Stribet tapet – Over 100 forskellige stribede tapeter. Billigt

Stribet tapet giver ethvert værelse et meget elegant og spændende udseende. Du kan bruge dem på én af væggene eller i hele værelset. Der er mange farver og variationer at vælge imellem. Du kan få smalle striber, brede striber, to-farvede striber, multifarvede striber i forskellige bredder i mange flotte kombinationer.

Personal Stripes lys brun
Det skønne tapet fra kollektionen Personal Stripes i brun er her kombineret med Personal Stripes i lys blå.

Du kan sætte stribet tapet  på langs, som man sædvanligvis gør med tapet. Dette får væggene til at se højere ud. Men for et anderledes udseende, så prøv at sætte dem på tværs. Striber på tværs i får væggen til at se bredere ud.

Det er lidt sværere at sætte tapet op på tværs, men hvis du måler præcist af med et vaterpas og sætter blyantstreger langs væggen, så får du et flot resultat.

Personal Stripes er tapet med tynde striber i usymmetrisk mønster

Personal Stripes blå med smalle striber
Personal Stripes blå med smalle striber

Kollektion Personal Stripes er de dejligste moderne tynde striber, der er sat med forskellig afstand langs tapetet. Dette giver et meget trendy look, og de er virkelig flotte både i stuen, på børneværelset og på kontoret.

Der er ca. 50 forskellige farver at vælge imellem i denne kollektion, og du kan kombinere forskellige farver for at flot og anderledes udseende. Mange lyse farver såsom svagt rosa, pink og laksefarvet, og meget mørke farver såsom mørkeblå og mørkelilla kombineres med både mørkere og lysere striber.

Personal Stripes Rød
Personal Stripes på rød baggrund egner sig godt til spisestuen, da rød stimulerer både appetitten og samtalen.

Du kan få Personal Stripes på rød baggrund, og man skal være lidt modig for at have denne røde farve i hjemmet. Men tør du, så kan resultatet blive virkelig spændende. Det er også en flot farve at have på en enkelt væg, så resultatet ikke bliver for dominerende.

Personal Stripes har en bagside, der minder om filt. Denne kvalitet kaldes for non-wowen, og du putter tapetklister direkte på væggen, når du sætter denne tapet op.

Hver rulle på 10,05 x 53 cm koster ca. 465 kr. Dertil kommer 30 kr. i levering pr. forsendelse.

Stribet tapet fra Nordic Home i kølige nordiske farver

Nordic home i gul
Nordic Home har symmetriske striber i kølige farver skiftevis med hvid.

Nordic Home kollektionen er de fineste kølige nordiske farver, og de passer godt til et hjem, hvor godt skandinavisk design er i fokus.

Disse fine striber helt symmetriske i gul, beige, lys blå eller lys lilla i symmetrisk kombination med hvide striber. Du kan derfor godt beklæde hele værelset med dem, uden at de kommer til at dominere.

Nordic home i beige
Nordic Home stribet tapet ser meget elegant ud

Nordic home kollektionen er ekstra vaskbar, så den kan holde til lidt hårdere brug i børneværelset eller i køkkenet.

Den koster ca. 360 kr. pr. rulle, der måler 10,05 x 53 cm. Dertil kommer 29 kr. pr. forsendelse. Nordic home er i en non-wowen kvalitet, så du kan putte lim direkte på væggen, når du skal tapesere.

Et godt tip er at vælge brede striber til store værelser, og smalle striber til små værelser. Små striber i et stort værelse bliver udviskede, hvis du ser dem langt fra – ligesom en Zebra, der ser helt grå ud, når du ser den på lang afstand. Meget brede striber i et lille værelse, vil føles overvældende.

Fioton 5 er brede striber på miljøvneligt papir

Fioton-5 blå
Fioton 5 har brede striber, så de er rolige for øjet at kigge på

Fioton 5 er en kollektion, hvor der er meget brede striber, og derfor er den rolig for øjet at kigge på. Denne kollektion er således et godt valg i børneværelset eller i soveværelset, hvor væggene ikke skal være for travle, men signalere at det er tid til ro og hvile.

Fioton 5 er trykt på miljøvenligt papir, og i modsætning til de fleste tapeter, skal den sættes op med et lille overlap på ca. 2 mm. Ellers anbefaler man normalt at sømmene sættes tæt op lige ved siden af hinanden, og rulles med en tapetsømrulle. Det kan du læse mere om i denne artikel.

Fioton 5 tapet koster ca. 190 kr. pr. rulle tapet, der måler 11,2 m x 53 cm. Dertil kommer 29 kr. i forsendelsesomkostninger.

Fioton 2nd Edition har høj vaskbarhed

Fioton 2nd lys
Fioton 2nd Edition har diskrete striber

Fioton 2nd Edition er en kollektion af kraftigt tapet med ekstra vaskbarhed, så den egner sig godt til køkken og til børnefamilier, hvor væggene er ekstra udsat for både farveblyanter og fedtedefingre.

Fioton 2nd Edition har også en rigtig god lysægthed, så du kan hænge den i de solfyldte værelser.

Fioton 2nd Edition koster ca. 220 kr. pr. rulle, der måler 11,2 x 53 cm og dertil kommer 29 kr. i leveringsomkostninger pr. forsending.

Scandinavian Combinations med moderne mønstre og farver

Scandinavian Combinations blå
Scandinavian Combinations blå

Scandinavian Combinations er en sjov og spændende kollektion med moderne mønstre og kraftige farver, og den er velegnet til værelser, hvor der skal være lidt spræl og sjov.

Scandinavian Combinations grøn
Scandinavian Combinations striber på prints af blade

Scandinavian Combinations kollektionen har f.eks. striber, der er lagt oven på et motiv af et prints af blade, og det giver et meget sjovt og anderledes tapet. Det er flot i stuen, og kan måske inspirere til en picnic på gulvet.

Det er en god idé at bruge striber i kraftige farver i de værelser, hvor man gerne vil have en dramatisk og overraskende effekt, som f.eks. i entréen.

Scandinavians Combinations tapet koster ca. 360 kr. pr. rulle på 10,05 m x 53 cm, og dertil kommer forsendelsesomkostninger på 29 kr. Det er i non-wowen kvalitet, så det er ekstra let at sætte op.

Valilla er en kombination af tynde og brede striber på tapetet

Valilla grå
Valilla grå

Valilla er en finsk kollektion af tapet, der bruger kølige nordiske farver ligesom Nordic Home. Striberne er skiftevis brede og tynde i et symmetrisk mønster, og det er flot både i spisestuen, daglistuen og soveværelset.

Valilla lys
Valilla tapet ned striber er også rigtig flot i lyse farvekombinationer

I soveværelset kan disse kølige symmetriske striber være med til at skabe en rolig balance, og de vil være med til at give en god start på dagen. Synes du, at striberne er for overvældende, så er de flotte bag ved sengen. Her er de med til at skabe struktur i værelset, men de er bag ved dig, så du ikke ser dem lige, når du vågner.

Valillia er ekstra vaskbar, så denne kollektion er god, hvor tapetet er meget udsat. Det koster ca. 360 kr. pr. rulle på 10,05 m x 53 cm.

Royal Classic er yderst elegant i stuen

Royal Classic lys
Royal Classic i lyse farver giver en flot elegance i værelset

Royal Classic er utroligt elegant tapet med striber, og disse striber i mørke eller lyse klassiske farver vil gøre ethvert værelse meget stilfuldt. Det passer til lidt gammeldags og elegante møbler, som f.eks. plyssofaer. Men kan også være en sjov kontrast til moderne møbler.

Royal Classic mørk
Royal Classic tapet med mørke striber

Du kan lime Royal Classic kollektionen direkte på væggen, hvilket gør den lettere at sætte op. Det koster ca. 650 kr. pr. rulle tapet, der måler 10,05 m x 53 cm.

Køb stribet tapet til stuen, soveværelset, gangen eller børneværelset

Der mange flotte striber at vælge i mellem, og har du svært ved at beslutte dig, så tænk på det følgende, når du skal vælge:

  • Stribet tapet skaber dynamik i et værelse, og stimulerer hjernen til aktivitet.
  • Er du på udkig efter tapet til soveværelset eller børneværelset, så hold dig til rolige farver, gerne i blå nuancer. Du kan f.eks. vælge de kølige farver fra Nordic Home eller Valilla
  • Skal du have stribet tapet til spisestuen, så stimulerer rød både appetitten og samtalen. Men det er en meget kraftig farve, så hver sikker på dit valg. Du finder rød i Personal Stripes og Scandinavian Combinations.
  • Et flot og sikkert valg til spisestuen er både Nordic Home og de klassiske striber fra Royal Classic, der gør hele stuen elegant.
  • Tapet til entréen må gerne være i både kraftige farver og usædvanlige mønstre. Scandinavian Combinations har de anderledes striber på en baggrund af planter, og disse tapeter er flotte og anderledes.
  • Overvej at sætte tapetet på tværs, da tværgående striber gør væggene bredere. Det er derfor et godt trick til små værelser.
  • Brede striber er flotte til store værelser, og små striber egner sig godt til små værelser.
  • Vælg tapet med høj vaskbarhed til områder, der bliver udsat for hårdt brug, som køkkenet og børneværelset.

Du kan gå på opdagelse i alle de stribede tapeter flugger.dk, der har et stort udvalg af stribet tapet.

Skriv en kommentar