Trillebør – Køb på tilbud hos Silvan, Bauhaus el. Jem&Fix

Trillebør
Mangler du en ny trillebør? Her er f.eks. tre modeller fra Millarco.

To gange om ugen er vores postkasse fyldt med tilbudsaviser fra diverse byggemarkeder. Er du på udkig efter en ny trillebør, så er det bare om at læse videre.

I denne artikel ser vi nærmere på tilbud generelt og i særdeleshed fra henholdsvis Silvan, Bauhaus og Jem&Fix, så du kan få et overblik over, hvor du får mest for dine penge.

At vælge en trillebør

Selvom der er mange modeller og mærker indenfor trillebøre, så er der i bund og grund tale om det samme produkt.

Der er naturligvis forskel på størrelse og hvor meget vægt, trillebøren kan klare (samt diverse ergonomiske håndtag) men ellers bør der i virkeligheden ikke være den store forskel – ej heller hvad prisen angår.

Ikke desto mindre er der stor forskel på priserne. Der er visse mærker, der koster mere end andre og det er naturligvis fordi det specifikke mærke sættes lig med kvalitet, stabilitet og holdbarhed.

Det er imidlertid vigtigt at sammenholde priserne og produkterne. Finder du en mærkevare på tilbud til f.eks. 1000 kroner (førpris 1500 kroner) er den måske ikke bedre end en ukendt vare, der ikke er på tilbud og som koster 800 kroner.

At sammenligne tilbud

Der er ingen grund til at brede samtlige tilbudsaviser ud på dit spisebord for at sammenligne mærker og priser.

Du kan nemlig med fordel bruge den hjemmeside, der hedder TilbudOnline.dk, hvor der sidder nogle ihærdige mennesker og ikke alene sammenligner de forskellige tilbudsaviser, men også scanner dem ind og stiller dem op, så det er let og overskueligt at gå til.

Også besparelser i procent kan man finde her og vi fandt f.eks. en besparelse på hele 17 % ved at købe en mørtelbør til kun 250,- kroner i Silvan. Tilbuddene ændrer sig fra uge til uge, så når du læser denne artikel er der helt sikkert andre tilbud.

Det konkrete Silvan tilbud

Ravendo Mørtelbør hos Silvan
Ravendo Mørtelbør hos Silvan

Som nævnt er dette tilbud sikkert ikke eksisterende længere når du læser dette, men det kan stadig give en god ide om hvad en mørtelbør kan koste.

Kan du finde den billigere, så er det kun fint og er den dyrere, så skal du måske vente til den kommer på tilbud igen.

Den pågældende model er fra Ravendo og kan indeholde 110 liter.

Den kan laste ca. 150 kg. Bemærk, at en mørtelbør (i modsætning til en almindelig trillbør) har et stel der går ind foran hjulet.

Det gør den lettere at tippe, da den så kan stå fast imens.

Jem&Fix er ikke helt så billige

Jem&Fix figurerer også på denne hjemmeside og her kan man blandt andet købe den stort set samme mørtelbør som Silvan sælger. Modellen er fra Millarco og kan indeholde de samme 110 liter.

Betonbør og havebør fra Jem&Fix
Betonbør og havebør fra Jem&Fix

Prisen hedder dog 289 kr og at altså billigere end Silvans normalpris, men dyrere end deres tilbud. Eneste forskel er, at Jem&Fix kalder det for en betonbør og ikke en mørtelbør.

De sælger dog også en lidt mindre havebør som kan indeholde 85 liter. Mærket er Ravendo og også denne kan laste ca. 150 kg.

Se på www.jemogfix.dk om de også har lignende tilbud i denne uge.

Andre tilbudstjeenster

Have-trillebør fra Bauhaus
Have-trillebør fra Bauhaus
80 liter og 100 kg

En anden hjemmeside, der gør næsten det samme, hedder Tilbudsugen.dk og de har også scannet alle tilbudsaviserne ind.

Her finder vi også diverse varegodkendelsesmærker, såsom FSC-Mærket, der betyder at varen er fremstillet af bæredygtigt materiale.

Vi fandt i øvrigt også et tilbud i Bauhaus, nemlig kun 169 kronr for en almindelig trillebør (havebør) på 80 liter.

Den er af mærket Millarco og kan laste 100 kg.

Se på www.bauhaus.dk om tilbuddet stadig er gældende.

Men hvorfor ikke tjekke butikkernes egne hjemmesider?

Butikkernes egne hjemmesider

Selvom man skulle tro det, så er det ikke altid lige nemt at finde rundt på butikkernes hjemmesider.

Bauhaus og Jem&Fix har f.eks. ikke en søgefunktion på deres hjemmesider og derfor er du henvist til at læse deres tilbudsavis/reklame på din skærm.

Du kan med andre ord ikke søge i deres ordinære sortiment og på den måde kan du heller ikke sammenligne før og nu priser, samt priser på lignende varer fra andre leverandører.

Silvan er den eneste af de tre nævnte boligmarkeder, der har et online-salg, hvor du også kan søge i deres normale sortiment.

Derved kan du orienterer dig på forhånd, inden du tager ud i butikken – eller også kan du vælge at bestille direkte over nettet og bare vente forventningsfuldt på dine varer.

Vores anbefaling

Vi har (nærmest) vores daglige gang i byggemarkeder og derfor holder vi selvfølgelig øje med diverse tilbud – f.eks. også tilbud på et sortiment af udgåede trillebøre, som står nede i et hjørne uden særlig mange skilte.

Vi læser også ivrigt de tilbudsaviser, der dumper ind i vores postkasse og der er penge at spare. Ofte helt op til halv pris. Så drop impulskøbene og se lige om ikke netop din trillebør (altså den, du helst vil have) kommer på tilbud i løbet af en måneds tid.

Forleden fik en af vores venner en havegrill med gasbrænder, som han blev nødt til at eje. Som den ægte kræmmer han, så kørte han rundt i de forskellige byggemarkeder, der lå tættest på ham. Han fandt hvad han søgte.

I nabobyen stod den gas-grill nemlig, som han gerne ville have. Det var en udstillingsmodel og det var den sidste, de havde. Så kunne handlen begynde og det lykkedes ham faktisk at spare 800 kroner på denne model til over 3.000 kroner. Hvordan gjorde han?

Han sagde til ekspedienten, at han da meget hellere ville lægge sine penge hos dem i deres butik end hjemme i din egen butik, for han kunne langt bedre lide serviceniveauet her. Og når nu det var den sidste model de havde, og det oven i købet var en udstillingsmodel.

De skulle ikke forhandle meget, før de begge to var tilfredse. Min ven havde fået en gas-grill billigere og byggemarkedet var både kommet af med en udstillingsmodel og havde betjent en kunde så godt, at vedkommende helt sikkert kommer igen en anden gang.

Det hedder måske at skabe sine egne tilbud? Det er i hvert fald værd at prøve og det råd er hermed givet videre.

Skriv en kommentar