Tambours Have

Bredmosevej 21
6800 Varde
Tlf: 75298324
Åbningstider*

10-18

Anmeldelse
40 kr.
0 kr.
Sæson*
Maj-September
* (se hjemmeside)

I 1939 startede Gerhard Tambour den nu 25.000 m2 store Tambours Have. Med en passion for naturen og planter fra hele kloden begyndte Gerhard hvad der i dag er et prægtigt haveanlæg. Med søer, stier, blomster, buske og endda krydderurter får en en oplevelse udover det sædvanlige.

Haven indeholder en café hvor du har mulighed for at købe kaffe og kage mens du nyder havens idyl.

Felter markeret med * er påkrævet

Tilføj en anmeldelse


ANDRES ANMELDELSER

 • INGRID HOLDT PEDERSEN
  15. maj 2018

  Har lige besøgt haven i dag 2018 det var en trist syn der mødte os i Tamburshave den trænger til at blive frisket op den ser vældig forsømt ud i år ,den fine have er i forfald 2018 et kedeligt syn ,sæt da nogen i arbejds prøve i den smukke have VAEDE KOMMUNE

 • Peter Schødt
  30. juli 2019

  En dejlig have, der blomstrer på alle måder.
  Spændende oplevelser venter rundt i alle afdelingerne i Tambours Have. Især den meget flotte medicinske have og det skønne orangeri faldt i min smag. Men generelt er her et væld af spændende blomster og plante.

  Historien om havens grundlægger er også interessant. Og den dag i dag står hans gamle hytte (næsten) som Tambour residerede der selv.

  Haven tilbyder også en række kulturelle arrangementer – bla spændende Torsdagskoncerter i orangeriet. Selv havde jeg fornøjelsen af at opleve koncerten med det unge roots-band “Middlename Mississippi”. Sublim koncert i enestående omgivelser.

  Lige nu overvejer jeg at booke billet til foredraget med have-guruen Claus Dalby den 11/8.

  I haven kan man også nyde medbragt mad. Jeg fik nu tarteletter fra den lille café. Ren nostalgi. Dertil en af havens egne øl.

  Tak for mad og tak for et dejligt besøg i jeres skønne have. Jeg kommer snart igen

 • Sille
  2. august 2019

  En fantastisk oplevelse der helt sikkert kan anbefales for hele familien. En magisk have med masser af oplevelses muligheder og en skøn atmosfære også for børnene – som ovenikøbet havde gratis adgang. Vi nød en stille stund på de bænke der var placeret rundt om i haven, havde en masse gode snakke undervejs udfra de skilte der så fint beskrev hvad vi kiggede på. Vi sluttede dagen med is og kaffe i det misundelsesværdige Orangeri. Afsæt god tid til sådan en dag 👍🏻 Tak for god service og smil i jeres magiske have.

 • Ellen
  15. august 2019

  Smuk og velholdt have. Var heldig at få billet til foredrag med Claus Dalby i orangeriet -fatastiske rammer for et inspirerende foredrag

 • Kirsten Toft Hansen
  1. august 2020

  Var i dag forbi Tambours have som en afstikker fra vores vandretur på kyst til kyst strækningen. Det var en dejlig oplevelse. En Lise for sjælen, sådan som havens pjece fortæller, at grundlæggeren ønskede den skulle være for besøgende. Foran et smukt parkanlæg er der et smukt stort orangeri med mange spændende planter, der her ligesom overalt var skiltede med navne. En japansk have med vandløb, broer, små huse, og ikke mindst en spændende afdeling med lægeurter. Vi sad flere gange undervejs i den 25000 kvadratmeter store have, og indåndede de gode og mangeartede stemninger. Haven har bænke og stolesæt til netop dette formål.
  Selve historien om havens grundlægger er et kapitel for sig selv, og også meget interessant. Vi kommer helt sikkert tilbage.