Husplushave.dk – Stort videnscenter til boligejere

Husplushave.dk videnscenter

Husplushave.dk er stiftet i 2010 ud fra et ønske om at levere kvalitetsinformation til den danske befolkning om alt vedrørende hus og have. Det er naturligvis et meget bredt emne og der vil derfor være områder som ikke vil blive berørt lige så ofte som andre.

Vores målsætning er dog, over tid, at kunne levere mange tusinde guides og gode råd til hvor og hvordan du klarer alt fra lægning af nye fliser på terrassen til hvordan du finder det bedste tilbud på en ny stavblender.

Hvem ejer husplushave?

Husplushave.dk i en del af Bødkeriet A/S, som oprindeligt udelukkende var et produktionsfirma, men som i dag også har flere digitale medier og derved arbejder som mediehus i den digitale verden.

Bødkeriet A/S
Idomvej 70
7500 Holstebro
CVR:38748882
Kontakt@boedkeriet.dk
Presseansvarlig: Mark Nissen

Informationerne du finder på husplushave.dk leveres af et hold kompetente skribenter med både byggeteknisk og jounalistisk baggrund. Målet med Husplushave.dk er at inspirere og vejlede boligejere med deres boligprojekter.

Du er naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os direkte hvis du har spørgsmål eller ønsker om nye områder vi skal behandle.

Redaktionelle retningslinjer

Husplushave.dk er et annoncefinansieret online medie, hvilket betyder at man som læser på Husplushave.dk kan støde ind i annoncer. Annonceafkastet bruges til at finansiere det store stykke arbejde som det kræver at skabe et onlinemagasin, hvor det værdiskabende indhold er i fokus.

Vi er meget åbne om at løn til skribenter, programmører og freelancere bliver finansieret gennem annoncering for vores samarbejdspartnere, da det er grundlaget for at kunne skabe endnu flere gode vejledninger og guides til Danmarks boligejere.

Vi er glade for, at du har valgt at kigge forbi og vi håber, at du finder det du leder efter.

Med venlig hilsen
Redaktionen