Stofsofaer – Top 7 stofsofa designs på nettet lige nu

Stofsofaer er hotte lige nu, og der er nok at vælge imellem på nettet i forskellige designs. Vi bringer her syv fristende modeller – fra den dyre design-sofa til den charmerende rosa sofa, som koster under 2.000 kr.

Stofsofaer
Stofsofaer er populære og med god grund. Her en model fra Boyi furniture i lys grå.

Hvis du søger online efter sofaer på nettet, så vil du hurtigt opdage, at priserne varierer kraftigt – og mange har den samme type design, så det er altså i mange tilfælde kun kvaliteten af stoffet og materialet, der adskiller den dyre fra den billige.

Ensfarvet betræk

En anden ting der er værd at skrive sig bag øret er, at de fleste sofaer lige nu fås med ensfarvet betræk og er nogle rigtige flydere – hvilket er behageligt, men de fylder. Vil du gerne have en lidt anderledes stofsofa med fx striber og i en mindre størrelse, så er der også mulighed for det – du skal bare lede lidt længere efter den, eller læse med her, hvor vi præsenterer syv hotte stofsofaer, som du kan købe lige nu:

1. Den klassiske og moderne – til kampagnepris

Stofsofa fra boshop.dk
Stofsofa fra boshop.dk

En af de populære modeller på markedet lige nu er de store firkantede sofaer med chaiselong, hvor hele familien kan flyde.

Jeg har udvalgt denne grå Mallione sofa fra boshop.dk, fordi den på en gang er klassisk stilren, men samtidig moderne i sit flydersnit.

Den fås i grå, som ses på billedet. Alt i alt kan den fås i 20 andre farver – fra rød til lyseblå. Sofaen ligger i den dyrere ende, den koster 10.995 kr. til kampagnepris (den normale pris er 15.695 kr.).

Bemærk også, at du kan få den i forskellige størrelser (prisen stiger jo mere du udbygger), så du kan selv designe, hvad der passer bedst til dit hjem.

2. Boheme-sofaen med striber på

Boheme stofsofa fra Ide Møbler
Boheme stofsofa fra Ide Møbler

Er du mere til boheme-stil i et romantisk snit, så kan denne sofa fra Ide Møbler være noget for dig.

Betrækket er en kombination af bomuld, hør og andre fibre, den er rund i formen og kommer med fine striber.

Lige nu sparer du 2.000 kr., dvs. at du får den til 5.999 kr.

Bemærk i øvrigt at Ide Møbler har et bredt udvalg af sofaer, så skulle denne ikke lige være sagen, så kan du finde en mængde andre her.

3. En frisk farve og bløde puder

Larvik stofsofa i Rio stof fra boboonline.dk
Larvik stofsofa i Rio stof fra boboonline.dk

Til familier med behov for en trepersoners sofa, vil jeg anbefale denne lilla model fra boboonline.dk.

Denne sofa er en der vil lyse op i stuen og blive lagt mærke til med sin lilla farve. Betrækket består af Rio-stof, der er et slidstærkt og kraftigt materiale.

Endvidere ser sofaen uhyre blød ud – lige til at slappe af i. Den koster 2.199 kr. og ligger altså i den billige ende af sofa-skalaen.

4. Flot klassisk design, men det koster

Børge Mogensen tremmesofa i stof fra Brdr. Sørensen
Børge Mogensen tremmesofa i stof fra Brdr. Sørensen

En ægte klassiker fra Børge Mogensen er tremmesofaen fra Brdr. Sørensen.

Hvis du vil vælge en sofa, der skal holde for livstid og helst ikke tabe i pris, vil denne sofa være et godt valg.

Den har den lille finesse, at gavlen kan slås ud.

Den fås fra 38.734 kr., alt efter hvilket materiale selve stellet skal laves af. Du kan få den i forskellige stofvarianter.

5. Lækker kombination af sofa og chaiselong

Grønne stofsofaer fra Ikea
Grønne stofsofaer fra Ikea

Hos Ikea er der et bredt udvalg, når det kommer til stofsofaer, og jeg har udvalgt en stofsofa med dertilhørende chaiselong i korngrøn, som er inspireret fra 60’er og 70’er snit.

Betrækket består af 85 procent bomuld og 15 procent polyester.

Det smarte ved denne model er, at den gør det muligt for flere personer at ligge ned samtidigt, fordi der er chaiselong i enderne.

Desuden er den et godt tilbud til den prisbevidste forbruger, der har brug for en stor sofa, idet den kun koster 6.699 kr.

6. Den elegante variant med puf

Luksus stofsofa fra Luvis.dk
Luksus stofsofa fra Luvis.dk

Der er mange elegante sofaer på markedet lige nu, der tager afsæt i den firkantede flyder-type, men med et unikt tilsnit.

Den er en stor flyder, hvor der er plads til hele familien, men samtidig udmærker den sig med de hvide puder og den brune bund, der giver den en unik udstråling.

Prikket over i’et er den lille blomstrede puf, der følger med, der hæver sofaen fra en hverdagssofa til elegant. Den koster 8.800 kr.

7. En romantisk sofa for under 2.000 kr.

Rød stofsofa fra 123lagersalg.dk
Rød stofsofa fra 123lagersalg.dk

En prisbillig, romantisk sofa, jeg faldt for, er denne sofa – det er en trepersoners sofa, som fås med et rosa betræk.

Den fås ifølge hjemmesiden hos vejledende producenter til 4.495 kr., men hos lagersalg sælger de den til 1.800 kr. Det kan altså godt betale sig sommetider at holde øje med lagersalg.

Er du på udkig efter en stofsofa online, så gør dig klart, hvad dit behov er. Er du til en stor flyder, så er der masser af gode modeller fra bl.a. Ikea, Luvis og den lidt dyrere Boshop.

Der er dog også andre mindre modeller på markedet, fx kan du finde en bohememodel hos Idemøbler og en romantisk trepersonerssofa til under 2.000 kr. hos 123lagersalg.

Er prisen underordnet er Børge Mogensens tremmesofa med sit klassiske design bestemt værd at overveje.

Skriv en kommentar