterne med rene linjer i sortmalet træ, der måler 63 x 23 x 23 cm. Den har en lyseholder af glas. Tower koster ca. 900 kr. inkl. levering.
 • Empire er “lillebroren” til Tower, og er en lavere model på 43 cm, men med samme grundplan som Tower på 23 x 23 cm. Empire koster ca. 700 kr. inkl. levering.
 • Triple er en usædvanlig lanterne, da den har plads til tre lys ved siden af hinanden. Den har en malet træramme, og har tre lyseholdere i glas til tre bloklys. Den er derfor meget bred i forhold til højden, og den måler 45 x 18 x 25 cm. Triple lanternen koster ca. 1000 kr. inkl. levering.

Lanternerne kan købes på Norr11’s hjemmeside.

Hvis du vil se mere af Norr11 designs, kan du kigge forbi et af deres danske showrooms:

 • København: Sværtegade 3, 1118 København K, Tlf. nr. 36 99 12 12
 • Aarhus: Baltica gade 10,8000 Aarhus C, Tlf. nr. 25 66 14 25
 • Samsø: Hotel Strandlyst, Strandvejen 12, Samsø

Sort lanterne med sødt mønster fra Bahne

Bahne har flere forholdsvis billige sorte lanterner beregnet til udendørs brug. Du kan købe lanternerne online og få det tilsendt for 50 kr.

Lanterne til 400 kr.
Bahnes sorte lanterne med spir

De fine sorte lanterner er designet af Bahne, og du kan bl.a. købe de følgende:

 • Sort Lanterne i metal og glas. Den er næsten antik af udseende, og har mange fine detaljer, bl.a. et flot cirkelmønster øverst. Den måler 19 x 47 cm og koster 350 kr. inkl. levering.
 • Lanterne med spir og ornament i metal og glas. Denne lanterne har også mange flotte detaljer. Den måler 23×50 cm og koster 400 kr. inkl. levering.
 • Stilren sort lanterne med rene linjer uden dikkedarer. Denne lille lanterne måler 13×20 cm og koster 200 kr. inkl. levering.
 • Lanterne i træ med rustikt look af flettet træ og lysholder i glas inderst. Den måler 18,5 x 36 cm og koster 300 kr. inkl. levering.

Det er let at købe sorte lanterner på nettet

Der er mange flotte sorte lanterner til udendørs brug på nettet, og du kan få sorte lanterner i mange prisklasser.

Lanternerne fra A2 Living er designet specielt til at være ude i al slags vejr, og vælger du dem, får du nogle meget robuste lanterner, som du kan bruge år efter år. De har yderligere den fordel, at der er magnetlukning, så de lukker helt tæt.

Vil du have lidt billigere lanterner, er det værd at surfe forbi Bahne, der sælger mange smukke sorte lanterner i både træ og metal. De flotte lanterner er beregnet til både indendørs og udendørs brug.

Vil du have moderne og ukonventionelt dansk design, er Lighthouse fra Normann Copenhagen et godt valg. Som et lille hus, står lanternen og lyser udenfor, så du kan finde vejen hjem. Udover sort fås den også i mange andre flotte farver som f.eks. lyserød.

Norr11 er et spændende nyt koncept inden for møbel og design, og de flotte sorte lanterner fra Norr11, vil skabe den helt rigtige stemning i haven op på terrassen.

Skriv en kommentar