Billige briketter på nettet – Hvor er de billigst?

Leder du efter billige briketter på nettet, så behøver du ikke at lede længere. Jeg har samlet en masse billige forhandlere og priser på briketter inkl. levering.

Billilge træbriketter
Det er billigt at købe en hel palle briketter på internettet.

Det er skønt at fyre med træbriketter; de har altid den rette størrelse til brændeovnen, og i modsætning til nyt brænde, skal du ikke vente på at briketterne tørrer ud, før du bruger dem.

Briketter er dyre i forhold til brænde, hvis du køber dem i 10 kg poser. Bestiller du derimod en hel palle, er det ligeså billigt at fyre med træbriketter, som det er at fyre med brænde.

Træbriketter er billigst, når du køber en eller flere paller

Træbriketter
Briketter er lette at fyre med

Briketter leveres på paller i 10 kg poser, og på hver palle er der 96 poser á 10 kg, i alt 960 kg. Jeg har kigget på alle de onlineforhandlere, som jeg kunne finde på nettet, for at finde de bedste priser for en palle med briketter inkl. levering.

Mange forhandlere giver rabat, når du køber flere paller, og du kan ofte spare 1-200 kr. pr palle, hvis du køber 2 paller.

Træbriketter har typisk en effektiv brændværdi på 4.600 kcal pr kg. og en vandfugtighed på ca. 6 %. De er lette at tænde op med, og brænder rent og pænt uden ret meget aske.

Alle forhandlere, som jeg kunne finde, leverer kun til Jylland og de brofaste øer, og jeg har angivet prisen inkl. levering til disse steder.

Runde træbriketter er billigere end firkantede træbriketter

De fleste webshops sælger firkantede træbriketter, men jeg fandt nogle meget billige runde træbriketter på Firelux.dk, der koster 1300 kr. pr. palle inkl. levering.

En palle vejer dog kun 720 kg, så hvis du kunne købe 960 kg., som der er på pallerne med firkantede træbriketter, ville den koste 1730 kr. Det er en kilopris på 1,8 kr., og den billigste pris, som jeg fandt, da jeg ledte meget grundigt på nettet.

Billige briketter koster under 1900 kr. inkl. transport

Den billigste palle med 960 kg. træbriketter, som jeg kunne finde, koster 1.895 kr. inkl. levering. Det er på Nettobraende.dk og Dongsted.dk, der begge er forhandlere for Dongsted ApS. Når du bestiller på disse hjemmesider, skal du først vælge, om du er bosat i Jylland, Fyn/Sønderjylland eller Sjælland:

 • Bor du i Jylland kan du bestille her.
 • Bor du på Sjælland kan du bestille her.
En palle med træbriketter
En palle med briketter vejer 960 kg.

To paller træbriketter til under 4000 kr. inklusiv transport

Dongsted.dk, Nettobraende.dk og Firelux.dk var de eneste forhandlere, som jeg kunne finde, der solgte en enkelt palle briketter til under 2000 kr. inkl. transport.

Ved andre forhandlere kan du komme under 2000 kr. inkl. levering pr. palle, hvis du køber minimum 2 paller. Jeg fandt:

 • På Kvalibraende.dk koster 2 paller træbriketter 3870 kr. inkl. levering.
 • Jem og Fix sælger 2 paller briketter for 3998 kr. inkl. levering.
Gratis briketter
Få gratis træbriketter på Kvalibraende.dk.

Jo flere paller, du bestiller, jo billigere bliver det. På Kvalibraende.dk koster en enkelt palle 2055 kr. inkl. levering. Bestiller du 12 paller koster de i alt 20.780 kr. inkl. levering – det svarer til 1.731 kr. pr. palle.

Kvalibrænde er udviklet af Jens Madsen, der købte sine egne briketpressere i Østeuropa, og importerer briketterne direkte fra Østeuropa til Danmark. Han har kontrol over produktionen i Østeuropa, så han er helt sikker på den høje kvalitet.

Liste med forhandlere af billige briketter

Jeg faldt over flere nævneværdige forhandlere af træbriketter med rimelige priser. Du kan se en liste her, hvor de billigste forhandlere nævnes først:

 • Bygxtra sælger 1 palle træbriketter for 2000 kr. inkl. levering.
 • Viggo Nielsen ApS sælger 1 palle træbriketter for 2000 kr. inkl. levering.
 • På Bilka.dk kan du med mellemrum få 1 palle træbriketter for 2100 kr. inkl. levering eller 2 paller for 4000 kr. inkl. levering.

Hvor intet andet er nævnt, er en palle 960 kg, og priserne er inkl. levering til Jylland og de brofaste øer.

De billigste træbriketter er runde træbriketter

Der er kun få steder på nettet, hvor du kan få en palle træbriketter til under 2000 kr. inkl. levering. Er du selv parat til at hente, kan du godt finde billigere steder.

Hyggelig ild med briketter
Det er let at tænde op med briketter

Vil du bestille over internettet, og få træbriketterne leveret til døren, fandt jeg kun Dongsted.dk og Nettobraende.dk, der sælger en enkelt palle til under 2000 kr. inkl. levering.

Er du parat til at bestille træbriketter i større kvantiteter, kan du også let komme under 2000 kr. pr. palle inkl. levering, men det er ikke sikkert, at du har plads til hverken 2 eller 12 paller.

Det er værd at kigge nærmere på Kvalibraende.dk og bestille en prøve på Kvalibrændes træbriketter, så du kan prøve, hvor godt de brænder, før du bestiller en hel palle. Man kan nemlig ikke altid være sikker på kvaliteten af de træbriketter, som man får. Flere er blevet skuffede efter at have bestilt en hel palle træbriketter, der brænder dårligt.

4 kommentarer til “Billige briketter på nettet – Hvor er de billigst?”

 1. Når Harald Nyborg har træbrikketter på tilbud købte jeg sidste gang 20 pakker, hver med 10 briketter for 200 kr. så det undre mig at en palle med 96 pakker næsten skal koste 1900 – XL byg tager pt. for en palle kr. 1800 for 96 poser

  Svar
  • Hej Ole,

   Jeg kan se, at HN tager 20 kr. for en pose med 10 kg. (lige nu). Så de er sikkert billigere når de har dem på tilbud.

   Umiddelbart så giver 20 kr. x 96 pakker = 1.920 kr.

   Og så vidt jeg kan se, så kan man ikke købe dem på nettet, men skal selv hente dem.

   Men er helt enig. Har man lyst til at hente pakkerne selv og kan man købe dem til halv pris (som det lyder til, at du har kunnet), så er det da en god handel 🙂

   mvh.
   Mikael

   Svar
 2. Først i oktober måned havde bilka tilbud på briketter. I bilka i Ishøj havde de udsolgt, men erstattede dem så med nogen runde lyse. Der er 5 runde, lyse, ca. 27cm lange stk i en pakke. Den vejer 10kg. og kostede på tilbud 12,50. Den brænder eminent godt i min ovn, så jeg vil meget gerne finde den igen. Kan godt se du nævner firelux.dk, men der kan jeg ikke finde en rund lys briket. Kan du hjælpe. På forhånd tak
  Berrit Jensen

  Svar
  • Hej Berrit,

   Jeg ved ikke hvilke briketter Bilka havde, men jeg er næsten sikker på, at du ikke finder dem billigere (eller til samme pris). Deres spottilbud kan meget ofte være under indkøbspris… blot for at trække kunder til butikken.

   Med venlig hilsen
   Mikael

   Svar

Skriv en kommentar