Temptech vinkøleskabe – Læs hvilken model du skal vælge

Temptech vinkøleskabe fås med både én eller to zoner og blandt de mange modeller, har det mindste Temptech vwc7sb plads til 7 flasker vin og det største Temptech vwcr166ss har plads til 166 flasker. De fleste modeller fås i rustfrit stål eller sort, og alle modeller har UV-glas, så vinen beskyttes mod solens stråler.

vinkoelskab-temptechjpg
Med et indbygget vinkøleskab fra Temptech er vinen altid den rette temperatur

Temptech vinkøleskabe er et norsk mærke, og det er udviklet med tanke på det skandinaviske klima, som kan være både iskoldt og meget varmt. Ved hjælp af Temptechs geniale teknologier sørger disse gode køleskabe for, at vinen har en god temperatur hele året rundt.

Temptech vwcr46ds er let at installere i køkkenet

Temptech vin vwcr46ds
Temptech vin vwcr46ds

Med en bredde på 59,5 cm og en højde på 87 cm er Temptech vwcr46ds et vinkøleskab, som er let at få plads til i de fleste køkkener, da dette er standardstørrelsen på mange forskellige slags hvidevarer.

Dette praktisk vinkøleskab har plads til 47 flasker vin i 2 temperaturzoner, så du kan opbevare både rødvin og hvidvin.  Der er også så meget plads, at du kan have både hverdagsvinen i køleskabet samt et par ekstra flasker, som du vil gemme til særlige lejligheder.

Kompressorteknologi sørger for at du kan indstille de to temperaturzoner mellem henholdsvis 5 og 12 grader, og mellem 12 og 18 grader.

Temptech vwcr46ds har vendbar dør, så du selv kan bestemme om døren skal sidde i venstre eller i højre side. Med et lydniveau på 40-50 dB vil det ikke genere dig, selvom det er ikke specielt lydløst.

Det koster kun 5.640 kr. inkl. levering i rustfrit stål.

Temptech vwc7ss er et meget lille vinkøleskab til indbygning

Et meget usædvanligt vinkøleskab er det smalle aflange Temptech vWc7ss, som er beregnet til indbygning. Med en bredde på kun 14,8 cm fylder det næsten ingenting, og højden på 87 cm er standardmål, så det passer til resten af dine skabmoduler.

Med et lydniveau på kun 39 db er det blandt de mest lydsvage vinkøleskabe, og det passer godt til dig, som gerne vil sørge for at aftenens vine er perfekt tempererede.

Det er relativt dyrt i forhold til sin lille størrelse, og koster ca. 3.000 kr. inkl. levering i sort og 4.000 kr. inkl. levering i rustfrit stål.

Temptech vwcr166ss har én zone og masser af plads

vin
Vil du gerne have masser af plads, så kan du vælge Temptech vwcr166ss, som er det største Temptech vinkøleskab med plads til 166 flasker. Det måler 59,5 cm i bredden og 180 cm i højden, og  denne model i rustfrit stål koster 14.000 kr. inkl. levering.

Det har kun én zone, som med det digitale display kan indstilles til mellem 5 og 18 grader. De 14 bøgehylder giver god plads til at fordele vinflaskerne, og det er ideelt til dig, som skal have plads til rigtig meget vin. Vinskabet kan indbygges eller du kan have det stående frit.

Som de andre Temptech vinskabe har det LED-belysning, så du let kan se dine vine, samt UV-glas, som beskytter mod solens skadelige stråler.

Temptech vwcr155db opbevarer vinen perfekt med to zoner

wine

Har du brug for to zoner, så du kan opbevare både hvid- og rødvin optimalt, og brug for meget plads, så bør du i stedet for købe Temptech vwcr155db. Dette vinkøleskab har to zoner: en, hvor temperaturen kan indstilles til mellem 5 og 12 grader, og den anden zone, hvor du kan indstille det til mellem 12 og 18 grader.

Temptech vwcr155db egner sig både som et fritstående vinskab og til at blive bygget ind i dit køkken. Det måler 59,5 cm i bredden og 180 cm i højden.

Temptech vwcr155db er meget billigere end Temptech vwcr166ss og denne sorte model koster kun 8.600 kr. inkl. levering.

Temptech giver dig meget for pengene

Du kan helt sikkert finde det rette Temptech vinkøleskab blandt det store udvalg. Udover de nævnte modeller her, får du også små og stor vinkøleskabe med plads til både 12, 18, 30 eller 102 flasker, så du kan købe lige præcis den størrelse, som passer til dit behov. Du kan se hele udvalget her.

Det smalle vinkøleskab Temptech vwc7ss er meget usædvanligt og det koster meget i forhold til størrelsen. Men ønsker du en yderst diskret løsning og har kun brug for få vine til aftenens måltid, så  vil du blive glad for dette diskrete vinkøleskab.

Vil du have meget plads, så får du meget mere for pengene ved at vælge Temptech vwcr155ss til kun 8.600 kr. inkl. levering fremfor Temptech vwcr166ss til 14.000 kr. inkl. levering. De fylder lige meget og der er kun plads til 11 flasker vin mere i Temptech vwcr155ss. Derudover har  Temptech vwcr155ss også to temperaturzoner, hvilket giver dig flere muligheder for at opbevare flere slags vine på den bedste måde.

For mange vil Temptech vwcr46ds være det perfekte vinkøleskab, da størrelsen er så god og kompakt og passer til indbygning i alle standardkøkkener. Med plads til 47 flasker, er det også stort nok til at dække de flestes behov for at opbevare vin i både kortere og længere tid. Prisen er også mere end rimelig til kun 5.640 kr. inkl. levering.

Skriv en kommentar