Vil du have de nyeste boligtrends på budget?

Der kommer nye ting på mode hver sæson, hvad enten det er inden for tøj, sko, boligindretning og interiør. Det kan dog være en dyr post at skulle forny garderoben eller boligen hver eneste sæson, men der er billigere måder at være med på moden på.

Hvilken stil har du?

Hvilken stil man har i sit hjem, er virkelig forskelligt og varierer fra person til person. Der findes stort set ikke et hjem, der er ens, og derfor er det også meget forskelligt, hvad man er til stilmæssigt.

Der findes mange forskellige stilarter inden for boligindretning, interiør og udsmykning. Der findes stilarter inden for den romantiske indretning, den minimalistiske stil, det nordiske udtryk, den rå og industriinspirerede stil, den farverige og legende stil og tusindvis af blandinger herimellem.

Det kan også være, du ikke identificerer dig selv med en bestemt stilart men mere mikser på mange forskellige måder af utallige materialer, farver og udtryk. Derfor kan det være svært at placere netop din stilart i en af boksene.

Hvad er du på udkig efter?

Som udgangspunkt har man nogle basismøbler i sit hjem, som der ikke bliver udskiftet hver sæson. Det er blandt andet sofa, spisebord, spisebordsstole, lænestole, reoler og kommoder.

Selvfølgelig kan det give mening at skifte dem en gang i mellem, men det ville være en ekstremt dyr måde at forny sin indretning på at skifte disse store poster ud med så korte mellemrum. Derimod er der andre lidt mindre møbler og indretningselementer, der giver mening at skifte ud oftere.

Det kan være lamper, kasser, planter, rammer, plakater, lysestager, vaser og diverse nipsting, der er nemmere og billigere at udskifte sæson for sæson eller sammen med modens ændringer.

Bare det at skifte billeder ud, få skiftet en hylde ud eller ændre på hvad der står på en hylde, kan gøre underværker for dit hjem. Mange af os kan nikke genkendende til at have brug for et frisk pust og fornyelse i hjemmet. Det kan også blot være at købe nye vaser, planter og kasser, da de bestemt også bidrager til det samlede udtryk af hjemmet.

Tænk ud af boksen

Når du er blevet bidt af en af sæsonens trends inden for boligindretning, og du ikke vil have det til at koste en hel bondegård, kan du med fordel tjekke forskellige tilbud hos diverse møbelhuse og interiørforretninger.

Du har sikkert nogle faste butikker, du elsker at kigge i og købe fra, når indretningen skal fornys og opdateres. Ofte er det nogle mindre butikker, der er mere specialiserede i boligtrends. De er ofte også bare virkelig dyre, og det kan afholde mange fra at kaste sig ud i sæsonens nye udtryk.

Det kan dog være en god ide for dig at tænke lidt ud af boksen i forhold til, hvor du kigger efter nips til din boligindretning. Kimbino.dk har utallige tilbudsaviser fra dagligvarebutikker til møbel- og elektronikforretninger online, så du nemt kan se alle tilbuddene fra uge til uge.

Selvom det kan virke ulogisk, kan der nemlig sagtens være nogle fede ting til dit hjem i en Netto tilbudsavis, så du kan give din bolig et nyt pust til billige penge.

Find tilbuddene

Hvis du er mere til de traditionelle møbelhuse, kan du stadig spare mange penge ved at dykke ned i tilbudsaviserne. Du kan lige så godt kigge efter prisnedsættelser på de ting, du gerne vil have, så du kan få pengene til at række længere.

Selvom du vil holde dig til interiør- og boligforretninger, kan du stadig tænke over prisniveauet, hvis du vil have sæsonens boligtrends på budget. Kimbino har også tilbudsaviser til mange møbel- og byggemarkeder online, så du i ro og mag derhjemme kan tjekke udvalget ud og finde den butik, du vil besøge.

Du kan også se, hvor længe tilbuddene varer, da der er nedtælling til, hvornår den pågældende tilbudsavis udløber. På den måde er du sikker på ikke at gå forgæves. Du kan for eksempel tage et kig på en Jysk tilbudsavis og se, hvad de kan tilbyde inden for sæsonens boligtrends.

TAGS:

Mit navn er Robert Johansen, og jeg er blogger hos husplushave.dk hvor jeg bidrager med forskellige artikler indenfor gør-det-selv og diverse hobby-emner. Jeg interesserer mig rigtig meget for havearbejde, og holder af at nørde med restauration af gamle møbler.

Kommentarer