Whirlpool opvaskemaskiner til underbygning – Anmeldelser

Whirlpool opvaskemaskiner til underbygning har et overvældende antal af positive anmeldelser fra brugerne. Mange af maskinerne har den smarte 6th Sense Powerclean funktion, som med jetstråler gør selv de mest beskidte gryder helt rene.

Whirlpool opvaskemaskine til underbygning
Whirlpool opvaskemaskine

Whirlpool er verdens førende mærke inden for husholdningsapparater, og dette amerikanske mærke har mere end 100 års erfaring med at producere alle former for hvidevarer.

Whirlpool ADPU 800 WH regulerer selv vandforbruget

whirlpool underbygning
Whirlpool opvaskemaskine ADPU 800 regulerer selv vandforbruget via sensorer

Whirlpool ADPI 800 WH opvaskemaskine har den smarte 6th Sense Powerclean funktion, hvor jetstråler gør alt service rent uden at det er nødvendigt at sætte servicet i blød først, eller at give servicet en forvask.

Først måler smarte sensorer inde i maskine, hvor beskidt servicet er, og så justeres jetstrålernes hårdhed, så de passer til. Strålerne kan blive så hårde at selv brændte madvarer renses af med denne Powerclean funktion.

Du kan vælge imellem 8 programmer såsom det meget stille natprogram med et lydniveau på kun 39 dB, eller det yderst vandsparende Ecoprogram, hvor der kun bruges 6 L vand. Programmerne afsluttes med en antibakterie-funktion, hvor vandet opvarmes så meget, at alle bakterier fjernes.

Whirlpool ADPI 800 WH har plads til 13 kurverter i det smarte fleksible kurvesystem, og bagest i maskinen i den nederste kurv, kan du stille dine gryder og pander så den snavsede del vender bagud mod de smarte jetstråler, som sørger for at fjerne det mest genstridige snavs. Øverst er en smart flad bestikkurv, som sørger for at alle knive og gafler bliver helt rene.  Med den praktiske timerfunktion kan du udskyde starten i op til 24 timer.

Denne lækre opvaskemaskine fra Whirlpool koster 6.350 kr. inkl. levering.

Whirlpool ADPU 5300 WH får positive anmeldelser

whirlpool opvaskemaskine
Whirlpool opvaskemaskine

Whirlpool ADPU 5300 WH er en billigere model af opvaskemaskiner, og den har ikke det smarte 6th sense Powerclean funktion. Du kan vælge imellem 5 programmer heriblandt det hurtige 30 minutter program og det halv-fulde program. Den har plads til 12 kuverter, og med et lydniveau på 51 dB larmer den ret meget.

Selvom denne Whirlpool ADPU 5300 ikke har nogle usædvanlige smarte funktioner og teknologier, så er brugerne på Ao.com meget glade for den og den får gennemstitligt 4,5 ud af 5 stjerner og 92 % ville anbefale den til en ven.

Anmeldelserne af den er overvejende positive, og brugerne fremhæver blandt andet disse ting ved maskinen:

  • Alle tallerkner og glas er funklende rene
  • Den er let at bruge
  • Der er plads nok til en familie på 4
  • Tallerknerne skal være under 25 cm, ellers støder vaskearmen ind i dem under opvasken
  • Den larmer lidt
  • Den tørrer ok, men nogle ting er stadig lidt våde

Whirlpool ADPU 5300 WH koster kun 2.790 kr. inkl. levering, men hvor Whirlpool ADPU 800 bruger ned til 6 L pr. opvask, så bruger ADPU 5300 ca. 15 L. På et år betyder det ca. 3000 L vand ekstra!

Derudover er ADPU 5300 energimærket med A og bruger ca. 327 kWh/år, hvor ADPU 800 er energimærket med A++ og kun bruger ca. 262 kWh/år.

Har du din opvaskemaskine de næste 10 år, så bliver det således ca. 2.800 kr. mere alt i alt i ekstraudgifter til el og vand ved at vælge den billigere Whirlpool opvaskemaskine, så tager du højde for disse ekstra udgifter, sparer du kun ca. 800 kr. ved at købe denne billigere model.

Whirlpool ADPU 602 WH giver dig meget for pengene

whirlpool opvaskemaskine
Whirlpool opvaskemaskine med 6th sense

Vil du gerne have den smarte 5th sense funktion uden at betale ret meget, så er Whirlpool ADPU 602 WH et særdeles godt valg. Den koster koster kun 3.500 kr. inkl. levering og har mange af de samme features som Whirlpool ADPU 800 WH:

  • 6th Sense med jetstråler og mulighed for at stille gryder og pander med front opad jetstrålerne, så  de bliver vasket rent
  • Plads til 13 kuverter
  • Energivenlig opvaskemaskine mærket med A++

Den eneste forskel mellem ADPU 602 WH og ADPU 800 WH er at ADPU 602 WH bruger mindst 9 L vand pr. opvaskecyklus.

I betragtning af, at Whirlpool ADPU 602 WH er ca. 3.000 kr. billigere end Whirlpool 800 WH og de har samme antal programmer og begge er udstyret med 6th Sense Powerclean, så får du rigtig meget for pengene ved at vælge Whirlpool 602 WH.

Whirlpool ADPF 1100 WH er en smal opvaskemaskine

Whirlpool smal opvaskemaskine til underbygning
Smal opvaskemaskine fra Whirlpool

Vil du have en smal model med en bredde på kun 45 cm, som er 15 cm mindre end standardbredden på 60 cm, så er Whirlpool ADPF 1100 en god kompakt opvaskemaskine.

Disse smalle opvaskemasiner er generelt mindre energivenlige end de bredere opvaskemaskiner, da de normalt har samme energi- og vandforbrug, men har plads til meget mindre service. Whirlpool ADPF 1100 WH er også kun mærket med A, hvilket er det samme som Whirlpool 5300 WH.

Selvom Whirlpool ADPF 1100 WH er smal, har du stadig meget plads, da der er plads til 9 kuverter. Den har 7 forskellige programmer såsom øko-, intensiv-, daglig-, skåne- og kort-program, så du kan vælge det, som passer bedst til din opvask.

På Whiteaway.dk er der en positiv anmeldelse af denne Whirlpool opvaskemaskine til underbygning. Brugeren synes at det er en god opvaskemaskine, som vasker pænt rent – dog er den ikke så let at pakke på grund af den smallere størrelse.

Sådan vælger du den rigtige Whirlpool opvaskemaskine

Whirlpool opvaskemaskiner er meget fleksible og tilpasser sig i høj grad brugeren. Denne fleksibilitet ses dels i det fysiske design, hvor praktiske kurvesystemer kan flyttes rundt, så de passer til mængden og formen af services. Derudover kan du vælge fleksible programmer, hvor sensorer måler hvor beskidt opvasken er, og tilpasser opvaskecyklusen efter det. På den måde minieres både vand- og elforbruget.

Du bør vælge en Whirlpool opvaskemaskine med 6th Sense, da disse maskiner er mere energivenlige og de kan gøre selv de mest beskidte gryder og pander rene. Der er dog ingen grund til at vælge den dyreste Whirlpool 800 WH, da Whirlpool 602 WH giver dig samme plads og samme funktioner for 3.000 kr. mindre.

Selvom den billigere Whirlpool 5300 WH får gode anmeldelser af brugerne, så har den ikke 6th sense, og i dens levetid kan du forvente at bruge ca. 3.000 kr. mere i udgifter til strøm og vand, hvilket gør den til et meget dyrere køb alt i alt i forhold til Whirlpool 602 WH.

Whirlpool 602 WH kan derfor klart anbefales som det bedste køb til pengene blandt de 4 nævnte Whirlpool maskiner, da du får de bedste programmer samt et lavt forbrug af vand og el.

Du kan købe alle de nævnte opvaskemaskiner her.

Skriv en kommentar