Vandhaner til køkken – Alt fra den billige til den eksklusive hane

Det er næsten umuligt at vælge mellem de mange vandhaner til køkkenet. Se et udvalg af de mest populære vandhaner her.

Vandhaner til køkken
En flot vandhane i køkkenet sætter prikken over i’et, som denne fra Damixa.dk

Du kan få udmærkede vandhaner fra 80 kr. Er dit budget ubegrænset, kan du overveje flotte eksklusive vandhaner til dit køkken. Du kan f.eks. overveje en berøringsfri vandhane, der er både hygiejnisk og let at betjene, eller den klassiske Vola KV1, der er designet af Arne Jacobsen.

Lad dig inspirere med udvalget af disse vandhaner til køkkenet:

Vandhaner til køkken for kun 80 kr. i IKEA

blandingsbatteri fra Ikea.dk
Lagan fra Ikea.dk

Har du et meget begrænset budget, og leder du efter den allerbilligste vandhane, så kan du kigge på vandhanerne fra IKEA og Silvan.

Skal det være ultrabilligt, kan du slå et smut forbi IKEA, hvor du kan få en vandhane til køkkenet for kun 80 kr.!

Den er dog kun billigt, hvis du bor tæt på en IKEA, da det koster 300 kr. at få den leveret. Lagan Vandhanen fra IKEA ét greb, og svingtuden kan drejes 360 grader. Den passer til et hul på 35 mm, og er i forkromet messing.

Silvan har også en meget billig køkkenvandhane til kun 210 kr. inkl. levering her på deres hjemmeside. Den har ét greb og svingtud, og en overflade i krom.

Damixa Space er en billig og populær vandhane

Damixa vandhane til køkken
God kvalitet til rimelige penge med denne vandhane fra Damixa.dk

En et-grebs vandhane er lettest at installere og lettest at bruge. En helt enkel og billig vandhane er den meget populære Damixa Space. I den store vvs webshop lavprisvvs.dk er Damixa Space den mest populære ud af de 225 vandhaner, som de sælger. Den har svingtud og kan drejes 120 grader. Overfladen er i krom.

Den koster 405 kr. inkl. levering på lavprisvvs.dk eller 395 kr. inkl. levering på Watoo.dk her.

Hansgrohe Focus E er et godt valg til køkkenet

hansgrohe-e
Hansgrohe Focus E

Leder du efter en god vandhane til køkkenet, der ikke nødvendigvis er den billigste, er Hansgrohe Focus E et rigtig godt valg. Den er i krom med ét greb og har svingtud. Vandet kombineres med luft, når det kommer ud, hvilket gør vandet blødere.

Hansgrohe Focus E er lavet med en speciel QuickClean teknologi: perlatorerne har fleksible silikonenopper, så kalkresterne lige kan nulres væk.

Hansgrohe er et tysk firma, der har produceret vandhaner i over 100 år, og har stor erfaring med producere vandhaner af allerhøjeste kvalitet.

Hansgrohe Focus E køkkenvandhane koster 595 kr. inkl. levering.

Oras Ventura er en berøringsfri vandhane til køkkenet

Oras berøringsfri vandhane
Oras Ventura berøringsfri vandhane kan købes på Comfortworld.dk

Du bør overveje om du vil investere i en berøringsfri vandhane. Har du nogensinde gjort en kylling klar til ovnen, ved du hvor besværligt det er at få vasket salmonellabakterierne af hænderne uden at få rørt ved håndtagene på vandhanen.

Oras Ventura er en smart dobbelt vandhane, der har en høj vandhane til almindelig brug, og en mindre berøringsfri vandhane nederst. Den høje vandhane har svingtud, så du let kan få store gryder ind under tuden. Det har togrebs-betjening.

Den berøringsfrie vandhane er perfekt at bruge, når du vasker hænder. Det er dejligt hygiejnisk i et køkken, hvor du ikke kan undgå at få bakterier fra kød, kylling og æg på hænderne, når du laver mad.

Håndtaget på en vandhane har frygtelig mange bakterier, og er på en sjetteplads over de steder i hjemmet, hvor der er flest bakterier: 2050 bakterier pr. kvadratcentimeter! Til sammenligning har et toiletsæde kun 46 bakterier pr. kvadratcentimeter.

Du kan derfor spare dig selv for rigtig mange bakterier, hvis du installerer en berøringsfri vandhane i køkkenet, så du kan få vasket dine hænder, før du regulerer temperaturen på den høje køkkenvandhane.

Den berøringsfrie Oras Ventura koster 4.075 kr. inkl. levering.

Vola er eksklusivt og smukt dansk design

Den klassiske vandhane Vola KV1
Vola KV1 fra Vola.dk

Vola vandhaner er designet af Arne Jacobsen, og er typisk for hans design: enkelt, stilrent, smukt og funktionelt.

Det første Vola armatur blev designet i 1968, og har siden da vundet et utal af priser for det eksklusive design.
Vola vandhanerne er let genkendelige på deres greb, og de sidder i mange danske hjem, kontorer og officielle bygninger. Vola KV1 er en verdenskendt køkkenvandhane, der er udstillet på Museum of Modern Art i New York.

Vola KV1 fås i mange farver, og du kan vælge mellem krom, børstet krom, rustfrit stål, blå, lyserød, grøn, mokka, gul, orange, koksgrå, vinrød, pink og mange flere.

Vola KV1 i rustrfrit stål er den dyreste vandhane og koster ca. 7000 kr. inkl. levering, vælger du en af de flotte farver er den en del billigere til kun ca. 5000 kr.

Vola KV1 har svingtud med 360 grader og ét greb. Den er vandsparende med luftblander.

En god vandhane i køkkenet gør livet lidt lettere

køkkenvandhane
Vælg den rigtige vandhane til dit køkken – som denne fra Damixa.dk

Efter at have levet med et køkken, hvor det kolde vand og det varme vand kommer ud af hver sin lille bitte vandhane, sætter jeg virkelig pris på en god vandhane i køkkenet.

Det gør hverdagen meget lettere, at det er let at indstille vandhanen til den ønskede temperatur, og at den har svingtud, så du kan få gryder, skærebrætter, målerbægre og kander ind under vandhanen.

Oras vandhanen, der både har en almindelig vandhane med svingtud, samt en lille berøringsfri vandhane underneden er virkelig smart og hygiejnisk. Hvis jeg havde et stort budget, ville jeg vælge den til mit eget køkken, da jeg hader tanken om alle de bakterier, der sidder på grebene.

Vola KV1 er klassisk flot dansk design, og den sætter prikken over i’et i dit moderne designerkøkken. Du kan vælge imellem en masse flotte farver, hvilket er meget usædvanligt blandt de mange vandhaner af krom eller stål.

Skal du have en meget billig køkkenvandhane, kan du tage et smut forbi IKEA, hvor du kan få Lagan køkkenvandhane til kun 80 kr. Den er pæn og enkel, og IKEAs køkkener er kendt for en udmærket kvalitet blandt brugerne.

Leder du efter en helt almindelig god køkkenvandhane til rimelige penge er både Damixa Space, og Hansgrohe Focus E begge et godt valg. De er begge to gode vandhaner med et enkelt greb, og er både flotte og funktionelle.

2 kommentarer til “Vandhaner til køkken – Alt fra den billige til den eksklusive hane”

 1. Vi har et MORAI blandingsbatteri (PM1169) – der er gået lidt i udu. Ved I hvor man kan henvende sig for at få det fixed, da det er et specielt et – med indlagt strøm og omformer.
  Mvh
  Henrik Bache

  Svar
 2. Hej Henrik

  Vi må indrømme at det ikke er et blandingsbatteri vi kender til og selv efter en del søgen rundt på nettet, blev vi ikke meget klogere.

  Så det bedste bud vil være enten at kontakte butikken hvor det er købt eller alternativt prøve at kontakte et par VVS’ere for at høre om det er noget de vil kunne hjælpe med.

  Ved ikke om du allerede har forsøgt de muligheder?

  Mvh
  Mikael

  Svar

Skriv en kommentar