Whiteboard tavle – Find whiteboards til kontoret

De fleste arbejdspladser og husstande bruger i dag whiteboards til kontoret i stedet for den gode gamle, kridttavle. En whiteboard tavle har mange fordele:

  • Det er nemt at læse tuschen på den hvide baggrund
  • Whiteboard støver ikke, når man skriver på den
  • Skriverierne på et whiteboard er lette at viske ud
  • Et whiteboard er let at gøre rent
  • Et whiteboard rummer i nogle tilfælde et magnetfelt, så er det muligt at hænge diverse dokumenter op ved siden af det skrevne
  • Et whiteboard kan også bruges i stedet for et lærred, hvis man skal vise en power-point eller en lille film, forudsat at det har en vis størrelse. Derfor er whiteboardet også egnet til oplæg og konferencer

Der er et stort marked for whiteboards herhjemme, og online kan du finde whiteboards i alle kvaliteter og størrelser. Det er både tavlens areal, design og materiale, der afgør prisen.

De billige – enkle og anvendelige

Hvis du bare skal bruge en enkel til hjemmekontoret, så kan en lille whiteboard tavle ofte dække dit behov, og den behøver ikke at koste en bondegård.

Du kan f.eks. finde en hos Viergoenne.dk, hvor du kan bestille den online med kun en leveringsdag. Det er en såkaldt WB tavle relief 450 x 600 mm i et klassisk design, der kommer med ramme i aluminium. Den koster 139 kr., og pennebakke er inkluderet, men du skal selv købe tuscher og svamp.

WB whiteboard tavle

Du kan se nærmere på den her: viergroenne.dk

En anden mulighed er hos www.denconcenter.dk, hvor du kan finde en tavle til 266 kr. Tavlen er glasemaljeret og rummer 30 års garanti.

Pennehylde medfølger, og hvis du vil investere i tuscher, der kan tegne på boardet, ja så kan du få en pakke med svampe, tuscher, magneter og andet til 248 kr. Se disse tilbud og flere her.De middeldyre – når de skal have flere funktioner

Hvis du gerne vil have nogle whiteboard, der kan tilpasses lidt flere behov, så er der også marked for det.

F.eks. kan du få whiteboards med linjer, som er beregnet til musikundervisning, fordi der kan tegnes noder på. Du kan også få et whiteboard til matematikundervisning, hvor overfladen er ternet.

Middeldyrt whiteboardEndelig kan du få et helt almindeligt hvidt whiteboard, som de fleste kender det.

Hos Display.dk finder du f.eks. en 720-serie, hvor du kan få whiteboards fra 359 kr. og opefter. Tavlen er lavet med keramisk emalje, hvilket betyder, at der livstidgaranti for tavlen. Du kan se andre varianter her: display.dk

Du kan også få et trefløjet whiteboard, hvilket betyder, at du har hele tre flader at udfolde dig på. Det findes også hos display.dk.

På markedet i dag kan du endda finde såkaldte interaktive whiteboards, hvor du kan tilslutte en computer. De har dog den ulempe, at producenten i nogle tilfælde kun kræver en slags bestemt software – dvs. du i nogle tilfælde er bundet til at købe et bestemt mærke.

De eksklusive – når de skal holde længe

Hvis du har sat dig for at få et ekstra flot whiteboard, der ikke bare en praktisk funktion, men også er en æstetisk fryd for øjet, så kan du overveje whiteboards med stålkeramiske overflader. De holder år efter år, fordi de er modstandsdygtige overfor kemiske påvirkninger og ridser og stød.

Du kan f.eks. få fat i et flot stilren whiteboard tavle lavet af stålkeramik hos tavlecentret.dk. Der er levetidsgaranti på tavlen, netop fordi den er lavet af dette materiale, der er immunt overfor diverse påvirkninger – f.eks. ridser, ild, graffiti.

Eksklusiv whiteboard

Den ligger dog også i den dyre ende med sine 1.291 kr., så du rådes kun til at investere i den, hvis du skal bruge den meget og lang tid fremover. Den kan fås i syv størrelser.

Du kan læse mere her: Tavlecentret.dk

Hos selvsamme forhandler tilbyder de ekstra stilrent design, eksempelvis kan du også vælge en VIP whiteboardtavle, der er designet af Friis & Moltke Design. Den stålkeramiske skriveoverflade kan både bruges til tusch og magneter.

Kantlisten er udformet sådan, at du både kan bruge den til projektionstavler og flipover. Fordi den har stålkeramisk overflade er denne også endog meget modstandsdygtig overfor alskens påvirkninger udefra. Den koster 1.861 kr.

På trods af den høje pris, må du selv investere i pennehylde. Du kan læse mere på Tavlecentret.dk.


Ulemper

En af ulemperne ved et whiteboard er, at det kun er bestemte tuscher, som du kan bruge, når du skriver på whiteboardet. Skriver du med en almindelig sprittusch kan tuschen ikke gå af. Pas derfor på med tuschen og tjek, at det er tuschen beregnet til whiteboard, som du bruger.

Funktion

Hvis du har brug for et lille whiteboard til hjemmekontoret, så kan du altså finde et stort udvalg blandt de billige typer – de findes til mindre end 200 kr.

Er du på jagt efter et whiteboard, der kan mere end bare skrives på, så er der også mulighed for det – fx kan du finde et med linjer, eller du kan få et med tre flader – du skal dog så også regne med, at whiteboardet nemt koster over 300 kr.

Er du interesseret i et stilrent, flot design, så findes der en række meget velkomponerede whiteboards modeller – de koster ofte over 1000 kr.

TAGS: Billig whiteboard tavle , Elektronisk whiteboard tavle , Whiteboard tavle

Mikael er i gang med en gennemgående renovering og modernisering af sit 4 hus (og et sommerhus). Er Gør-Det-Selv person til fingerspidserne og elsker processen fra gammelt bras til renoveret og lækkert. Med en kæmpe have og en masse projekter, så sker der altid noget nyt.

Kommentarer