Vinylgulv tilbud – Billige priser på vinylgulve

Vinylgulv til stuen

Det er ikke alle typer vinylgulv der kommer på tilbud. Skal du have et specialfremstillet gulv, så får du lov til at betale fuld pris.

Hvad koster vinylgulve normalt?

Et vinylgulv kan svinge meget i pris. Prisen afhænger af gulvets kvalitet, og om du selv lægger det eller får en fagmand til at lægge det. Hvis du vælger at lade en håndværker lægge dit nye vinylgulv, så gør dig selv den tjeneste at indhente 2-3 forskellige tilbud, da priserne kan variere meget.

Hvor meget kan man spare ved at købe dem på tilbud?
Det er sjældent, at din lokale gulvmand har tilbud på vinylgulv og lægning, men er du god til at forhandle priser, så gør et forsøg og se, om du ikke kan spare lidt. Der kan ikke gives en fast procentdel, du kan spare, men skal du have lagt i et mindre rum, kan det godt betale sig at gå efter et restparti. Det gælder alle former for gulve og tæpper.

Hvilke butikker har oftest tilbud?

Som oftest har de store byggemarkeder et lille udvalg og jævnligt udsalg på vinylgulve. Du kan også være heldig, at din lokale Tæppeland har udsalg, de er dog som regel lidt dyrere end byggemarkederne, men har også et større udvalg og bedre ekspertise.Kan man finde vinylgulv tilbud der er for billige?

Tænk over hvor meget trafik der er gennem rummet, og hvor meget du skal stå på dit vinylgulv. Skal du stå meget op, så kan det godt betale sig at vælge den lidt tykkere kvalitet, da den er rarere at stå på. Til badeværelser skal det være vinyl, der er godkendt til det, da det ellers kan give problemer med forsikringen. I badeværelset må du endelig ikke spare, da konsekvenserne kan være alvorlige for huset og dyre for dig.

Er der andre måder at spare penge på?

Hvis du køber til flere rum samtidig, eller I er flere der går sammen og køber, så vil det ofte være muligt at spare lidt. Ofte er butikkerne nemmere at presse ned i pris, hvis ordren har noget volumen. Ligesom butikkerne kan du spare ved storkøb.


Fordele/ulemper og noget man skal være specielt opmærksom på?

Vinylgulve er både praktiske og nemme at vaske af, men de kan blive plettede af sko, fedt og olie, så vær opmærksom hvis du spilder f. eks. skosværte eller karrysovs.

Er du blevet træt af dit vinylgulv, eller er du i gang med at renovere et ældre hus, så skal du være opmærksom på, at du ikke bare må smide det gamle vinylgulv i skraldespanden. Gulvet er lavet af PVC plast og skal derfor afleveres på en genbrugsstation.

Netop materialet som gulvet er lavet af kan indeholde skadelige phthalater, og derfor skal du overveje at bruge linoleum i stedet, hvis du har små børn, der kravler rundt på gulvet.

TAGS: billige vinylgulve , billigt vinylgulv , vinylgulv priser

Mikael er i gang med en gennemgående renovering og modernisering af sit 4 hus (og et sommerhus). Er Gør-Det-Selv person til fingerspidserne og elsker processen fra gammelt bras til renoveret og lækkert. Med en kæmpe have og en masse projekter, så sker der altid noget nyt.

Kommentarer

2 Kommentarer på Vinylgulv tilbud – Billige priser på vinylgulve

  1. Poul Erik Pedersen siger:

    Hvorfra og hvad hedder gulvet på billedet? På forhånd tak mvh Poul Erik Pedersen.

  2. Mikael siger:

    Hej Poul Erik,

    Gulvet er specielt fremstillet, så det har ikke noget navn og kan ikke købes mage til. Hvis du kan finde en dansk virksomhed der vil lave efter design, så kan de måske gøre det nogenlunde mage til ud fra billedet.