Tapet til børn – 6 lækre tapeter til børnenes værelser

Det kan være svært at vælge tapet til børn, for et børneværelse har tit  mange funktioner. Det er et legeværelse, og derfor må der gerne være sjove motiver og spændende farver på væggene. Men da det er barnets soveværelse, skal det ikke være for stimulerende, da det kan være svært for barnet at falde i søvn.

Tapet til børn
Vælg et roligt tapet til børneværelset, som dette fra Nordic Home kollektionen til 390 kr. inkl. levering

Hvilket tapet, der passer sig til børneværelset, afhænger naturligvis også af, hvor gammelt dit barn er. Et lille barn har mere brug for ro omkring sig i det værelse, hvor det skal sove, end et større barn, som har sin helt egen mening om, hvordan væggene skal se ud.

Skab en rolig stemning med et ensfarvet blåt tapet til det lille barn

Scandinavian-combinations-b
Scandinavian Combinations tapet i beroligende mørkeblå

Du kan vælge en helt ensfarvet tapet til børneværelset, og det er en god idé at vælge enten lyse farver, så det ikke er for overvældende, eller mørkeblå, som virker meget beroligende, og derfor er godt at sove i.

Du kan vælge klassiske farver som lyserødt til pigeværelset og blåt til drengeværelset.

Scandinavian Combinations er en kollektion med både ensfarvede og mønstrede tapeter i moderne skandinaviske farver. Scandinavian Combinations 380115 er en dejlig rolig mørkeblå, som skaber en beroligende og søvning stemning på værelset.

Scandinavian combination tapet koster 360 kr. pr. rulle tapet, der er 10.05 meter lang og 53 cm bred. Dertil kommer forsendelse på 29 kr. pr. ordre. Det er non-woven kvalitet, så du kan putte tapetklister direkte på væggen istedet for hver enkelt tapetrulle.

Små blå og røde stjerner stimulerer legen

Living tapet
Living 490928 er et dejligt livligt tapet til børn

En anden mulighed er Living 490928, som er de fineste små røde og blå stjerner på en lys baggrund. Der er meget spræl i det, og det vil virke stimulerende og spændende for et barn.

Living er en kollektion af lyse tapeter i klassiske og moderne mønstre. En rulle Living tapet på 11.2 meter x 53 cm koster 220 kr. Dertil kommer 29 kr. pr. levering. Som Scandinavian Collections er den også i non-woven kvalitet.

Put sjove wallstickers på væggen

prinsesser-wallstickers
Wall stickers med prinsesser

Du kan købe de skønneste wallstickers, hvis du vil have sjove og spændende motiver til børneværelset, uden at det bliver overvældende. Disse skønne prinsesser vil være et hit hos de fleste mindre børn.

Du kan også få fisk, pirater, lego, dinosaurer og mange andre wallstickers. De koster ca. 255 kr. inkl. levering, og vil helt sikkert glæde dit barn. Disse wallstickers er lette at sætte på, og kan let komme af væggen igen.

Få naturen indenfor og gå en tur i skoven

fioton
Få naturen indenfor med dette tapet fra Fioton 2nd edition

Børn trives i naturen, og naturen er kilde til en stadig undren og glæde hos børnene. Et tapet med blade, træer, blomster eller anden natur vil sætte fantasien i gang hos børnene, som kan lege at de er Ronja Røverdatter eller Tarzan i skoven.

Fioton 2nd edition kollektionen har de dejligste tapeter med motiver fra naturen, og dit barn vil nyde at have disse  spændende blade, blomster og træer fra naturen i sit eget værelse.Det har ekstra vaskbarhed, så det er meget velegnet til børneværelset. Det koster 220 kr. pr. rulle på 11.2 m x 53 cm. Dertil kommer levering på 29 kr. pr. forsendelse.

Synes du, at det for voldsomt med et så mønstret tapet i hele værelset, så kan du med fordel bruge det på én væg. Du kan indrette værelset, så barnets hårde og bløde dyr er lige foran tapetet, så er det næsten som at have sin egen urskov.

Søde får på lyserød, blå eller grøn baggrund

faar-paa-blaa-baggrund
Søde får fra Fioton 5 kollektionen, som har høj vaskbarhed

Skal du have tapet til et meget lille barn, så er disse søde får ikke til at stå for. De vil glæde det lille barn, som kan bruge meget tid på at kigge på søde og sjove figurer. Det vil sikkert spørge meget om fårene, og lege at det har fået en masse levende får.

Du kan vælge fårene på lyserød, blå eller grøn baggrund, og det er lyse farver, så de virker heller ikke for stimulerende. Tværtimod kan barnet roligt ligge og kigge på fårene, både før det skal sove, og når det vågner om morgenen.

Tapetet er en del af kollektionen Fioton 5 og det koster 220 kr. inkl. levering pr. rulle, der måler 11.2 x 53 cm plus 29 kr. pr. forsendelse. Det er let at sætte op, og trykt på miljøvenligt papir. Det har en høj vaskbarhed, så du kan vaske tusser og fedtede fingre af væggen.

Vælg det rigtige tapet til børneværelset

Tapet til børn fra Nordic Home
Dette småblomstrede tapet er fra kollektionen Nordic Home

Det kan være svært at vælge det helt rigtige tapet til børneværelset, og det er vigtigt at overveje at et tapet med for meget spræl i som Living 490928, kan gøre det svært for barnet at falde til ro om aftenen. Især et lille eller sensitivt barn kan blive meget stimuleret af for travle vægge.

Bruges børneværelset mest til at sove i, er det derfor en god idé at vælge et roligt tapet, såsom Scandinavian Combinations 380115.

Du kan også bruge forskellige tapeter til at opdele børneværelset. Du kan lave en skov i det ene hjørne, og vælge et roligere tapet i resten af værelset. Eller putte de søde får på den væg, hvor sengen står for at understrege, at det er her, hvor barnet sover.

Det er spændende at gå på opdagelse på Flugger.dk, hvor der er masser af tapet til børn at vælge imellem.

Skriv en kommentar