Telte til børn – Sådan får du en hyggelig hule på 30 sekunder

Telte til børn er en god investering, da et legetelt giver børnene en lille hyggelig hule. De sjove legetelte sætter altid gang i fantasien hos børnene, og de er som regel meget lette at slå op og ned.

Cars legetelt
Det skægge Cars legetelt koster kun 400 kr. inkl. levering på Eurotoys.dk.

Legetelte kommer i mange prisklasser og de helt billige telte er ligeså sjove at lege i som de dyreste. Til gengæld kan du få større og mere holdbare telte, hvis du bruger lidt flere penge.

Søde telte til børn med de kendte filmfigurer

Doc mc stuffins telt
Sødt telt med Doc McStuffins på Eurotoys.dk

Du får et væld af søde motiver med velkendte figurer fra børnenes verden, og både Doc McStuffin, Cars, Disney prinsesserne, Monsters og Hello Kitty har deres eget legetelt.

Børn har tit lange perioder, hvor de er meget optaget af disse figurer, og har du en lille Doc McStuffin derhjemme vil hun elske at få et telt med den søde lille læge.

Der medfølger en lille lægetaske med smarte forbindinger, så legedyrene og dukkerne kan helbredes for deres sygdomme. Teltet måler 90 x 80 x 60 cm og koster kun ca. 400 kr. inkl. levering.

Mange drenge er vilde med filmen Cars, og de vil synes at den velkendte Mack Truck vil være det perfekte legetelt. Det koster også kun ca. 400 kr. inkl. levering. Det måler 70 x 47 x 118 cm.

Sikker leg udenfor med smarte UV-telte

UV telt baby
UV-telt til babyer på Eurotoys.dk

Det kan være en stor udfordring at få små babyer med udenfor om sommeren, da du ikke må bruge solcreme på babyer under 6 måneder, og de skal beskyttes så meget som muligt mod både solen og varmen.

Det smarte baby UV-telt med myggenet gør det let at have din lille baby sikkert med til stranden. Det åbnes foroven, så du nemt kan løfte din baby ud og ind af teltet. Det måler 60  x 82 x 45 cm og koster kun 400 kr. inkl. levering.

Til lidt større børn kan du få et firkantet UV-telt i samme mærke. Det måler 80 x  85  x 85 cm og koster kun ca. 450 kr. inkl. levering. Begge teltene har et UV-indeks på 50, så du kan roligt lade børnene være i det uden at bekymre dig om solskoldning.

Du kan også købe et andet dejligt rundt og rummeligt UV-telt med en højde på 140 cm og en diameter på 104 centimeter. Det koster ca. 400 kr. inkl. levering. Det er let at slå op med de medfølgende stænger, og dugen foran indgangen lukker tæt til, så der også spæres for insekter, mens barnet er inde i teltet.

Med to store vinduer på 40 x 45 cm har du også mulighed for at skabe god gennemtræk i teltet, så dit barn ikke får det for varmt. Inden i er der speciel reflekterende isolering, så det ikke bliver alt for varmt derinde.

Søde telte der ligner legehuse

Legetelt til pirater
Stort legetelt der ligner et legehus

Legetelte som ligner legehuse kan også være en rigtig god idé, og tager du det med udenfor kan sådan et legetelt ofte erstatte et legehus af træ eller plastic.

Det kan også bruges indfor, og mange børn vil elske at lege far-mor-og børn med deres dukker i de små legetelte, som ligner legehuse.

Du kan købe et rigtig stort telt, som ligner et legehus til ca. 1.850 kr. her. Det måler 134 x 110 x 167 cm, og er meget robust. Det har en masse skønne pirattegninger på stoffet, og et sejt piratflag øverst. Døråbningen er stor og rummelig, og åbnes med to gardiner.

For kun ca. 350 kr. inkl. levering får du Pippis Villa Villekulla som telt.  Det måler 97 x 75 x 108 cm, og er dermed meget mindre end det store pirat-telt.

Pippi har i mange år været en af børnenes yndlingsfigurer, og med hendes strenge sans for retfærdighed og store gavmildhed er hun på mange måder et sundt idol for både drenge og piger. For børnene er det er skønt at lege, at de har superkræfter som Pippi, og rundhåndet deler ud af både guldmønter, legetøj og slik til Tommy og Annika.

Byg en labyrint med telt og tunneler

Pop n fun telt
Pop n Fun teltet er superhurtigt at slå op.

For kun 250 kr. inkl. levering kan du få et dejligt Pop ‘n Fun telt, som er lynhurtigt at slå op. Det smarte er, at dette telt passer sammen med tunneler fra samme firma.

En enkelt tunnel, som lettes foldes ud og foldes sammen, koster kun 250 kr. inkl. levering.

Du kan også købe et genialt Y-formet tunnelsystem med tre separate tunneler, som mødes på midten. Det koster kun 400 kr. inkl. levering.

Pop ‘n Fun teltet måler 75 x 75 x 90 cm, og det Y-formede tunnelsystem måler 152 x 152 x 48 cm

En anden spændende mulighed er de smarte telt-tunneler fra Hoppekids , som kan bruges som sovetunnel i sengen eller på gulvet som et lille aflangt telt.

Bruges det som en sovetunnel på sengen, sættes bunden under madrassen, og dit barn får da et meget trygt sted at sove. Det kan hjælpe nogle børn med at falde i søvn, da det skærmer for resten af værelset.

Telt-tunnelerne passer til Hoppekids øvrige sortiment af forskellige slags senge og sengetilbehør, og du kan få telt-tunnelerne i mange søde og smarte designs Space-tema eller Flower Power. De koster 850 kr. inkl. levering.

Sådan vælger du det bedste legetelt til dit barn

Telt tunnel hoppekids
Den smarte telt-tunnel fra Hoppekids kan bruges over sengen eller på gulvet.

Der er mange skønne telte til børn at vælge imellem, og de fleste små børn vil være lykkelige, lige meget hvilket telt, som du køber. Lige så snart du slår teltet op, vil du se et lille nysgerrigt barnehoved, som ikke kan modstå fristelsen af at kravle ind i teltet.

Vælger du et af de større modeller –  som det store UV-telt  eller pirat-teltet –  kan du også selv kravle ind og nyde en dejlig legestund med dit barn.

Vælger du en af de mindre modeller – som Pop ‘n Fun eller Pippis Villa Villakulla – fylder teltet ikke ret meget selv i opslået tilstand, så det ikke tager alt for meget plads i stuen eller børneværelset.

UV-telte er en god idé til helt små babyer, som du vil have med udendørs i haven uden at bekymre dig om solens skarpe stråler. De giver også store børn en dejlig mulighed for at lave en udendørshule, som de kan finde lidt skygge i midt på dagen.

Telt-tunnelen fra Hoppekids er smart da den både kan bruges som en hyggelig hule over dit barns seng om natten, og som et dejligt telt på gulvet om dagen.

Du kan se de mange skønne telte i Eurotoys.dk her, og købe det helt rigtige til dit barn. Pengene til et telt er rigtig godt givet ud, da det er en hyggelig hule, som dit barn kan bruge hele barndommen.

Skriv en kommentar