Udsalg på badeværelses lamper

Der er med jævne mellemrum badeværelseslamper på udsalg. Du kan også være heldig at finde et lagersalg eller et engros salg. De er dog lidt sværere at finde frem til.

Eksklusive badeværelseslamper

Eksklusive badeværelseslamper kommer sjældent på tilbud, men når de gør, så kan der være gode penge at spare.

Hvorfor er det en god ide at finde udsalg på badeværelses lamper?

Designerlamper er dyre, og lamper der skal være godkendt til brug i badeværelser kan være endnu dyrere. Hvis du er heldig at finde en lækker lampe på udsalg, så glæd dig over at du får god kvalitet og flot design for de penge, du ellers skulle have givet for en almindelig lampe. På den måde får du et luksusbadeværelse til en god pris.

Hvilke butikker har ofte udsalg på lamper?

En slags permanent udsalg finder du på Trendsales, Den Blå Avis, QXL, Lauritz Knudsen osv. Fælles for disse sider er, at de sælger brugte lamper eller lamper, der viser sig at være et fejlkøb, og derfor aldrig er blevet brugt eller pakket ud. Her er rigtig mange penge at spare, især på de lidt dyrere lamper.

Prøv også at se udvalget hos privatgrossisten.dk. Her er ofte penge at spare både på badeværelseslamper og armaturer.Hvor meget kan man forvente at spare?

Gør dig selv den tjeneste at søge på nettet, når du har fundet ud af hvad lampe, du vil have. Måske har du set den i en butik, eller også har du fundet den på nettet. Jeg kan give dig et eksempel, hvor du ville have sparet 27 % blot ved en simpel søgning.

En Gamma dobbelt væglampe er en enkel aflang lampe med metal i midten, som også bruges, når den skal hænges op. Hos dansk-el.dk koster den 449 kr., men hos belys.dk kan du finde samme lampe til 328,75. Blot ved at bruge 1 minut på en søgning kan du spare 120,25!

Belysning i badeværelset

Det er vigtigt, at få den rigtige belysning i badeværelset

Er billige lamper også dårlige lamper?

Nej ikke nødvendigvis. Du skal dog sikre dig, at lampen ikke er så billig, så den ikke er godkendt til brug i et badeværelse. En billig lampe lyser lige så godt som en dyr lampe, men designmæssigt er der selvfølgelig et større udvalg at vælge imellem, hvis man har et større budget.

Hvordan finder man bedst og lettest de gode tilbud?

Hold øje med reklamer fra belysningsvirksomheder, byggemarkeder og bolighuse. De sender jævnligt reklamer ud til alle husstande i deres område. På deres hjemmesider kan du ofte downloade en aktuel tilbudsavis.


Det nemmeste er selvfølgelig at bestille en lampe på internettet. Dog har det den ulempe, at du ikke kan se den, før du modtager den. Til gengæld er der som tidligere nævnt en del penge at spare på den måde.

TAGS: lampe til badeværelse , spar penge på badeværelseslamper , udsalg badeværelseslamper

Mikael er i gang med en gennemgående renovering og modernisering af sit 4 hus (og et sommerhus). Er Gør-Det-Selv person til fingerspidserne og elsker processen fra gammelt bras til renoveret og lækkert. Med en kæmpe have og en masse projekter, så sker der altid noget nyt.

Kommentarer