Toilet tilbud – Hvad bør toiletter koste?

Toilet tilbud - Moderne toilet

Der findes mange typer toiletter - Alt fra de billige almindelige toiletter til de dyre moderne versioner som ikke altid er rare at sidde på.

Hvilke typer toiletter findes der?

Mange betragter nok toiletter som lidt af en basisvare, der ikke varierer synderligt fra mærke til mærke, men faktisk findes der mange forskellige typer toiletter på det danske marked.

Som udgangspunkt skal man til start vælge imellem et klassisk gulvmonteret toilet eller en vægmonteret hængeskål, og derfra afsøge markedet, for at finde den helt rigtige kombination af pris, kvalitet og design.

Mulighederne er mange, så tag dig altid god tid til at finde den rigtige løsning. Et toilet er for de fleste en større investering, så når du først har valgt, er det ærgerligt at ombestemme sig.Hvad skal man forvente at et normalt toilet koster?

Som på mange andre markeder varierer priserne på toiletter en del, alt efter hvilket mærke og design man har bestemt sig for.

Som udgangspunkt er gulvmonterede toiletter dog en del dyrere end vægmonterede hængeskåle, hvilket skyldes, at vægmonterede hængeskåle sjældent leveres med pumper og så videre, hvor et gulvmonteret toilet typisk er en ´alt-i-en-løsning´™, hvor alle relevante dele følger med i prisen.

I vores undersøgelse fandt vi gulvmonterede toiletter i prisklasser mellem cirka 1500 kroner og omkring 10.000 kroner, hvor den altafgørende forskel er det mærke, toiletterne er beklædt med. Selvfølgelig har kvalitet også en del at sige for disse priser, men dette aspekt berører vi først senere i denne artikel.

Hvem sælger ofte toiletter på tilbud?

Hvis du er på udkig efter et billigt toilet eller en billig hængeskål, har vi en række gode råd til at finde den helt rigtige løsning. Toiletter er nemlig forholdvist ofte på tilbud, hvilket giver gode muligheder for at gøre en god handel – uanset om du handler på nettet eller i det lokale byggemarked.

Handler du på nettet, hvor du ofte finder billigere toiletter end i byggemarkedet, kan du bruge diverse sammenligningstjenester, som kan finde dugfriske tilbud på alverdens toiletter. Er du mere til at handle fysisk i byggemarkedet, er det en god strategi at finde en bunke tilbudsaviser, og så ellers finde det bedste tilbud på et billigt toilet.

Hvilke ting gør toiletter dyrere/billigere?

Toilet udvalg

VVS forretninger har ofte et stort toilet udvalg

Priserne på toiletter varierer en del af flere årsager. Som på mange andre markeder findes der både billige discount-mærker og dyrere prestige-mærker på toiletmarkedet, men det ikke kun dette, der kan få prisen til at svinge i vejret eller omvendt.

Kigger man ud over et bredt spektrum af toiletter på det danske marked vil man dog typisk finde en stor gruppe i nogenlunde samme prisklasse, nogle få ekstra billige toiletter og endelig en række ekstra dyre toiletter, som typisk er fremstillet af et ekstra lækkert materiale, er ekstra lydløse eller lignende.


Fordele/ulemper ved at købe billige toiletter på tilbud?

Hvis du har besluttet dig for at købe et billigt toilet på tilbud, skal du indstille dig på at denne løsning både byder på fordele og ulemper. På den ene side har du ved denne løsning mulighed for at spare forholdsvist mange penge, mens du på den anden side ofte må nøjes med et mindre udvalg, der sjældent byder på de mest gængse eller populære modeller.

TAGS: billige toiletter , tilbud på toiletter , wc tilbud

Mikael er i gang med en gennemgående renovering og modernisering af sit 4 hus (og et sommerhus). Er Gør-Det-Selv person til fingerspidserne og elsker processen fra gammelt bras til renoveret og lækkert. Med en kæmpe have og en masse projekter, så sker der altid noget nyt.

Kommentarer