Nedrivning af køkken – Sådan får du den billigste pris og tilbud

Nedrivning af køkkenet er et stort arbejde, og det er derfor en rigtig god idé at betale sig fra det, så du ikke skal gøre det selv. Du får den billigste pris og de bedste tilbud ved at kontakte flere firmaer, når dit gamle køkken skal rives ned.

nedrivning af køkken

Nedrivning af køkkenet er et stort arbejde

Drømmer du om et nyt og lækkert køkken, skal det gamle køkken først rives ned. Det tager lang tid og er et fysisk hårdt arbejde.

Derfor skal du ikke selv rive køkkenet ned

nedrivning af køkken

Der er meget affald, når køkkenet rives ned.

Det lyder umiddelbart let at rive et køkken ned, da man bare skal ødelægge et par køkkenskabe og smide dem væk på lossepladsen. Men i virkeligheden er det et meget stort arbejde, som er utroligt hårdt fysisk.

Det tager lang tid og det er tungt arbejde at få skabene væk fra væggene, og fjerne alle de gamle hårde hvidevarer, og få dem smidt væk det rigtige sted. De skal bakses ud af døren, på en trailer og kørt til den rigtige genbrugsstation eller losseplads. Skal fliserne fjernes, går der meget tid med at få dem ned fra væggen, og fjerne gammelt filselim.Betaler du for at få køkkenet revet ned af et nedrivningsfirma eller en håndværker, slipper du for det hårde arbejde, og du kan være sikker på, at det bliver gjort hurtigt og effektivt.

Få køkkenet revet ned billigt
Jo flere tilbud du får, desto flere penge vil du kunne spare. En let måde at få 3 uforpligtende tilbud er ved at bruge 3byggetilbud. Klik på knappen og få hurtigt svar fra 3 nedrivningseksperter.

Sådan får du den bedste pris på nedrivning af køkken

tilbud på nedrivning af køkken

Få 3 tilbud på nedrivning hos 3byggetilbud.dk

Du får den bedste pris på nedrivning af køkkenet ved at kontakte flere forskellige firmaer, og få et tilbud på opgaven. Før du ringer rundt, skal du have defineret præcist hvad opgaven består i:

  • Hvor stort er køkkenet, som skal rives ned?
  • Hvor mange skabe er der?
  • Hvor mange hvidevarer?
  • Er der vægge, som skal rives ned?
  • Skal det bæres ned af nogle trapperne?
  • Skal de også fjerne gamle fliser?
  • Skal firmaet stå for at smide affaldet ud, eller har du måske aftalt med nogen, at de henter det gamle køkken?

Flere forskellige slags firmaer kan stå for nedrivningen af et køkken, og du kan ofte bruge både et nedrivningsfirma, en snedker, en tømrer eller en murer til denne opgave.

Du kan med fordel bruge en internetside som 3byggetilbud.dk her, hvor du kan få hjælp til at definere din opgave helt præcist. Derefter tager 3byggetilbud.dk kontakt til relevante håndværkere i dit nærområde, som kontakter dig med et tilbud på opgaven.


Når du sammenligner disse tilbud, kan du vælge det bedste. Sørg for at tilbuddet indeholder alle relevante punkter omkring arbejdet såsom tidsforbrug, og præcis hvad der skal fjernes.

Et tilbud vil som regel indeholde forbehold, og har du ikke defineret opgaven meget præcist, vil håndværkeren ofte have mange forbehold, da han af gode grunde ikke kan vurdere, hvor lang tid opgaven vil tage ham.

Tilbuddet indeholder som regel også forbehold for uforudsete hændelser.

Håndværkerfradrag til nedrivning af køkken

nedrivning af køkken

Du kan eventuelt bruge håndværkerfradraget til nedrivning af køkken

Du kan få op til 15.000 kr. i håndværkerfradrag – også kaldet servicefradag i 2014. Selvom nedrivning af køkken ikke decideret står på Skats liste over ydelser dækket af håndværkerfradrag, kan du få håndværkerfradrag på f.eks. opsætning af køkkenelementer, nedrivning af vægge, murerarbejde, VVS-arbejde samt tømrer- eller snedkerarbejde.

Det er derfor værd at tage med i overvejelserne, at du kan bruge håndværkerfradraget, når køkkenet rives ned, og et nyt køkken skal sættes op.

Vil du benytte håndværkerfradraget, skal du betale elektronisk, og ikke med kontakter. Ved vedligeholdelsesopgaver såsom nedrivning og opsætning af køkkener, skal håndværkeren være en momsregistreret virksomhed.

Ifølge lovgivingen og reglerne lige nu, kan du ikke få håndværkerfradrag for arbejde betalt efter den 1. marts 2015.

Du kan spørge Skat til råds, hvis du er i tvivl, om du kan benytte håndværkerfradraget til nedrivning af dit køkken, da det kommer an på, hvilke håndværkere du bruger.

Få køkkenet revet ned billigt
Jo flere tilbud du får, desto flere penge vil du kunne spare. En let måde at få 3 uforpligtende tilbud er ved at bruge 3byggetilbud. Klik på knappen og få hurtigt svar fra 3 nedrivningseksperter.

Eventuel anmeldelse til kommunen

Bor du i lejlighed eller to-familiebolig, skal ombygning af køkkenet annmeldes til kommunen. Der er normalt en frist på 14 dage, men du kan få nærmere besked ved at kontakte din kommunes tekniske forvaltning.

Bor du i eget enfamiliehus, skal ombygning af køkken eller nedrivning af vægge ikke anmeldes til kommunen.

Sådan får du den bedste pris på nedrivning af køkkene

Du får således den bedste pris, når køkkenet skal rives ned, ved at kontakte flere forskellige nedrivningsfirmaer og håndværkere i dit område, og bede om et tilbud.

Et tilbud på nedrivning af køkkenet kan indeholde forbehold, og det kan også koste penge at få et tilbud, da det tager håndværkeren lang tid at regne den rigtige pris ud. Der vil som regel være flere forbehold i tilbuddet, hvor nogle vil være generelle forbehold, og andre mere specifikke forbehold, og derfor kan det være svært at sammenligne tilbuddene med hinanden.

Får du tilbud igennem en side som 3byggetilbud.dk, tilbuddene gratis, og du kan få hjælp af 3byggetilbud.dk til at definere din opgave, hvis du er i tvivl. De kan også hjælpe dig med at finde ud af, hvilken slags håndværker vil være bedst egnet til opgaven. Du finder hjemmesiden her.

TAGS: gammelt køkken , nedrivning af køkken , pris på nedrivning af køkken

Karen interesserer sig for alt, som gør hjemmet smukkere, sjovere og mere funktionelt at være i. Hun foretager indgående research af nye smarte maskiner og redskaber, og finder ud af, hvor de kan købes billigst. Dybdeborende undersøgelser af, hvordan huset og haven bedst forbedres og vedligeholdes, bliver viderebragt i tilbundsgående og læsevenlige guides.

Kommentarer