Vipp sæbedispenser – Sort, hvid eller rustfrit stål

Vipp Sæbedispenser
Vipp Sæbedispenser – Model Vipp9 – Stilren, enkel og funktionel

Nu er det for alvor slut med at have et stykke sæbe liggende på kanten af håndvasken eller købe en tilfældig plasticflaske med sæbe i det lokale supermarked, for med en Vipp sæbedispenser kan du få ethvert badeværelse til at se tjekket ud.

Spørgsmålet er bare, hvilken model og farve du skal vælge? Og ikke mindst, hvor meget du skal betale for den?

Læs videre og bliv klogere på udvalget, inden vi løfter sløret for den besparelse, vi har fundet på dette populære designikon.

Vipp startede ikke med sæbe

Du kender sikkert firmaet Vipp uden at vide det, eller i hvert fald det produkt, der startede det hele – nemlig pedalspanden, som du stadigvæk finder i mange frisørsaloner og særligt hos din egen læge.

Firmaet er grundlagt i 1939 og kører i dag videre med tredje generation i en familievirksomhed, der har fornyet sig selv flere gange.

Pedalspanden sælger de stadigvæk (og der er ikke ændret det store i det oprindelige design), men de har hele tiden udvidet deres sortiment med flere produkter i høj kvalitet og stramt design.

Firmaet Vipp har udviklet sig fra en enkelt salgssucces til i dag at omfatte de fleste produkter til dit badeværelse og dit køkken.

Er du utilfreds med dit køkken, kan du i dag faktisk også købe et helt køkken hos Vipp, alt sammen designet med inspiration fra den gamle pedalspand.

Sæbedispenser til smart design
Vipp dispenser passer ind til selv trendy bademiljøer

Vipp sæbedispenser

Sæbedispenseren rummer 400 ml og fås i tre forskellige farver og to modeller. Den er diskret, stilren og ganske enkelt smuk.

Her ser du bordmodellen i rustfrit stål, men du kan også få den i farverne sort og hvid.

Fælles for alle tre farver er den identiske model, som vi bliver nødt til at dvæle lidt ved, for det er smart.

Nederst er denne dispenser udstyret med silikonegummi, så den ikke skøjter rundt på dit badeværelsesbord, når du med våde og beskidte hænder forsøger at få sæbe ud af den. Og så er denne dispenser udstyret med et stort pumpehoved – noget vi savner i rigtig mange andre modeller.

Det gør det meget nemmere at få sæben ud, særligt med de førnævnte våde og beskidte hænder.

Vægmodellen

Vægmodellen er ligeså stilren som bordmodellen, men man kan undre sig over at de ikke har lavet et beslag, der kunne påmonteres bordmodellen, der så kunne komme op og hænge.

I stedet for skal du købe denne vægmodel, der dog (relativt) nemt kan pilles ned fra væggen for at blive fyldt op eller renset.

Der følger både skruer, rawlplugs og anvisninger til ophæng med, men så er den selvfølgelig også lige 100 kroner dyrere end bordmodellen.

Sæbedispenser til væg
Sæbedispenser til væg fra Vipp

Farver

Jo, i princippet kan du kun få sæbedispenseren i tre forskellige farver, nemlig rustfrit stål, sort eller hvid.

Vipp Copenhagen Green - sæbedispenser
Vipp Copenhagen Green

Selvom det klart er én af disse tre farver, vi ville anbefale, så er det ikke gået vores næse forbi, at vi med en hurtig søgning på nettet falder over en Vipp sæbedispenser i f.eks. både rød og avocadogrøn.

Svaret finder vi på firmaets hjemmeside, hvor der står, at der hvert år laves en specialserie i en ganske bestemt farve – kaldet The Annual Colour (den årlige farve).

Det har de gjort siden 2006, hvor de lagde ud med Python Green (python grøn). I år 2012 hedder farven (og dermed kollektionen) Copenhagen Green, men vi drister os altså til at sige avocadogrøn.

Disse farver udgår dog igen og skal du være sikker på altid at kunne forny dit badeværelse, så skal du vælge én af de faste farver i sortimentet.

Anvendelsesmuligheder

Der er mange flere end man tror. Den mest oplagte er naturligvis som sæbebeholder, men den kan også snildt anvendes til opvaskemiddel, tynd creme eller antiseptisk sæbe, hvor du ikke behøver bruge vand for at desinficere dine hænder.

Med andre ord, kan denne dispenser stå næsten overalt i dit hjem.

Prisen

Vipp sæbedispenser med rabat
Vipp sæbedispenser med rabat

Den vejledende udsalgspris er 749 kroner for bordmodellen og 849 kroner for vægmodellen. Du skal være meget heldig for at kunne finde den billigere. Få gange kommer den på tilbud, men det er desværre sjældent.

Vores anbefaling

Sæbedispenseren fra Vipp er rigtig flot, virkelig smart og vil afgjort pynte i de fleste badeværelser.

Den sorte eller den hvide model er – efter vores mening – de to modeller, der bedst kan holde til både et nyt badeværelse og forskellige rum.

Hvilken farve, der passer bedst til dig, er et spørgsmål om smag.

For øvrigt

Tjek lige firmaets hjemmeside. Ikke alene er den flot med en interessant historie og spændende billeder, men du kan f.eks. også downloade en digital Vipp pedalspand.

Ved at downloade denne kan du skifte din (meget kedelige) papirkurv ud på din computer. Det virker både til PC og Mac, er helt gratis og du kan oveni købet fravælge et nyhedsbrev fra firmaet og kun downloade spanden.

2 kommentarer til “Vipp sæbedispenser – Sort, hvid eller rustfrit stål”

 1. Hej. Er det rigtigt, at jeg hos jer kan købe en Vipp sæbedispenser i rustfrit stål? Har nemlig fået oplyst, at Vipp ikke længere fremstiller disse! Hvis ja, vil jeg vende frygtelig tilbage:-)
  På forhånd tak.
  Mvh. Kirsten G. Jensen, Hjørring

  Svar
 2. Hej Kirsten,

  Vi har også fået oplyst, at Vipp desværre ikke længere sælger modellen i rustfrit stål. Så lige nu skal man være ekstra heldig hvis man kan finde en butik der stadig har den på hylden. 🙁

  Mvh
  Mikael

  Svar

Skriv en kommentar