Tagmaling farver – Hvilke farver kan taget males og med hvilken maling?

Det er en god idé at male taget på dit hus, da det får det til at se nyt og flot ud, og løfter hele husets udseende. Læs med her om hvilke farver og hvilken maling, som du maler taget med.

tagmaling farver

Du kan vælge imellem mange tagmaling i mange farver

Du kan her læse om tagmaling fra forskellige producenter, og se hvilke farver, som du kan vælge i mellem.

Iso Paint Isonit Tagmaling

Tagmaling i rød, grå, grøn og blå

Isopaint-tagmaling.dk har mange farver

Iso Paint er et dansk firma, der fremstiller maling af allerhøjeste kvalitet, og det kan købes i hele Europa.
Du kan vælge imellem flere forskellige produkter til maling af dit tag fra Iso Paint. Den mest almindelige er Iso Paint Isonit tagmaling.

Isonit Tagmaling er akrylbaseret, og har nogle særlige nanopolyurethanbindere, der trænger ned i taget, og har en høj vedhæftningsevne. Malingen er meget vandafvisende og er også stabil over for UV-stråler.

Iso Paint Isonit Tagmaling 12-20-50 er beregnet til eternit, fibercement, stålplader og beton tagsten. Den fås i de følgende farver: Sort, antrazitgrå, lysgrå, skifer grå, oxydrød, svenskrød, rødbrun, mocca, bordeaux, teglrød, blåsort og aluminiumsgrå.

Få 3 tilbud på tagmaling

Du kan male med pensel, malerulle eller sprøjte malingen på taget. Du skal starte med at højtryksrense taget og desinficere det med Iso A-Clean, og taget skal være rent og tørt.

Vær sikker på at du maler i tørt vejr uden udsigt til regn.

Det påføres af to omgange, første gang fortyndes det med 10-20 % vand, og når det er tørt 1-6 timer senere påføres det næste lag.

Du kan købe Isonit tagmaling her på Collstropwoodcare.dk. Den koster 3060 kr. for 20 liter inkl. moms og levering. De sælger alle farverne, og du noterer hvilken farve, som du vil have, i kommentarfeltet, når du bestiller malingen.

Du skal regne med at bruge 1 liter maling til 3 m2 tagoverflade. Du skal normalt male 2 gange, men betontegl bør males 3 gange, da det suger meget. 20 liter maling dækker således 60 m2, hvis du har et eternittag.Iso Paint Højglans Tagmaling

tagmaling farver

Rød tagmaling

Iso Paint HB 80 Finish er beregnet til tage, der er fremstillet af eternit, betontagsten og metal. Det er en meget blank maling, der giver en rigtig flot overflade. Derudover beskytter det i høj grad mod alger og mos.

Efter du har vasket taget med rengøringsproduktet Iso-A-Clean, skal du bruge Iso Paint TG 80 Start, der er en grunder til taget. Efter 1-3 timer kan du påføre det første lag af Iso Paint HB 80 Finish, og når det er tørt skal du påføre det sidste lag af denne maling.

Brug en sprøjte, da det giver det bedste resultat.

Iso Paint HB 80 Finish tagmaling fås i farverne sort, mocca, antrazitgrå, teglrød, blåsort, rødbrun, oxydrød, bordeaux og skovgrøn.

Iso Paint Rubber til gamle og ødelagte tage

Er dit tag meget gammelt og ødelagt, kan du vælge den tyktflydende Iso Paint Rubber, der er beregnet til nedbrudte og utætte tage. Den påføres i et meget tykt lag og kan bruges på bl.a. fibercement, beton, tagpap, tegl og træ.

Iso Paint Rubber tagmaling fås i sort, antrazitgrå, lys grå, teglrød, rødbrun, mocca og aluminiumsgrå.

Iso Paint Climate Cooler

maling-af-tag-i-hvid

Iso Paint Cooler i hvid afkøler taget mest – Isopaint-tagmaling.dk

Climate Cooler er en ny tagmaling fra Isopaint, der ved at reflektere ca. 80 % af solens stråler væk fra taget, gør taget og rummene nedenunder mærkbart køligere.

Hvor et helt almindelig tag med sort tagmaling har en overfladetemperatur på næsten 70 grader, så har et tag, der er malet med Climate Cooler i sort en overfladetemperatur på ca. 50 grader.

Maler du med hvid Climate Cooler tagmaling, er overfladetemperaturen ca. 48 grader. Denne forskel mærkes i hele bygningens klima, og du får et meget mere behageligt indeklima. Du kan regne med at det sænker temperaturen med 5-8 grader om sommeren, hvis du har værelser under loftet.

Skal du have installeret et solcelleanlæg, kan det også anbefales at bruge Climate Cooler. Det er bedre for solcellerne at have en lav temperatur, da det gør dem mere effektive.

Iso Paint Climate Cooler fås i farverne oxydrød, antrazit mørk, antrazit, hvid, lysgrå, alu grå, sort, teglrød, rødbrun og mørkebrun.


Sort tagmaling fra Flugger.dk

Du kan købe sort tagmaling på Flugger.dk. Denne maling kan bruges på tagplader, og har en halvmat overflade.

Den koster 1150 kr. for 10 L her.

Morsø Maling producerer og sælger deres egen maling

tagmaling før og efter

Maling gør en stor forskel

Morsø Maling er en lille virksomhed i Nordjylland, der selv producerer maling, som de sælger i den fysiske butik, og via deres webshop.

Morsø tagmaling er beregnet til maling af eternit og pandeplader. Det har en god dækkeevne, og en særdels god vedhæftning og slidstyrke. Malingen er svampehæmmende, og har en modstandsdygtig overflade, så vand ikke kan trænge igennem.

Morsø tagmaling fås i farverne silver, grå, grøn, antrasit, koksfarvet, sort, mokka, oxyrød, rødbrun og teglrød og koster kun 520 kr. for 10 liter. Dertil skal lægges porto på 160 kr. for 5-20 l.

Først males taget med en grunder, hvor du blander malingen med 3 dele maling til 1 del vand. Når taget er tørt efter 2-3 timer, maler du en eller to gange med ufortyndet maling.

Lakryl tagmaling fås i flere farver

Lakryl maling er et produkt fra Maling.nu, der har et stort udvalg af maling til både indenfor og udenfor.

Lakryl tagmaling er akrylbaseret og kan anvendes til tage af eternit og betontagsten. Den fås i farverne sort, teglrød, antracit, eternitgrå, skifergrå og mocca.

Du kan få 10 l for 725 kr. inkl. levering, eller 20 l for 1200 kr. inkl. levering.

Efter du har renset taget for alger og almindeligt snavs, maler du først taget med en blanding af maling og 20 % demineraliseret vand, og når det er tørt med ufortyndet maling.

Få 3 tilbud på tagmaling

Giv dit tag nyt liv med tagmaling i flotte farver

Der er således flere forskellig slags maling at vælge imellem i forskellige farver. Iso Paint Isonit tagmaling har det største udvalg, og du finder flere usædvanlige farver i deres sortiment såsom bordeux, svenskrød og blåsort.

Denne tagmaling fås også i de mere almindelige farver såsom oxyrød, sort, antrazitgrå, oxydrød, rødbrun, mocca, og teglrød, som alle er meget populære farver til taget.

Morsø maling fås i de almindelige farver, samt de mere usædvanlige farver silver, grøn og koksfarvet.

TAGS: maling af tag , maling farver , tagmaling farver

Karen interesserer sig for alt, som gør hjemmet smukkere, sjovere og mere funktionelt at være i. Hun foretager indgående research af nye smarte maskiner og redskaber, og finder ud af, hvor de kan købes billigst. Dybdeborende undersøgelser af, hvordan huset og haven bedst forbedres og vedligeholdes, bliver viderebragt i tilbundsgående og læsevenlige guides.

Kommentarer