TV reolsystem – Smarte reolsystemer til dit fjernsyn

Et TV reolsystem sørger for at fjernsynet har den rette højde samtidig med at der er masser af opbevaringsplads til al tilbehøret: ledninger, højtalere, DVD-afspiller, Dvd’er, fjernbetjeninger og alt det løse.

reolsystem
Et godt TV reolsystem sørger for at du har masser af plads til tilbehøret

Jeg har fundet nogle af de smarteste reolsystemer til dit fjernsyn i flere prisklasser, så læs med, hvis du mangler inspiration til et nyt TV reolsystem.

Lækre TV-reolsystemer fra BoConcept

TV reol system
Lækkert TV system fra BoConcept.dk

Vil du gerne betale for godt håndværk og materialer af høj kvalitet, har BoConcept en række TV-reolsystemer. Du kan vælge en af deres reoler, eller du bruge deres designværktøj online og tilpasse TV-reolen, så den passer til dit hjem.

I designværktøjet vælger du mellem forskellige slags reoler, og kan derefter ændre materialer og tilføje låger og hylder.

En af BoConcepts færdige LECCO TV reoler med 21 små åbne hylder og et stort hul til fjernsynet måler 229,5 x 323,5 x 41 cm, og koster ca. 22.000 kr. inkl. levering. Den er i sortbejdset egefiner.

Design selv TV-reolsystem på Fabinique.dk

TV Reol
Hvid reol fra Fabunique.dk

På Fabinique.dk designer du selv din reol med deres designprogram. Du kan vælge mellem mange materialer og farver, og helt selv bestemme størrelsen på reolen.

Deres program er meget brugervenligt, og du kan let gå ind og ændre antal hylder og størrelsen på hylderne.

Når du er tilfreds med antallet af hylder og fordelingen af dem, kan du vælge om der skal være skuffer, enkeltdøre, fløjdøre eller dobbeltdøre ved nogle af hylderne.

  • Jeg designede et TV-reolsystem, der mindede om BoConcepts med 21 små hylder og et stort hul til fjernsynet med en enkelt hylde ovenover og nedenunder i MDF-plader i Wenge. Den målte 330 x 230 cm, og koster ca. 20.000 kr. inkl. gratis levering.

Firmaet er baseret i Tyskland, men har dansk kontaktperson. Du kan bestille op til 8 træprøver fra Fabinique.dk, hvis du gerne vil se kvaliteten først.

ABC reolsystem giver uendelige muligheder for unikt TV-reolsystem

ABC reolsystem hvid TV system
Skøn hvid reol fra ABC-reolsystem.dk

ABC reolsystemer er i god kvalitet og du kan selv designe lige præcis den TV-reol, som du gerne vil have på deres egen hjemmeside.

Når du har designet din drømme-reol får du et unikt internetnummer, så du kan finde reolen igen senere ved en forhandler, hvor du kan købe alle materialerne.

Der er fuld forhandlerliste på hjemmesiden, så det er let at finde den nærmeste forhandler. Du får også et prisoverslag, så du ved, hvor meget reolen koster.

Programmet er lidt mindre fleksibelt og intuitivt end de andre reolsystemer-programmer, som jeg prøvede. Men hvis du prøver dig lidt frem, så kan du sagtens få den perfekte reol ud af det.

Du har mulighed for at designe reoler med 3 forskellige dybder, så du f.eks. kan have en reol med mindre rum øverst og større rum nederst.

  • Jeg designede en hvid TV-reol med målene 247,6 x 308,4 x 42 cm med 18 hylder og 4 store rum til ca. 20.500 kr.

IKEA har smarte TV reolsystemer til rimelige penge

Ikea-bestå
Flotte reolsystemer på ikea.dk

Du kan ikke komme uden om IKEA, når det gælder smarte løsninger til rimelige penge. IKEAs smarte TV reolsystemer kan opbygges lige som du vil have det. Der er god plads til fjernsynet, og masser af reolplads til bøger, DVD’er og hvad du eller har brug for.

Med IKEAs BESTÃ… serie har du virkelig mange muligheder for at bygge det helt rigtige TV reolsystem, der passer til dit fjernsyn og ser flot ud i stuen.

Du kan vælge en af de løsninger, som IKEA har sat sammen med BESTÃ… reolsystemet eller designe din egen løsning med deres designværktøj på computeren. Det er let og sjovt at bruge, og du kan let fjerne og tilføje moduler, så møblet bliver lige som du vil have det.

Vælger du et af de reolsystemer, som IKEA har sat sammen, kan du f.eks. købe

  • BESTÃ… TV/reolsystem der måler 240 x 202 x 40 cm med fødder med medium størrelse hul til fladskærmen for 4.140 kr.
  • BESTÃ… TV/reolsystem der måler 300 x 192 x 40 cm uden fødder og stort størrelse hul til fladskærmen for 3.075 kr.

De to systemer er i mørke fiberplader, og der er bl.a. paneldøre, så hylderne er skjulte samt skuffer i begge møbler.

De kan bestilles online på IKEAs hjemmeside, og det koster ca. 1400 kr. at få dem leveret.

Skab plads i stuen med et smart TV-reolsystem til dit fjernsyn

Et godt TV-reolsystem i stuen giver dig masser af plads til opbevaring af både bøger, CD’er, DVD’er ledninger og alt muligt andet, som du vil have gemt væk. Reolsystemerne giver dig mulighed for at få skabslåger på hylderne, så du lukke til rodet; eller du kan vælge at have åbne reolhylder med bøger og CD’er i sirlige rækker.

moderne TV reolsystem fra Bokoncept.dk
Dette moderne TV reolsystem fra Bokoncept.dk giver meget plads

De 4 reolsystemer, som jeg har nævnt i denne artikel giver alle gode muligheder for at designe det TV-reolsystem, der passer lige præcis til din stue. IKEA er umiddelbart den billigste løsning, og er ligeså fleksibel som de andre reoler.

Fabiniques system er umiddelbart det mest intuitive og fleksible at bruge, og det er let at bestille det hele på internettet.

BoConcept er kendt for deres gode kvalitet, og du har mange muligheder for at tilpasse TV-reolsystemet til dit fjernsyn. Her kan du også bestille materialer online og få dem levereret til døren.

ABC reolers software er lidt sværere at bruge, og du kan ikke umiddelbart bestille reolerne online. Der er dog rigtig mange forhandlere på forhandlerlisten, så det er let at tage internetnummeret med til en forhandler, som kan finde de rigtige materialer til dig.

Du kan således let få designet en smart TV-reol, der passer præcis til dit fjernsyn og din stue, og giver dig masser af opbevaringsplads.

Skriv en kommentar