Højskabe til bryggers – Skab ekstra meget plads i bryggerset

Højskabe til bryggers er en glimrende måde at skabe mere skabsplads på, da de ikke tager meget gulvplads, men til gengæld giver mulighed for at gemme en masse i højden.

Der er mange forskellige modeller at vælge imellem, hvad enten du har brug for store og rummelige skabe eller smalle og høje – jeg har her udvalgt nogle varianter til inspiration.

Højskabe til bryggers
Hvide højskabe til bryggers – Giver en masse ekstra plads

Billige højskabe til køl og frys

Når du kigger efter hjørneskabe, så gør dig nogle overvejelser om mål og prislag, allerede inden du starter din søgning. Tænk også over hvilken funktion, skabet skal have – skal det f.eks. være til fryseren, til sko eller til sengelinned?

Faktum højskab fra IKEA
Faktum højskab fra IKEA

Er du eksempelvis på jagt efter højskabe for under 1000 kr., så er Ikea et godt sted at starte. Her er der nemlig et stort udvalg af billige højskabe, hvad enten du er på jagt efter et med skuffer eller låger, smalt som bredt.

Der er f.eks. højskabet Faktum, der fås i utallige materialevarianter og farver. Skabet er beregnet til en fryser, så det er et robust skab med to forstærkede hylder.

Det kan selvfølgelig også blot bruges til ren opbevaring, men i det tilfælde vil det være en god idé at købe ekstra hylder. Prisen varierer alt efter dit valg – det billigste koster 655 kr. og har en hvid træfiberplade, melaminfolie, propenplast dør. Dybden er 60 cm., så det ligger i den smallere ende.

Er du vild med formen, men vil gerne bevæge dig ud i noget lidt mere vovet, så vil jeg anbefale en flot dybrød model – pladen er af træ, folie og anodiseret aluminium. Den koster dog 1.740 kr.

Hos skabe-online.dk kan du også finde gode priser på højskabe, hvor det er muligt at stille fryseren i bunden. På deres hjemmeside kan du søge efter dem med de mål, der passer dig.

Hvis du gerne vil have din fryser i bryggerset, så kan du f.eks. få et højskab, hvor det er muligt at stille fryseren i bunden. Skabet koster 660 kr.

Bredden er 56,7 cm., dybden er 58 cm, mens højden er 192 cm. Dette er et godt mål for et mindre bryggers, da den ikke tager meget af gulvpladsen, men rager op i højden.

Billige skabe til sko og kosteskab

Skoskabe, kosteskabe med mere kan du også finde hos både Ikea og skabe-online.dk til en billig penge. Ikea tilbyder f.eks. et højskab med hylder, som kan justeres alt efter behov.

Det fås i en mængde farver og køber du det i sort, så koster det 720 kr.

Dybden er på knapt 37 cm, så det er særdeles velegnet, hvis man har et lille bryggers.

Hos skabe-online.dk kan du finde et kosteskab til 1.066 kr. og et højskab uden låge, som du f.eks. kan bruge til sko, til 575 kr.

Højskabe i god kvalitet til en fair pris

Er du parat til at betale lidt mere for dit højskab, så kan du finde nogle fine af slagsen hos Nettoskabe.dk. De kommer både med en eller to låger og er fremstillet i lys eg.

Mange af dem er på tilbud lige nu, så der kan være mange penge at spare. Du kan eksempelvis få et dobbelt højskab med hylder i lys eg til 1.878,60 kr., hvor du sparer 1.151,40 kr. Højskabet er 60 cm. i dybden, så der er plads nok til f.eks. håndklæder eller ekstra vinterovertøj.

Højskabe fra Nettoskabe.dk
Nettoskabe.dk sælger flere højskabe til brygger til en rimelig pris

Du kan desuden få topskabe, som egner sig godt til at have over knagerækken eller vaskemaskinen i bryggerset. På den måde er du med til spare plads i bryggerset.

Lækre designer højskabe

I den lidt dyrere ende af skalaen, hvor designet er gennemtænkt og skiller sig ud findes f.eks. nytskab.dk.

Her kan du få flotte afhøvlede ahorn-træskabe, der kan skydes til siden – og endda bygges højere, hvis du har brug for det. Du skal dog samtidig opveje, om det passer til dine behov, da skabet tager meget plads i dybden.

Som du kan se af mit lille udpluk, så findes hjørneskabe i mange udformninger og størrelser. Ting der er værd at overveje, når du køber et hjørneskab er pris, mål, design og holdbarhed.

Hvis du gerne vil have et billigt hjørneskab, så er Ikea eller skabe-online.dk et godt sted at begynde. Ikea udmærker sig desuden ved at have mange smalle skabe, hvilket er velegnet til dig, der har et lille bryggers, hvor du ikke vil have, at skabet fylder for meget.

Du kan også finde skabe i et mellemniveau, hvor designet skiller sig lidt mere ud, f.eks. hos Nettoskabe.dk eller nytskab.dk – mange af dem er dog store i størrelsen, så du skal overveje, om de kan være i entréen.

2 kommentarer til “Højskabe til bryggers – Skab ekstra meget plads i bryggerset”

 1. Hej
  Kan I oplyse hvem producenten/forhandleren er af de højskabe/hjørneskabe som er vist på billedet øverst i denne artikel.
  Mange tak
  Venlig hilsen
  Martin

  Svar

Skriv en kommentar