Stressless sofa – Priser på nye og brugte modeller

Stressless sofa - Wave
Stressless sofa – Model Wave – Sælges blandt andet hos bolighusetringkoebing.dk

De norske Stressless sofaer er af den bedste kvalitet og er kendt for optimal komfort, og prisen er derefter.

Du kan læse med i denne artikel for at se, hvor du kan købe de lækre sofaer, og se priser på nye og brugte modeller.

Se prisforskellen på:

 • Et nyt og brugt Stressless Eldorado sofasæt
 • En ny og brugt 3-personers Stressless Wave sofa
 • En ny og brugt 3-personers Stressless Paradise sofa

Og find ud af hvor du kan spare 20.000 kr. på udstillingsmodeller.

Stressless sofaer af høj kvalitet har 10 års garanti

Stressless fremstilles af det norske firma Ekornes, og leveres med 10 års garanti. Siden Stressless i 1971 introducerede den første hvilestol, som indretter sig efter kroppen, har de været kendt for usædvanlig kvalitet.

Stressless sofaerne er bygget op med kvalitetsmaterialer i et design, der har fokus på optimal støtte, når du sidder ned.

Der er f.eks. flexofjedre inderst i stålrammen, og formstøbt polyuretan koldskum, der indretter sig efter kroppen under yderlæderet.

Når du sidder i en Stressless Sofa, kan du med din kropsvægt få sædet til at glide tilbage. Det smarte er, at hvert sæde i sofaen indretter sig uafhængigt af hinanden, så alle sidder lige behageligt.

Der er mange forskellige sofaer at vælge imellem, i flere forskellige farver og fire forskellige lædertyper.

Stressless sofaerne sælges bl.a. ved IDEmøbler og kan finde nærmeste IDEmøbler på deres hjemmeside her.

Stressless Eldorado sofa
Stressless Eldorado sofa med lav ryg i sort læder

IDEmøbler har butikker over hele landet, der er f.eks. en IDEmøbler på Tagtækkervej 4, 5230 Odense M,tlf.: 88 18 39 20.

Spar 35.000 kr. på brugt Stressless Eldorado sofasæt

Stressless Eldorado har skrånende puder i siden og fås med høj og lav ryg som stol, 2-personers sofa, 3-personers sofa, big corner og medium corner. Med corner-sofaerne kan du skabe store lækre hjørnesofaer.

Som ved alle Stressless sofaer kan du selv vælge ydermateriale og farve, så du er sikker på, at den passer godt til din stue.

Den præcise pris afhænger af materialevalg, og af de 4 lædertyper er batick-læder det billigste. Det er beskyttet med et laklag og er let at vedligeholde.

 • Lav 3-personers sofa i Batick-læder koster 25.140 kr. inkl. levering hos Ilva.dk
 • Lav 2-personers sofa i Batick-læder koster 19.490 kr. inkl. levering hos bolighuset.dk

Samlet koster Stressless Eldorado sofasættet således 44.630 kr.

Da jeg kiggede på dba.dk fandt jeg det samme sæt i sort læder til kun 10.000 kr. Sættet er kun 3 år gammelt, og er ifølge sælgeren et fejlkøb, og er i rigtig god stand. Du sparer derfor 35.000 kr. på et brugt sæt!

Brugt Stressless Wave 3-personers sofa med høj ryg til halv pris

Stressless Wave har et firkantet udseende og fås med høj ryg og lav ryg og som 2-personers, 3-personers, big corner og medium corner. Som de andre Stressless sofaer kan du vælge imellem flere skindtyper.

Paloma-skind er blødere end batick og classic læder, men er også sværere at vedligeholde.

En 3-personers sort Stressless Wave i Paloma skind koster 29.780 kr. inkl. levering.

Da jeg kiggede på dba.dk kostede den samme sofa 14.000 kr. Ifølge sælgeren er sofaen 5 år gammel og i rigtig fin stand. Du kan derfor spare ca. 15.700 kr. ved at købe den samme sofa brugt!

Brugt Stressless Paradise Sofa 30.000 kr. under nypris

Stressless Paradise har højderegulerbar nakkestøtte, og fås i to udgaver:

 • Large med en bredde på 244 cm
 • Medium med en bredde på 219 cm
Brugt Stressless model Paradise
Brugt Stressless model Paradise fra dba.dk

Begge variationer fås som en høj eller lav model, og som 2-personers sofa, 3 personers sofa, big corner og medium corner.

 • En large Stressless Paradise 2-personers sofa i batick læder koster ca. 28.780 kr. inkl. levering
 • En large Stressless Paradise 3-personers sofa i batick læder koster ca. 37.740 kr. inkl. levering

På dba.dk var der en 5 år gammel hvid Stressless Paradise 3-personers sofa til kun 7.500 kr. med en bredde på 244 cm. Ifølge sælgeren er den meget lidt brugt. Det er næsten 30.000 kr. under ny-prisen!

For alle de tilbud jeg har fundet på dba.dk gælder det, at de muligvis ikke eksisterer længere når du læser dette. Til gengæld er der sikkert kommet andre til som måske endda er bedre end dem jeg har fundet.

Spar 20.000 kr. på Stressless Sofaer udstillingsmodeller

Du kan også spare en del penge, hvis du kan finde en udstillingsmodel. De er naturligvis en smule brugte, men det er tit et godt valg, hvis du vil spare penge og helst ikke vil købe brugt fra privatpersoner.

Jeg fandt følgende gode tilbud.

 • Spar 20.610 kr. på Stressless Paradise hjørnesofa BC22LH til ca. 50.000 kr. nedsat fra 70.610 kr. i kirsebær-farvet Paloma-læder.
 • Spar 17.500 kr. På lav 3-personers Stressless Soul sofa 3 pers. lav + høj 2-personers Stressless Soul sofa til 42.500 kr. nedsat fra ca. 60.000. kr. i sort Classic-læder.

Derudover havde ILVA et tilbud på en Stressless E200 hjørnesofa, hvor du sparer ca. 11.800 kr. i rød palomalæder, og dermed betaler ca. 45.000 kr.

Spar mange penge på brugt Stressless sofaer og udstillingsmodeller

Brugt Stressless sofa - Model Eldorado
Store besparelser ved at købe brugte Stressless sofaer – Her model Eldorado

En Stressless sofa er en betydelig investering, og priserne starter ved ca. 20.000 kr. for en 2-personers sofa, og koster let 70.000 kr. for en hjørnesofa.

Selvom det umiddelbart er mange penge, er det en god investering, da sofaerne kommer med 10-års garanti. Du er derved sikker på, at det er et produkt af absolut højeste kvalitet, som du kan bruge i mange år fremover.

En af de store fordele ved at købe en ny Stressless sofa er, at du helt selv kan bestemme læder og farve på sofaen, og udover den klassiske sorte, er der mange flotte farver at vælge imellem.

En god lædersofa kan holde resten af livet, og læderet blive ofte flottere af at blive brugt, selv om der naturligvis også bliver flere mærker med alderen.

Da en lædersofa har så lang en levetid, kan det derfor betale sig at købe en brugt Stressless sofa. De brugte sofaer har mange gode år tilbage i sig, og er tit stadig dækket af 10-årsgarantien.

For sofaer, der kun er 3-5 år gamle, betaler du helt ned til 20-25 % af prisen, så du kan spare enormt mange penge på et produkt, der stadig er en sofa i sin bedste alder.

Hvad enten du køber en ny eller brugt Stressless Sofa, kan du være sikker på at sidde komfortabelt i mange år fremover.

En kommentar til “Stressless sofa – Priser på nye og brugte modeller”

Skriv en kommentar