Udstillingskøkken – Sådan sparer du tusindvis af kroner

Udstillingskøkken Invita
Der er rigtig mange penge at spare ved at vælge et udstillingskøkken. Her ses et Athena køkken fra Invita i mat hvid eg.

Et nyt køkken er en stor investering, og det kan let løbe op til 300.000 kr. eller mere alt efter hvilket mærke, du ønsker.

Du kan spare mange tusind kroner på et købe et udstillingskøkken.

Begrænsning ved udstillingskøkkener

Køber du et udstillingskøkken, kan du ikke helt selv bestemme, hvordan dit nye køkken skal se ud, men til 40-70 % af prisen, er det værd at undersøge, om der er et udstillingskøkken, der passer til din bolig.

Læs med i denne artikel for at se tre firmaer, der har et stort udvalg af udstillingskøkkener, og hvor mange % du typisk sparer.

Jeg kigger nærmere på udstillingskøkkener fra:

  • Invita
  • HTH
  • Multiform

Prisen på firmaernes hjemmesider er som regel afhentningspris, så du skal tage med i overvejelserne, om du bor tæt nok på til at få det hentet.

Invita har et stort udvalg af udstillingskøkkener

Invita er en stor kæde af butikker, og på deres hjemmeside har de en samlet oversigt over udstillingskøkkener, og i hvilken by de er.

Hvidt Futura køkken
Hvidt Futura køkken fra Invita

Da jeg kiggede, var der flere udstillingskøkkener fra bl.a. Athena, Nordic og Futura. Du finder oversigten her.

De fleste af dem var nedsat til ca. 50 % i forhold til den vejledende udsalgspris, men der var også enkelte nedsat til 70 % af prisen. Alle priser var ekskl. hvidevarer.

Der var f.eks. et Athena Steelline i Eg nedsat fra ca. 180.000 kr. til en afhentningspris på 55.000 kr., så du kun betaler ca. 30 % af den vejledende udsalgspris.

Køkkenet bestod af en dobbelt bordplade med en Blanco Steelart vask i den ene side.

Giv et bud på de populære HTH udstillingskøkkener

HTH udstillingskøkken
HTH udstillingskøkken med 42% rabat

Man går aldrig galt i byen med et HTH køkken, der er udmærket kvalitet til overkommelige priser. Køber du et HTH udstillingskøkken bliver priserne yderst rimelige, og du kan spare op til 73 % på hele udstillingskøkkener, således at du kun betaler 27 % af den vejledende udsalgspris!

HTH har en oversigt på deres hjemmeside over udstillingskøkkener, som du kan købe. Køkkenerne har enten en fast pris, eller du kan give et bud.

Priserne er uden hvidevarer, men ved flere af køkkenerne er det muligt at købe hvidevarerne med til ca. 65 % af prisen.

Budene starter ved en minimumspris, f.eks. 50 % af den vejledende udsalgspris, og så kan køberne byde over hinanden i 8 dage indtil det højeste bud vinder køkkenet.

HTH køkken med 37% rabat
HTH køkken med 37% rabat

Der er dog også flere af udstillingskøkkenerne, der har en fast pris. Da jeg kiggede, var der f.eks. et lækkert HTH Unofom Køkken i Black Oak underskabe og Show White overskabe med røde Silestone bordplader, der var nedsat fra 148.400 kr. til 80.000 kr., hvilket kun er 54 % af den vejledende udsalgspris.

Køber skal selv demontere det og afhente det. Til dette køkken kunne du få en hvidevarepakke med i købet for 25.000 kr. nedsat fra 39.245 kr. med Gaggenau pyrolyse ovn, induktionskogeplade og udtræksemhætte.

Du kan spare op til 73 % på HTH’s udstillingskøkkener, så du kun betaler 27 % af den vejledende udsalgspris, og der er flere at vælge imellem til den besparelse.

Da jeg kiggede på HTH’s hjemmeside, var der f.eks. et flot hvidt køkken med Ifö vask, tre underskabe og tre store skuffer, samt fem vitrineoverskabe med forside i glas nedsat fra 38.430 kr. til knap 10.000 kr.

Prisen er ekskl. hvidevarer, og det skal demonteres og afhentes af køber.

Spar op til 175.000 kr. på Multiform udstillingskøkkener

Skal skufferne glide rigtig lækkert, er Multiform køkkener en suveræn kvalitet, hvor køkkenet bygges med de bedste materialer med stor omhu.

Deres klassiske trækøkkener er tidsløse, og vil se moderne ud de næste mange år. Multiform specialbygges normalt til lige præcist dit hus, men de har også udstillingskøkkener, hvor du kan spare op til 65 %

Da jeg kiggede var på Multiforms hjemmesider var der f.eks. et af deres populære Form1 trækøkkener i røget eg. Der er bl.a. underskabe og reoler i røget eg samt bordplade af granit. Det leveres inkl. vask og Siemens hvidevarer – der står dog ikke noget om, hvilke hvidevarer det er. Dette køkken er nedsat fra 275.460 kr. til kun 100.000 kr., så du sparer 175.000 kr. og betaler kun 36 % af den vejledende udsalgspris.

Multiforms udstillingskøkkener
Multiforms udstillingskøkkener er super flotte. Her model Form 2 m/ “Servo Drive” malet med over 113.000 kr. i besparelse.

Det er enormt mange penge at spare på et nyt køkken.

Du kan se flere Multiform udstillingskøkkener på deres hjemmeside.

Er dit drømmekøkken et udstillingskøkken?

Jeg håber, at du kan finde dit nye drømmekøkken blandt udstillingskøkkener – eller måske et, der er endnu lækrere, end du havde forestillet dig indenfor dit budget.

De umiddelbare store besparelser på udstillingskøkkener skal holdes op imod, at du ofte kan forhandle 25 % af prisen på nye køkkener ved mange forhandlere.

Tag rundt til alle forhandlere i dit område, og få først ét tilbud fra én forhandler, og tag tilbuddet med til en anden forhandler. Tag tilbuddet med fra den anden forhandler til en helt tredje forhandler.

En anden ulempe ved at købe et udstillingskøkken, er at det kan være svært at finde et udstillingskøkken, der passer godt til dit hus eller din lejlighed. Køber du nyt køkken, kan du derimod designe det, præcist som du vil.

Trods ulemperne, er det en rigtig god idé at kigge nærmere på udstillingskøkkener fra alle forhandlere og producenter på deres hjemmesider. Med besparelser på op til 175.000 kr., har du ikke råd til at lade være!

Skriv en kommentar