Trends inden for boligindretning i 2019

Vi er godt i gang med 2019, og de første trends indenfor boligindretning, har allerede vist sig. Heldigvis er der lidt, for enhver smag.

Derudover er det også tydeligt, at der er blevet videreudviklet, på de sidste par års trends. Det er forfriskende, at se fornyelse på det område. De nye trends, også rigtig flotte og lette at integrere.

Disse farver skal dine vægge og ting have

Farvetrends er noget af det, der ændre sig allermest, når vi snakke boligindretning. Derfor er der heller ikke overraskende, at 2019 byder på nye farver og trends. Der er specielt 4 farvetrends, som vurderes, at blive store.

Videreudviklingen på den lyserøde trend

De seneste år, har lyserød været, at finde i næsten alle hjem. Det er alt fra puder, til møbler og service der skulle være lyserødt.

Farvepaletten er blevet spredt lidt ud, og det er der kommet en ny trend ud af. For en af de store trends, inden for farver i 2019 er pasteller.
Det behøver ikke længere kun, at være lyserødt. Farver som syren, sart limegrøn, eller fersken er også et hit. Man må selv vælge om man ønsker, at farverne skal bruges hver for sig, eller om de skal bruges sammen.

Greige – Jordfarver

Som man kan læse, i ovenstående afsnit, har farver længe været en trend. Det var lige før, at jo flere farver man havde, jo bedre var det. Men som et modspil til dette, har man nu valgt, at skrue lidt ned for den mange og vilde farver.

Derfor er en af de store trends i år, helt modstridende jordfarver. Grå, beige, og brun er især farver der hitter, og man må meget gerne blande farverne. Inde på maler-maling.dk finder du masser af billig vægmaling, som du kan bruge til, at eksperimentere med farverne.

Blokfarver

Hvis man ikke er til det nedtonede, kan man gå i modsatte boldgade. Her er en af de store trends nemlig, at man kører blokfarver. Her kan man vælge vilde farvekombinationer, og det er kun fantasien og modet, som sætter grænser.

Her kan man opfriske hjemmet, og disharmonier er her helt ok. Denne trend er blandt andet god til, at male badeværelse. Her kan man nemlig mixe fliser, og maling i forskellige kontraster.

Nye nuancer af grøn

De seneste par år, har dybe grønne farver hittet. Jo mørkere og dunklere, den grønne farve var, jo bedre så det ud.

Dette galt både vægge, puder, vores marmor og meget mere. Denne trend er der kommet, en ny gren af. For grøn hitter stadig, men i nye nuancer. Man skal nu have mere støvede, og lime agtige grønne farver. Derudover er grågrøn, også et stort hit i 2019.

Disse dekorationer skal bruges

Dekorationer er noget af det, som kan give ens hjem personlighed. Det skifter ofte, hvad der hitter.

Der er selvfølgelig stadig klassikere, men ellers er dekorationer noget der skifter. Dette kan både være i form af, den tidligere meget populære kubus stage, plakater, og lyngbyvasen. I år er det nogle lidt andre ting, som hitter som dekorationer i hjemmet.

Buede lyseholdere og u-former

Som tidligere beskrevet er der en stor trend, i de mere nedtonede farver. Dette hænger godt sammen med, at de mere bløde og buede former, hitter inden for kunst. Dette kan både være i form af, lysestager og kunstobjekter. De bløde runde former vil også være, at ved møblerne.

Her skal former og afslutninger, også være runde i formerne. Disse dekorationer kan man også vælge, at købe med hjem fra ferier. Her er der noget værdi, og historie i produktet. Hvis dette kunne være interessant, kan man besøge rejsepriser.dk og finde billige flybilletter.

Tørrede blomster tager over

Hvis man går op i boligindretning, ved man også, at de seneste år har stået i de grønne planters tegn. Først var det kaktusser og sukkulenter, som storhittede. Senere blev det også større, og mere tropiske planter, der skulle pryde danskernes hjem.

Sidste år var det meget markblomsterne, der skulle stå i vores vaser. Men i år er der kommet, en videreudvikling af dette.

I 2019 skal dine blomsterbuketter, nemlig være tørrede. Du kan allerede nu, i flere firmaet og blomsterbutikker, finde de tørrede buketter. Man kan også selv undersøge, hvilke blomster der holder sig pæne, når de er tørret ud. Her kan man så sammensætte en buket, som passer til ens hjem og ønsker.

En anden stor trend, som vi har kunne se allerede nu. Har været de populære blomster, ved navn brudeslør.

Den fine blomst kommer i buketter, og kan fås i alverdens farver. Den mest populære har ifølge de sociale medier, være den multifarvede ’candy floss’.

Disse materialer skal du have i dit hjem

Det er altid svært, hvilket materiale der skal være i hjemmet. Både hør, silke, og velour har over flere gange hittet.

70’er favoritten er tilbage

Den største trend inden for materialer, har de seneste år været velour. Her har det både være sofaer, puder, og gardiner der skulle være i materialet.

Men i 2019 er der kommet, en videreudvikling på denne trend. For 70’ernes store favorit, er kommet tilbage. I 2019 skal velour nemlig skiftes ud, med fløjl.

TAGS:

Mit navn er Robert Johansen, og jeg er blogger hos husplushave.dk hvor jeg bidrager med forskellige artikler indenfor gør-det-selv og diverse hobby-emner. Jeg interesserer mig rigtig meget for havearbejde, og holder af at nørde med restauration af gamle møbler.

Kommentarer