Vandhane med bruser giver mere plads på det lille badeværelse

Det er smart at købe en vandhane med bruser, hvis du har et lille badeværelse, da det sparer meget plads ikke at skulle have to armaturer. Det kan være en god idé i små lejligheder eller på gæstetoilettet, hvor man så kan få plads til at have et brusebad, uden at have en ekstra vandledning til et ekstra armatur.

vandhane med bruser
En vandhane med bruser er praktisk, da det sparer plads – denne er fra Oras

Producenterne Oras, Hansgrohe, Grohe og Damixa har alle et stort udvalg af armaturer, som har både vandhane og bruser. Priserne starter ved ca. 900 kr., og går op til knap 4.000 kr.

Billige vandhaner med brusere til omkring 1.000 kr.

Vandhane med bruser
Oras armaturer er enkle og funktionelle til en rigtig god pris.

De billigste vandhaner med bruser koster lidt over 1.000 kr. I denne prisklasse kan du blandt andet købe disse to udmærkede vandhaner:

  • Hansgrohe Talis håndvaskbatteri med håndbruser i krom til ca. 1.400 kr. inkl. levering. Armaturet har ét greb, som drejes op og ned for at tænde og slukke, og til højre og venstre for koldt og varmt vand. Der er en tryknap på bruseren, som fungerer som omskifter mellem bruser og vandhane.
  • Oras Safira håndvaskbatteri med håndbruser i krom til ca. 1.044 kr. inkl. levering. Dette armatur har også ét greb, som styrer både flow og temperaturer. Omskifteren sidder på bruseren.
  • Forkromet Oras Vega håndvaskbatteri med håndbruser til 1.184 kr. inkl. levering

Disse vandhaner er helt enkle at bruge, og er et udmærket valg, hvis du vil have en god funktionalitet uden at betale for meget.

Der er forskel på, hvor lang garanti, som du får ved de forskellige producenter:

  • Oras armaturer har to års garanti og et-grebs armaturerne har fem års drypgaranti. Derudover er der 10 års reservedelsgaranti.
  • Hansgrohe kommer med 5 års produktgaranti og 5 års drypgaranti. 10 års reservedelsgaranti.

Hvis du vil have den længste garanti, skal du vælge et armatur fra Hansgrohe, da de har en usædvanlig lang produktgaranti på 5 år.

Vandhaner med bruser over 3.000 kr.

Vandhane med bruser - oras cubista
Oras Cubista vandhane med bruser er berøringsfrit.

Der er også et stort udvalg er dyre vandhaner med brusere over 3.000 kr. I denne prisklasse finder du blandt andet producenterne Oras og serien Axor Starck fra Hansgrohe.

De dyre vandhaner fra Oras kommer med et berøringsfrit batteri, så du kan betjene vandhanen uden at røre ved et greb. Det er både bekvemt og hygiejnisk. Samtidig kan det også spare penge på vandregningen, da de automatisk slukker efter 2 minutter.

Du finder også de specielle designer-armaturer i den dyre prisklasse. Axor Starck er en serie, som den legandariske designer Philippe Starck har designet for Hansgrohe. Oras fremstiller berøringsfri håndvask batterier.

Blandt de dyreste vandhaner med bruser, kan du blandt andet købe disse tre:

Hansgrohe Bidette Axor Starck håndvaskbatteri har det karakteristiske “joystick” øverst, som går igen i alle seriens armaturer. Det er skabt med en speciel vandsparefunktion, som sparer op til 60 % af vandforbruget. Derudover bruges en speciel QuickClean teknologi, så det er let og hurtigt at fjerne kalk fra armaturet.

Det to vandhaner med bruser fra Oras bruger en smart berøringsfri teknologi. Fører du hånden under hurtigt, åbnes batteriet, og når du fører hånden under igen, lukkes batteriet.  Det er både hygiejnisk og praktisk.

Hvad er forskellen på en dyr og en billig vandhane med bruser?

Starck vandhane med bruser
Hansgrohe Axor starck vandhane ses her uden bruseren

Du kan sagtens nøjes med en af de billige vandhaner til ca. 1.000 kr., hvis du har brug for en ny bruser. Alle producenterne har 5 års drypgaranti, men det er svært at hamle op med Hansgrohes 5 års produktgaranti. Vil du have en lang garanti, så bør du derfor vælge Hansgrohe.

Elsker du unikt og smukt design, er Hansgrohe Bidette Axor Starck et godt valg og selvom det koster over 3.000 kr., er de ekstra penge godt givet ud for dette elegante armatur. Det er usædvanligt, og vil passe godt i luksuriøse og moderne badeværelser.

Oras har ligesom Hansgrohe vandhaner i alle prisklasser, og de billige er også smukke og brugervenlige vandhaner. Oras Safari er et rigtig godt valg, hvis du vil have en smuk, billig og funktionel vandhane.

Oras er især kendt for de berøringsfri armaturer, som fås til en overkommelig pris, så du også kan bruge dem i hjemmet. Det kan være en stor hjælp til små børn og syge mennesker, som kan have svært ved selv at åbne for almindelige vandhaner. Samtidig er det meget hygiejnisk, at man ikke rører ved det samme greb både før og efter man vasker hænder. Oras Electra vil derfor være et rigtig godt valg, hvis du ønsker en berøringsfri vandhane med bruser, som er yderst hygiejnisk og let at betjene.

Skriv en kommentar